Когато нямаме приятели...

• 38 454
  • 254
  •   1
Отговори
# 105
И ние сме от самодостатъчните  Laughing За мен би било кошмар да се съобразявам с други хора на почивката си , просто абсурд ... Въобще не мога да си представя , че трябва да чакам някой , за да отидем на плаж или някой да ми мрънка , че еди кое си заведение било не знам си какво си ...
Синът ми винаги си намира компания , а аз не изпитвам никаква нужда да водя безмислени разговори .
Иначе имаме приятели - много близки и много проверени  Peace
Мъжът ми си има спортен клуб , което да кажем е неговото хоби , аз също имам своите занимания .
Но като цяло сме се ограничили много от разни хора , които са просто познати . Да ми дойдат в къщата или да излезя с хора , които са ми просто познати е абсурд .
С две думи - и ние сме темерути  Laughing

# 106
И ние сме от самодостатъчните  Laughing За мен би било кошмар да се съобразявам с други хора на почивката си , просто абсурд ... Въобще не мога да си представя , че трябва да чакам някой , за да отидем на плаж или някой да ми мрънка , че еди кое си заведение било не знам си какво си ...
Но като цяло сме се ограничили много от разни хора , които са просто познати . Да ми дойдат в къщата или да излезя с хора , които са ми просто познати е абсурд .
С две думи - и ние сме темерути  Laughing

Ех , колко сродни души открих !  bouquet Grinning

# 107
Wild_rabbit, ееее, ама вие май имате твърде високи очаквания и изисквания към хората.
Но честно, ако ходя навсякъде и постоянно само с мъжа ми, в някакъв момент ще ми втръсне.
Съвсем друго е да седнеш на маса с компания, да се забавлявате заедно, разказвате истории.
Вместо да кибичиш сам на една маса.
И аз мисля така - очакванията са ви много и в момент,
когато вие поискате и ви е удобно.
Това е трудно,а да не забравяме и финансовия момент.

# 108
[

Дано не звуча отчаяно, съвсем не е така и наистина в 99 % от свободното ни време си прекарваме прекрасно, но липсата на този 1 % адски ме тормози!

Честно направо ме шокира този максимализъм.  Shocked Shocked Shocked Ти за единия процент ли си? Направо издребняваш. Или може би все пак в системата на твоите потребности липсата на приятели не заема 1%, а повече.  newsm78

# 109
  • тук-там
Честно направо ме шокира този максимализъм.  Shocked Shocked Shocked Ти за единия процент ли си? Направо издребняваш. Или може би все пак в системата на твоите потребности липсата на приятели не заема 1%, а повече.  newsm78

Може и да е малко повече, но не много! Peace Изобщо не се стремя към невъзможното - демек 100% удовлетвореност!  Mr. Green
По-скоро ми е тъжно, че този 1% го няма и ми липсва! Ако бяха 20, да намалеят на 10 - добре, ама той си е един и го няма никакъв!

# 110
  • Луната

Да и поради тази причина и ние обичаме през почивките да си починем дори и от приятели Mr. Green

# 111
[

Дано не звуча отчаяно, съвсем не е така и наистина в 99 % от свободното ни време си прекарваме прекрасно, но липсата на този 1 % адски ме тормози!

Нека те утеша малко. Имам няколко страхотни приятелки, ама нямам мъж. Така че, нали разбираш как изпадам в дива завист заради онези твои  99% самодостатъчност.  Twisted Evil Whistling Обаче няма как да бъдат взаимозаменими - нужни са и двете. Аз никога не съм изпитвала май такава самодостатъчност.  Embarassed

# 112
Ох, не знам как да започна, за да ме разберете правилно... newsm78

Дълги години брак, все още много любов и желание за "само Аз и Ти"...

Не ни е зле, но да си призная, когато бях на Нова Година в БГ миналата година и никой от моите роднини и приятели не ни покани с тях, ми стана 1процентово адски болно. Всмисъл, всички се понесоха по хижи и купони, заведения,... а ние бяхме интересни ' да се видим у вас на обяд/вечеря". Изглежда, че не сме интересни за компания:-) От тогава нещо сериозно се счупи в мен, въпреки, че не съм проляла и сълза  - просто си гледам 99 процентовия комфорт ( който да кажем че при мен е 70 процентов, все пак не си прекарвам времето виейки в гората), но.. да. Бих искала нещата на моменти да са различни. Тази година, а и следващите не е ясно колко ще си стоим вкъщи, и без това цялата суета да обгрижиш всички с желани и мислени подаръци, с/у което получаваш просто някакви дежурни жестове е сам по себе си депресиращ.

# 113
От семейни приятели получавам главоболие. Аз имам свои, той негови и сме щастливи. Рядко се събираме с други семейства, рядко, да не кажа почти никога не почиваме с такива. Та, ние се виждаме толкова малко, почти не ни остава време един за друг и на него за децата, за какво са ни пред десетте наши дни чужди хора?

# 114
И ние сме от самотните.  Confused  Откакто се роди детето не можем вечер да излизаме и постепенно ни отрязаха всички.  Grinning  Пък и три от близките ни приятелски семейства също имат съвсем малки деца. Рядко вечер ни гостуват някои приятели или пък се виждаме навън за кратко. През другото време с мъжът ми цъкаме табла или гледаме филм.
Ама понякога и белот ни се играе, да му се не види....  Tired

# 115
Ох, не знам как да започна, за да ме разберете правилно... newsm78

Дълги години брак, все още много любов и желание за "само Аз и Ти"...

Не ни е зле, но да си призная, когато бях на Нова Година в БГ миналата година и никой от моите роднини и приятели не ни покани с тях, ми стана 1процентово адски болно. Всмисъл, всички се понесоха по хижи и купони, заведения,... а ние бяхме интересни ' да се видим у вас на обяд/вечеря". Изглежда, че не сме интересни за компания:-) От тогава нещо сериозно се счупи в мен, въпреки, че не съм проляла и сълза  - просто си гледам 99 процентовия комфорт ( който да кажем че при мен е 70 процентов, все пак не си прекарвам времето виейки в гората), но.. да. Бих искала нещата на моменти да са различни. Тази година, а и следващите не е ясно колко ще си стоим вкъщи, и без това цялата суета да обгрижиш всички с желани и мислени подаръци, с/у което получаваш просто някакви дежурни жестове е сам по себе си депресиращ.
Защо мислиш,че като се върнеш всички трябва да се въртят около теб?
Мина времето ,когато се превъзнасяхме по близки и познати извън страната -
всеки има планове,а това,че някой е извън тях - сори!Май в другите държави и на
кафе не биха ви поканили.
Бавно,постепенно съзряхме,а това кой,какво ..... е без значение.

# 116
Не иде реч за чужбината. А за това, че жената по празници - иска да се весели по-различно, а не двамата вкъщи, както всяка вечер.
И аз така обичам и очаквам.

# 117
Ами,очаквайте !!!

# 118
Joy
Епа, очаквам та!
Другия месец започват вече офертите, ще се гледа, търси, плаща...

# 119
  • София
красива белла, ти в гората ли си расла бе, момиче, какви са тия простотии дето си ги надробила  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт