Аранжиране на маса -тема 4

• 195 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • München, Deutschland
Ягодкe, благодаря ти за милите думи за моята маса! Розите ти са убийствено красиви и с тъмно/червените подложки определено има нещо испанско в масата ти. Много ми харесва и как са пръснати розите около виното и запалената свещичка. Създава уют и романтика, прекрасно е!  Hug

А пък подложките са си мои на индийската маса, аз ги ших, че имаше останал плат  Party

siren, нямам идея с Пикаса може ли да се направи. Aз дълго време се чудих с коя програма да обработвам, която да не е сложна като Фотошоп, че той е много пипкав, дори и за елементарни неща, пък да има все пак повече функции. Еми, не си харесах в крайна сметка програма и това, което съм изсветлила, изсветлих с PowerPoint  Joy Отделно от това, всяка снимка в колажа трябва да си я обработваш предварително, Пикаса или което и да е подобно не може да ти направи универсална обработка на 5 снимки наведнъж Wink

От мен нещо мъничко днес. Това ни е холската масичка, стои си така декорирана от немалко време, но все не сколасвах да я снимам, че я бях затрупала с разни други неща.  Blush

# 151
Здравейте мили аранжорки !  Hug

Благодаря ви за хубавите думи за моята масичка .  Hug

chrissy , Митонела , Ягодка , Bad Diddy, Данчика , siren , - много красиви , интересни , цветни и различни маси сте приготвили отново !   bouquet Страхотни сте !

chrissy- разбира се , че нямам нищо против за идеята с шала  Simple Smile аз често мятам шалове по масите .... Laughing

matze- много ми допадат " нестандартните " ти аранжировки !  Flutter

Ягодке  Hug ето ме отново  Simple Smile хич и не мисля да изчезвам пак , и имам толкова много идеи .... Party но ...нещо покрай мойте двама първокласници  Crazy не ми остава свободно време ... Rolling Eyes

от мен една " Есенна " маса ...

# 152
Близнацитеее,  чудесно, че си отново тук! Много сладурска аранжировка, напълно в твой стил! Чинийката е много красива! И аз вчера си купих фурми, иначе сега щях да преглъщам, така хубаво си ги подредила в чинийката! Дано малчуганите ти дадат възможност да осъществиш идеите си!  Hug
Криси, браво на теб за подложките! Имаш си чудесна горска аранжировка в средата на хола!   bouquet Hug
Клео, съжалявам, че не мога да ти помогна с конкретен съвет за изсушаването на розите. Моите ги бях забравила в една вазичка и те така си изсъхнаха, без чужда помощ. Спомням си, че моя приятелка ме посъветва, булченския  ми букет да изсуша, като го окача някъде да виси, както се суши чубрица, но аз така и не пробвах.
Сирен, благодаря за комплимента! Чакам масата ти с нетърпение!   bouquet

Както си и мислех, Данчика отлетя към другата тема да готви и вече не се вясва тук!  Crossing Arms

От мен една морска маса, по никое време. Горкият ми аспарагус!  hahaha Част от него стана на водорасли!  Joy:

Л. О., виж, и аз си имам бутилчица с писмо, т. е. без писмо, нали ти обещах!  bowuu  Hug

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 17:59 от yagodka

# 153
 dance тук съм Laughing
Ягодке не съм ви забравила, ами се нансях в нов апартамент. На острова съм още да не си помислите, че съм се върнала, та докато пооправя дрехи, боклуци, знаеш как е Mr. Green Тука е по добре, широчко не е като в хотелска стая, имам кухня и готвя всеки ден, но нямам много материали за аранжиране както обикновенно. Ама да не се оплаквам, понеже тук е супер много готина тераса басйн, барбекю.. и днеска камериерката ми донесе огромен букет от градината и сега ще ви го покажа Flowers Sunflower
Вчера ходих на плаж насъбрах аз миди и тем подобни, прибрах се, взех да ги мия и оп жив рак в единия рапан, него го е страх от мен, мене пък два пъти повече от него  hahaha Цирк! Та и рака ще ви покажа  Grinning
Като ти гледам масата си мисля колко подобни на твойте морски салфетки имам в Будапеща...  Rolling Eyes само че са на далеч!
Тази аранжировка е в много хубави цветове. Шишето е супер, мидичките също, ти ли си ги събирала или купешки, както бабенцето ми се изразява  Grinning
Шала много ефектно допълва аранжировката и свеща в същият цвят като пояса на салфетките, даже и водорасло има! Ягодкее супер си!
В другата тема има много ОсИ  Rage, не че няма и работливи и хубави пчелички, но не е като при нас.Тази тема ми е любима  Two Hearts
За малко да подмина Испанската красота, Ягодке в теб има едни неповторим стил... и на друга маса да аранжираш без да си сложиш името пак ще позная, че си декорирала ти Simple Smile Наздраве с Испанското вино аз пък пия Френско и се казва забележете ARROGANT FROG
bliznacite2004 Сгушения ежко бежко е много сладък, аз имам 1 таралежче живо в Будапеща, дано е заспало вече зимен сън Simple Smile И овчицата една плаха свита до плодовете... есента дойде при мен посред лято, заради колажа ти! Simple Smile
chrissy холовата ти маса е чудна с тез сушени билки, кестенчета, лешници, листенца, есен е и при теб! Само  в нас и в семйство Ягодки е лято Simple Smile
chrissy  при вас  Индийска аранжировка, и аз трябва да направя една местна маса, даже и салфетки съм намерила ама 10БГ лева струва пакета и направо не ми се ще да ги дам за едни хартии ххаха... Много ефектно си сгънала салфетките, подложките ти са страхотни, ти ли си ги прави #Crazy много ми харесват Heart Eyes и шала завършва перфектното съчетание, бравос  Hands Clap
siren колко е  романтично  Kissing Heart, камъчетата не се виждат много добре, но пък много ефектно, то ванжното е вие да ги виждате и да им се радвате, сърцето в чинийките ммм Любов! Харесва ми предложението на chrissy  за колаж, но твоя не е ни най малко по лош. Peace
Мацееее - Жабата е много сладка, като ги видя обаче на живо, все едно виждам чудовище, толкова да са ми неприятни и най якото, е че ме е страх  Rage  и от жаби, гущери, раци, медузи, хлебарки, раци и какво ли още не. Имам чувството че не съм добре,да ме е страх от такива неща май само аз съм толкоз ненормална, поне гаджето ми така вика.  Joy
дървените подложки са готини и панделката и крушите Simple Smile Kissing Heart още стоите ли  в градината или вече стана 1 градус  Laughing
Масата се казва РАЧЕ–СИРАЧЕ

