Предстои ми инсеминация 9

• 43 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
шмати , аз питам, защото съм правила едно инсе, но пак на пурегон и ми е интересно, че при положение имам добра овулация и правя фоликули - годни без стимулация..но тук при нас не правят инсе на естествен цикъл, та затова попитах..

# 631
Здравейте:) От Щерев ми казаха, че преди инсеминацията трябва да се изследвам за СПИН, Васерман и Хепатит B и C, но не разбрах дали тези изследвания са само за мен или и за бъдещия татко. И въобще защо ги изискват като инсето не е кръвна операция и като цяло не се различава особено от нормалния полов акт? Много ме е яд, защото нищо не се поема от ЗК в крайна сметка и като се съберат всички разходи се получава доста голяма сума. #Cussing out

# 632
И за двамата партньори са тези изследвания. Освен това и микробиология за двамата, цитонамазка за теб, спермограма, тест за проходимост на тръбите, хормони за теб. Мисля, че това бяха изследванията.

# 633
Другите изследвания ги имаме, но още се чудя защо ни искат СПИН и тн. До колкото знам се изискват при Инвитро и кръвни операции. Имам чувството, че всичко вече се прави за пари:(

# 634
BettyBoop, задължителни са, независимо, че не се прави кръвна операция

# 635
Момичета, искам да ви се похваля имам си цели 4 фоликула  Simple Smile, все още са мънички 13.7, 13.9, но все пак ми е само 9ти ден. В четвъртък пак съм на преглед...Имам добро предчувствие....за близнаци...Миналия месец правихме хидротубация и се надявам и тя да помогне....

# 636
Vanessssa, браво миличка и дано предчувстието ти да е вярно, стискам силно палците за успешна процедура  Hug

Аз днес бях на преглед - и при мен са два фоликула, но на доки й се сториха не достатъчно големи и ми сложиха Мерионал. В сряда съм на преглед и ще пусна хормони и в ако всичко е наред в края на седмицата ще направим инсеминация  Heart Eyes
Сега обаче стоя и си мисля - доки каза утре мъжът ми да пусне микробиология, но ако инсеминацията ще бъде в четвъртък или петък първо резултатът може да не е готов и второ няма са минали 3 дни. Дано не съм права и всичко да се нареди.

Hug

# 637
Freedom, ние с теб като нищо ще правим заедно инсеминациите  Grinning
Микробиология трябва да имате задължително и двамата...Аз имах една инсеминация при която резултатите от микробиологията станаха готови три, или четири дена след процедурата...Имаше бактерии и след отрицателния тест Коновалова назначи лечение...

# 638
Момичета, минавам само да ви кажа, че ви чета и ви стискам палци  Hug.

тирири, стимулациите ги правят с цел за повече яйцеклетки и по-добър шанс за бременност. Естествено, това повишава и риска от многоплодна бременност. По принцип с хапчетата е по-евтино и процедурата е по-проста, или поне моята беше.

Успех на всички  Hug

# 639
Добро утро, момичета и честито на всички именички в темата smile3525

BettyBoop, вирусологията е задължителна първо, защото това са медицинските стандарти за АРТ и второ, защото има значение дали някой от партньорите е носител на  Хепатит В и С . Например моят мъж има Антитела за В, защото го е карал преди време и Хепатит С в латентна форма. И на нас задължително ни искаха и консултация с гастроентеролог, за да се знае вирусното натоварване, защото все пак хепатит не се пренася само чрез кръв Peace за СПИН и Сифилис няма да обяснявам, то се подразбира Wink

vanessssa fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed да пораснат фоликулите и да се превърнат в мечтаната двойка близнаци twin_neutral

Freedom, стискам палци нещта да вървят точно както трябва и на края на седмицата да се похвалиш с успешно преминала процедура Praynig
Момичета, желая ви чудесен ден Hug

# 640
  • гр. София
тирири, стимулациите ги правят с цел за повече яйцеклетки и по-добър шанс за бременност. Естествено, това повишава и риска от многоплодна бременност.

Ах, Дарленка, с двете ръце го поемам този риск. Слет толкова години чакане това ще е такава радост, ако ми се случи на мен... Навремето мисълта за това ме стряскаше, но сега гледам със съвсем други очи на нещата.

Стискам палчета на всички, независимо на какаъв етап са!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 641
Розичке  preggo preggo preggo дано да е успешна следващата, пожелавам ти го от все върце , пък няма значение едно ли е , две ли са, момче, или момиче....само горе главата...  bouquet

# 642
Freedom, ние с теб като нищо ще правим заедно инсеминациите  Grinning
Микробиология трябва да имате задължително и двамата...Аз имах една инсеминация при която резултатите от микробиологията станаха готови три, или четири дена след процедурата...Имаше бактерии и след отрицателния тест Коновалова назначи лечение...
Антибиотик ли назначи, добре ли е нещо профилактично да се приема, за да не се получи като при теб.

# 643
Дарлена знам защо съм стимулациите, Мила, но аз съм забременявала 2 пъти нормално и ми е малко тъпо да ме стимулират при положение, че правя добри фоликули. При нас, обаче инсе на естествен цикъл - не правят. Иначе и аз утре съм на преглед, имам 3 или 4 фоликула с добри размени и множество малко, докторката каза - супер добре вървим..Утре съм на преглед и сигурно в петък - пак, защото събота и неделя тук не бачкат, предполагам инсето ще е в понеделник, макар че късничко ми струва - 16 ден...
Успех, момичета Wink

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 15:15 от тирири

# 644
Betty , инсето не е кръвна операция, но клиниката е длъжна да се презастрахова, не могат да вкарат заразен материал в стерилна среда - спермата все пак се обработва в лаборатория на клиниката, а знаеш за съжаление няма да сте единствени там...И не дай си Боже на тебе да ти се случи да се заразиш от някъде, клиниката си измива ръцете с твоите изследвания...

Общи условия

Активация на акаунт