Предстои ми инсеминация 9

• 43 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, аз се завръщам в темата!!! Спермограмата ни е ок за инсеминация, днес минах преглед и почвам Клостилбегит!!! Имам добро предчувствие за тази процедура!!! Дано да ни е последна!!!

# 586
vanessssa, Freedom, много, много се радвам, че се завърнахте в тази тема. Ще ви стискам много силно палци тук да се разпишете с положителни тестове  Praynig Praynig Praynig

Кафенце, тоя Клоситл ми разказваше играта. Главоболие, гадене,  и аз имах някакви странности в зрението на моменти, а за горещите вълни не ми се говори. Когато на курса за ин витрото ни казаха, че за много жени лекарството от блокажа при ин витрото е нищо по странични ефекти в сравнение с Клостила хич не им повярвах, но бяха прави. Ин витрото ми беше много по-лека процедура откъм странични ефекти на лекарствата в сравнение с инсетата, разбира се до пункцията (екстрите след това ще ги спестя на момичетата в тази тема  Laughing).

# 587
  • СОФИЯ
vanessssa ти пак се върна тук  newsm78

Момичета, аз се завръщам в темата!!! Спермограмата ни е ок за инсеминация, днес минах преглед и почвам Клостилбегит!!! Имам добро предчувствие за тази процедура!!! Дано да ни е последна!!!

Как така стават нещата при вас не разбирам, но ти пожелавам успех с процедурата  Hug Hug

# 588
Привет, момичета Hug
Днес бях на преглед за започване на трета инсеминация, НО вместо със стимулация с Гонадотропини си тръгнах с рецепта за 2 опак. Марвелон #Crazy Оказа се, че имам една "малка" 36мм киста, която най-вероятно ми е останала от последната стимулация, т.е отглеждам си я вече 1 месец и нещо ooooh! Ама то аз съм патка, че последния път като бях при док не го накарах да ме прегледа да видим да няма нещо останало от многото неспукани фоликули ooooh!
Един съвет от мен, след всяка неуспешна процедура-преглед независимо ще се почва ли нова, че иначе ей като мен мърлява работа и киста на повече от месец #Cussing out
Както и да е, сега ще попия противозачатъчни, пък следващия месец ще се пробваме пак. Яд ме е и за проклетата вирусология, хората с една правят три процедури, а ние за всяка процедура все пускаме нови и все по 200 кинта Crossing Arms НО, каквото такова.

vanessssa, радвам се, че имате подобрение в спермограмата Hug Стискам палци да направите една успешна от край до край процедура с положителен резултат на финала Praynig

Момичета, нещо напоследък не сме много активни, кажете кой какво му предстои Wink

# 589
Здравейте, Момичета ! Много съжалявам за неуспелите, но от сърце пожелавам следващата процедура да е успешна. Аз също се завръщам за второто инсе. Днес бях на преглед - 4ти ден от цикъл и имам доста фоликули, да не кажа, че са в повече, но продължавам с пурегон 75 единици, защото докторката ми каза, че на предното инсе организма ми е реагирал добре..Тя не може да си обясни защо не се получи, при положение, че правихме инса на 2 добри фоликула, но здраве да е...Стискам палци и ви пожелавам лек ден ! Hug

# 590
Здравейте момичета, от доста време ви чета, но реших и аз се включа в темата  Simple Smile
Днес ми беше първата инсеминация и сега чакам резултата от нея, но исках да ви питам нещо: Трябва да слагам Утрогестан 2х2 и се чудех от тази вечер ли да го започна или от утре и колко време да го слагам, докато се отчете резултат ли? и ако има положителен трябва ли да продължа да го слагам? Малко ми е объркано защото не разбрах какво ми казаха и сега се чудя  Grinning

Стискам палци на нуждаещите се

# 591
Leisi,  Hug много неприятно наистина, два пъти ми се случва вече и много ме е яд и мен. Дано бързо я стопиш и следващия месец да си на линия!!!
Vanessssa, супер за спермограмата, движим се явно заедно, само че този месец доки ми замени Клостила с Фемара и аз не разбрах защо. Успех Simple Smile

Неземната, стискам палци за успешна процедура. Според мен можеш да започнеш Утрогестана и тази вечер, но нека и другите да кажат. При положителен тест продължаваш с него, на мен така ми бяха казали.  fingerscrossed

Darlena, мерси миличка! Дано всички се похвалим Simple Smile Ти как си?  Hug

# 592
Неземната, привет  wavey
Дано успеете много бързо  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ако си там, където си мисля, на мен Утрото ми почваше през ден от инсето, т.е. ако инсето е било в понеделник, Утрото трябваше да го започна в срядата. Би трябвало да са ти казали кога да го започнеш, но вероятно си се разсеяла  Wink Изрично съм запомнила схемата, тъй като две от инсетата бях в понеделник и го започвах У. в сряда. Значи ти би трябвало да го започнеш в петък сутрин, но винаги можеш да се обадиш да питаш за по-сигурно. Слагаш до и след положителен тест  Flowers Four Leaf Clover или спираш при евентуален цикъл.

Тирири, дано докарате удачна бройка фоликули  fingerscrossed

# 593
Здравей Неземна, и добре дошла при нас. Пожелавам ти от сърце бързо да успееш! Simple Smile На мен докторката ми ми каза да започна с утрогестана още същата вечер след инсеминацията и да го слагам до 14 ден, когато трябва да се прави тест.
Аз утре съм на преглед, трети ден от цикъл, за да видим какво ще правим този месец. Успех на всички и мислете позитивно Wink   bouquet

# 594
Нещо не си разбрала мила.Според мен тези се пият за да ти дойде цикъла нормално и при тази процедура не се пият след това.Може да ти предизвикат кръвоизлив.По-добре звънни на доктора за уточнение, защото това са хормони и може да стане беля.

# 595
Нещо не си разбрала мила.Според мен тези се пият за да ти дойде цикъла нормално и при тази процедура не се пият след това.Може да ти предизвикат кръвоизлив.По-добре звънни на доктора за уточнение, защото това са хормони и може да стане беля.
Ще прощаваш, но мнението ти няма нищо общо с действителността  Rolling Eyes

# 596
Благодаря ви момичета  Hug

lubopitko1331 точно лекар ги изписва тези лекарства, аз сама не мога да си ги измисля, и определено не са за да ти дойде цикъла  Peace

Кафенце, наистина се разсеях, първа процедура ми е и много се бях притеснила, а тя се оказа много бърза и безболезнена  Grinning

# 597
неземната*, добре дошла в нашата скромна групичка Wink успех с процедурата, дано да е успешна от първия път  fingerscrossed
 Иначе за Утрогестана, аз съм го слагала от следващата вечер след процедурата и от втората сутрин след процедурата и не е винаги еднаква схемата. Аз ти желая да не го спираш поне 3 месеца Wink

lubopitko1331, ама вярно коментара ти е така неверен, че ме шашна #Crazy

dia79, късмет и да почвате веднага fingerscrossed

Freedom, успех със стимулацията, дано направиш чудесни откъм брой и качество фоликули Praynig

Момичета, ако изпускам някой, да ме извини, чувствайте се абонирани за моите палци Wink Пожелавам  ви хубав и слънчев ден  Nature Sunny

# 598
  • Пловдив
Здравей Неземна, и добре дошла при нас. Пожелавам ти от сърце бързо да успееш! Simple Smile На мен докторката ми ми каза да започна с утрогестана още същата вечер след инсеминацията и да го слагам до 14 ден, когато трябва да се прави тест.
Аз утре съм на преглед, трети ден от цикъл, за да видим какво ще правим този месец. Успех на всички и мислете позитивно Wink   bouquet
Аз го слагах по същият начин.
Неземна добре дошла в клуба! Хайде да ни отсрамиш този месец! Успех!:hug:
Аз си продължавам с клостилчето,с главоболието и ако някой иска да го хиптнотизарам може да ме погледне в очите и готово!Ей така съм  #Crazy

# 599
Не ееееееее не съм казала сигурно както трябва, но исках да кажа, че ми се струва дозата много голяма,която споменаваш, защото на мен ми ги изписаха по 1 сутрин и вечер а не 2х2 както писа по-рано

Общи условия

Активация на акаунт