Какво има след смъртта извън християнския догматизъм

• 44 376
  • 684
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Всъщност как действа тази хипноза?
Връща те? Къде? Кой решава за времето? Ако е полезна поне по отношение на информация, защо не се ползва от медици, историци, обобщено учени?

# 181
  • София - Рим и обратно

Ми обикновени доказателства - измервания, изследвания, хипотези, експерименти, модели - както се доказват тези неща в съвременната наука.

Е,това са просто проучвания. Правени са много такива. Сигурна съм, че и сама можеш да се ориентираш какво да прочетеш или как да потърсиш из интернет.
Лично аз съм убедена, че едва ли скоро някой от учените ще излезе с научно доказани, обосновани и недвусмислни доказателства за съществуването на душа, прераждане, та дори и добрите стари извънземни. Дори и да е възможно да бъде доказано. Просто това противоречи диаметрално на прекалено много и големи интереси. Дори да вземем само тези на Католическата църква. Немислимо е, според мен, поне за сега.

# 182
Лично аз съм убедена, че едва ли скоро някой от учените ще излезе с научно доказани, обосновани и недвусмислни доказателства за съществуването на душа, прераждане, та дори и добрите стари извънземни. Дори и да е възможно да бъде доказано. Просто това противоречи диаметрално на прекалено много и големи интереси. Дори да вземем само тези на Католическата църква. Немислимо е, според мен, поне за сега.

Просто няма как да се разминем без конспирация, нали? Simple Smile

Нека ти напомня, че:

- Католическата църква не е харесвала и идеята, че Земята е кръгла и обикаля около Слънцето - но това не е спряло учените.

- Огромната част от населението всъщност изповядва религия, в която прераждането е нещо нормално. Техните учени какво точно ги спира да се занимават с темата? Японци, индийци, китайци, корейци - не е като да са в каменната епоха.

# 183
  • София - Рим и обратно

Просто няма как да се разминем без конспирация, нали? Simple Smile

За съжаление - не.
Темата, която всъщност аз провокирах с последния си пост е много обширна и разбира се, изобщо не е за тук. Нека се придържаме към основната.

# 184
Jp, гледай филмите "Послания от мрака" и "Четвъртият вид" и двата са по действителни случаи и ще имаш доказателства, че тези неща съществуват, макар и да е н е в ъ з м о ж н о  да бъдат обяснени и разбрани.

# 185
  • Linz
А после ако гледаш и "Шепот от отвъдното", вече няма как да не повярваш.

# 186
Хайде без глупости! "Шепот от отвъдното" е просто измислица. Другото обаче е.....направо страшно, но е истина, има много информация в нет-а.

# 187

Ще ви разкажа случай от 2ра ръка.На едно погребение всички присъстващи са били
свидетели на спонтанно летене на 2 свещи.Първо излетяла едната от свещника ,а после
и втората.Хората са били в пълен шах, но свидетелите са много.
Интересно е каква е била силата ,която ги е движила. Shocked

# 188
Jp, гледай филмите "Послания от мрака" и "Четвъртият вид" и двата са по действителни случаи и ще имаш доказателства, че тези неща съществуват, макар и да е н е в ъ з м о ж н о  да бъдат обяснени и разбрани.

Като бях малка, бях супер запалена по извънземни и палеоархеология. Спомням си колко бяха удивена, че светът не обръща внимание на такива потресаващи открития - кристални черепи, рисунки на космически кораби, закодирани координати на звезди в архитектурата и т.н.

Мина ми, когато се заех да проверя някои факти и се оказа, че или са лъжа, или са доста украсени.

Та в този смисъл - добре е човек да проверява нещата от няколко независими източници - преди да е убеден, че говори за действителен случай.

Конкретно за тези филми - "Четвъртият вид" е за извънземни, нали? Какво общо има с темата?

# 189
  • София
Всъщност как действа тази хипноза?
Връща те? Къде? Кой решава за времето? Ако е полезна поне по отношение на информация, защо не се ползва от медици, историци, обобщено учени?

Всъщност как действа тази хипноза? - отиваш на алфа ниво (доказано като състояние малко преди заспиването)

Връща те? Къде? Кой решава за времето? - при травмите ти, като сам "отиваш" там. Водиш се от онова, което теб води през настоящия ти живот... (ако ме разбираш)

Ако е полезна поне по отношение на информация, защо не се ползва от медици, историци, обобщено учени? - ползва се. Отдавна. Ползвай си Гуглето.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 22:28 от ivonska

# 190
  • Ямбол
Благодаря, Ивонска.
И понеже ме прати в Гуглето, поразрових тук-там и пречупих през мен, получи се - внушение. На нищо друго не ми прилича, освен на много силно и дълбоко внушение. Но като се размисля още малко, имайки предвид онова състояние, както ти се изразяваш - алфа ниво, то е възможно и да действа нещо друго подобно на съня и халюцинациите. Може да греша, може да съм на съвсем грешен път на разсъждение, но за себе си към момента така си го обяснявам.

# 191
Аз се поразрових за Четвъртия вид и се оказва, че не е по действителен случай. Но пък покрай него попаднах на писания за планетата Нибиру.

# 192
За ваше улеснение администраторите тук са сложили часовник с дата и година. 2011 е, ако не вярвате, вижте горе в дясно. Ако и въпреки това вие сте измежду почти 8-те десети, които вярват или се колебаят, ще ви помоля да приложите някакво научно доказателство за това.

# 193
Ако пък държиш на недостъпна за човешкия мозък информация, отиваш при реинкарнатор /опитен, защото е доста опасно/, подлагаш се на хипноза и я имаш информацията. Мен лично, малко ме е страх.

Само хора с изключително слаба психика, да не кажа зомбита, допускат да бъдат хипнотизирани.
Да се оставиш някой да те хипнотизира означава, че нямаш абс никакъв контрол върху собственото си тяло и съзнание.

# 194
...... ще ви помоля да приложите някакво научно доказателство за това.

Невъзможно е. Как да се обясни нещо извън нашето измерение и възприятие?

Общи условия

Активация на акаунт