Когато нямаме приятели...

• 38 413
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
 Аз не виждам  да имате проблем. Интересно ми е защо го дефинираш като такъв, може би ще трябва да дадеш повече подробности.

Много е удобно, например, като отидеш някъде и там на място се запознаеш с хора - прекарате няколко приятни часове, или вечери, по желание, особено ако има и деца да си играят, и после - кой от къде е.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 15:57 от Iris04

# 76
jam, ами успокоиха я вече жената, че е супер да си е самодостатъчна Peace

вилико, да си направим партия белот догодина  Laughing.

# 77

вилико, да си направим партия белот догодина  Laughing.

С у доволствие!!! Тази година само чужденци на плажа и мъжът ми умря от яд, че нито един ден не намерихме около нас българо-говорящи за белотче или шах!!!

Казах ви аз назад - когато нямаме приятели - имаме форума  Joy

# 78

вилико, да си направим партия белот догодина  Laughing.

С у доволствие!!! Тази година само чужденци на плажа и мъжът ми умря от яд, че нито един ден не намерихме около нас българо-говорящи за белотче или шах!!!

Казах ви аз назад - когато нямаме приятели - имаме форума  Joy
аз и на табла кандисвам Simple Smile

бих дала много ако можех да заменя форума с реален живот, сред хора. пък ако ще и за теорията на елементарните частици и експериментите при колайдера в церн да обсъждаме.

не ме бийте за спама, спирам Wink

# 79
Ние също нямаме такива приятели-жените на неговите приятели не ми допадат,на мъжа ми пък съпрузите на моите приятелки не му се нравят.
Аз пък съм човек,който не може да живее сам,непрекъснато търся контакти с други хора.
Но не ми е проблем.
Аз си имам достатъчно приятелки,с които си излизам сама.Той също си има приятели,с които излиза.Не се дебнем и ревнуваме.
Ходили сме на почивка с друго семейство-Е,не ми хареса.
Трябва да се съобразяваш с останалите,с техните нужди,отделно,ако има и деца........става лудница.
За мен най-удачния вариант е:
-на почивка -сами/с детето/
-излизания вечерта на кръчма,ресторант-сами/двамата/
-за кафе през деня-всеки по отделно със свойте си другарчета

# 80
Ние за морето сме си намерили идеален вариант. )
Вече втора година се случва така, че има по един колега на мъжа ми на мястото, където отиваме. Хем има познати, с които ако решим можем да сме заедно, хем не сме длъжни по никакъв начин да се съобразяваме с тях.
Тази година бяхме пак с негова колежка, но се движехме почти основно заедно. Децата много си допаднаха и така не ни досаждаха постоянно ако бяха сами примерно.

# 81
  • София
Е, хубаво де - ти по темата ли написа тоя пост  Crazy

да, по темата - опитвайки се да я опазя от спам. ти наистина не знаеш спиране...

не искам да те обидя, но се учудвам как толкова много хора в реалния живот имат (според твоите разкази) желание да общуват с теб неформално... моля, не ми отговаряй.

# 82
В последните страници далеч не само моите постове са малко офф  Wink
Защо реши, че само аз нямам тая привилегия, а другите - спокойно могат да я имат? И ти не ми отговаряй, разбрахме се  Peace

# 83
  • Бургас
най-щастливи са хората, които са си самодостатъчни и си се наслаждават. Така никога не са в лоша компания.  Grinning
Това ми напомня за-"Обичам да си говоря сам,защото знам,че разговарям с културен и интелигентен човек" Joy
Важно е човек да открие как се чувства добре и кое е неговото място-дали сред повече хора,дали само със семейството си,няма значение.

# 84
Чета ви, но съм на работа и .... малко е сложно. Mr. Green

Наистина си мислех, че сме от изчезващ вид, а се оказа, че голяма част от хората тук харесват самотата си!

Не става въпрос за САМОТА !
Няма нищо по-лошо да си самотен между многото - грижите,децата,
работата,болните родители,егн-то и др.,променят и начина на почивка
и желанието за контакт.

# 85
  • Канада
"Кажете при вас как е ...  Ние ли сме егоистите?"

при нас е точно обратното, ние със съпруга ми сме общителни и лесно се сприятеляваме с хората.
Всяка седмица има нещо планувано или нещо непланувано изкача  Laughing
особено лятото.
 Имаме приятели на 20, 25, 35, 45 и на 55 години, с които винаги с удоволствие излизаме на бира, кафе или каним на гости.
И те ни канят, разбира се.
На почивка ходим сами, въпреки че нямаме против да отидем с наши приятели с деца, за разнообразие.

Иначе е вярно, че се изисква усилие да се поддържат така отношения между познати и приятели.

Ако толкова те "нервира" този 1% , винаги може да промениш нещата. Някоя колежка със семейство, съседи, позабравени познати, с които преди сте общували добре и т.н.

# 86
  • тук-там
Аз пак да попитам-с колегите как сте Mr. Green?

Ами никак...  Аз работя с още три колежки - много депресиращи и винаги негативно настроени - към всичко, а и разбиранията и манталитета, да не кажа и  интелекта  Mr. Green ни доста се разминават, ако и да сме на близка възраст. Peace

Мъжът ми.. не знам, но след като по цял ден е с тях, едва ли ги иска и за компания!

О, не за самота в този смисъл - сами сме, но в никакъв случай самотни! Peace
Даже и децата гледаме да "разкараме" от време на време, не че ни ангажират кой знае колко, де.
Като цяло се чувстваме прекрасно, само тези "един-два пъти" в годината ми липсват...но, то пък не може всичко да е наред..... Whistling

# 87
  • Sf
разбиранията и манталитета, да не кажа и  интелекта  Mr. Green ни доста се разминават

И аз си мисля, че съм мизантроп.  Rolling Eyes На фона на преобладаващите мнения тук, съм просто фонтаниращо общителна...  Rolling Eyes

Хора, какво толкова се вглеждате в интелекта, пък в хорските глупости, пък в какво ли не. Та това е само едно излизане! Човек по-лесно ще стане доктор на науките, отколкото да се класира достоен за вашата неземна компания. Ми ходете на църква, това поне е неангажиращо.

# 88
  • Канада
Общуването с хора с различен манталитет, раса, религия, музикални предпочитания на мен поне ми е интересно.Дава ми един различен поглед за нещата от живота, така да се каже.
Точно за това исках да посъветвам авторката да излезе малко от стереотипа, да разчупи тази обвивка,  коята за изградили със съпруга си, и да се среща и с други хора, може  не  толкова интелигентни, или образовани, но все пак  хора, нали.

Може да се окаже, че мрънкащата колежка, е чувствителна и емоционална жена, която да ти бъде приятна за компания за по кафе след работа или нещо подобно.

просто давам идеи

Sunglasses

# 89
И ние сме така имаме малко познати и може би едно приятелско семейство. Не бих отишла на почивка с друго семейство, предпочитам с две приятелки, защото мъжът ми не може да идва 'с мен по здравословни причини. Но ситуацията така напълно ме устройва.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 22:06 от Няма смисъл

Общи условия

Активация на акаунт