тук има цяло албумче посветено на рачето и масичката photo http://danchika.snimka.bg/hobby/rache-sirache.634052

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 05:56 от danchika

# 154
Здравейте, аранжорки!
Започвам веднага с Ягодка, че тя е с толкова много маси и от хубава, по-хубава!!! Не знам коя ми харесва повече - и испанската, и целувката, и писмото от бутилката... - чудни са! Твиоте маси са винаги така добре съчетани и тематични!
bliznacite2004, разкошна есенна маса, аз на тази аранжировка вече й бях хвърлила око в "другата" тема, чудна е!
chrissy, много е хубава аранжировката на холната ти масичка - есенна и с носталгия по отминалато лято. Индийската маса също е много красива. А доматите с моцарела и те са си красиви - уцелила си едно от любимите ми ястия!
matze, и твоята есенна аранжировка е много красива. Много ми допадна толкова оригиналната декорация с кората!
Bad Diddy , и твоята оранжева маса е много есенна и тематична!
Данчика, ето ме, веднага се отзовавам! (е, почти веднага...) Ти не спираш да ни радваш с екзотични и летни маси! Добре, че си ти, че иначе тука само на есен сме го ударили... Букетът е приказен! И рапанчетата също.
siren, а при теб цари страхотна романтика. Много ми допадат кристалите, които си разпръснала по масата!

От мен една ябълкова бяло-зелена маса:

# 155
Страхотни сте момичета!
Apr много хубава и стилна маса....в любимото ми зелено.
Масата, която съм направила е повлияна от този цвят. Ако някой знае името на растението, което съм използвала, да пише. Simple Smile

# 156
това е втори вариант

# 157
Здравейте мили момичета!
Темичката ни отново е пълна с големи красоти!
Започвам да коментирам последните ви маси, че за повече няма да ми стигне времето, а бебчето дано поспи и ме остави да довърша.

Сирен, много е ефектно растението, което си използвала и аз не знам как се казва.Хареса ми свещичката и свещничето ти, чудесна маса се е получила!
Apr, прекрасна е последната ти маса, толкова нежно и снежно бяла, а точно този нюанс на зеленото внася чудесна свежест!Скоро не си правила лилава маса ..... да се поправиш  bouquet
Данчика, хич не си и помисляй да ни изоставяш заради друга тема Crossing Arms, не те пускам.Масата ти е наистина жива и не само заради рачето, букетчето е много хубаво и отново си намерила точните салфетки, с които да го съчетаеш.
Ягодка, много хубава морска маса с това шише носещо се по вълните, отново всичко е в тон, дори и мидичките.Много ми харесаха салфетките.А морето си го има целогодишно, няма само лятото да правим морски маси.
Близнаците, ех, че хубава есенна аранжировка.Изпипала си я до последния детаил и си личи.
Криси, гледам и във вашият дом се е настанила есента.Чудесна индийска маса видях и шалчето си е точно на мястото, а салфетките и подложкитеса просто прекрасни.
Маце, думи нямам да опиша аранжировките ти!Масите ти са толкова природни, земни, естествени, а да аранжираш с кора от дърво е невероятно добра идея и точно в твой стил!
Bad Diddy, много приятна оранжева маса видях при теб.Хареса ми как си сложила по-малката оранжева покривка върху бялата.
Митонела, показала си ни една различна, не толкова страшна Хелоуинска маса.Тиквата ми хареса и то много, а също така и салфетките с пръстенчета, които са точно по темата.
miravarna, много хубава есенна аранжировка видях на последният ти колаж!
Леля Ог, две прелестни есенни маси една след друга!Много обичам цветовете на този сезон и те с цялата си прелест присъстват на масите ти.

Ето и нещо скромно от мен колкото да не ме забравите:

# 158
Здравейте, мили момичета!  Hug
Извинете ме за дългото отсъствие, много бих искала да ми остава повече време за аранжиране, но за момента не успявам да съчетая нещата Embarassed

Благодаря ви за коментарите и за хубавите неща, които сте ми написали в тях!  Hug

siren, много хубава есенна маса! Много ми хареса чашата с “кръв” и прилепчето! Жалко, че не видях по-рано, щях да се възползвам от идеята! Сърцата от какво са? (на масата с кристалите) Харесва ми масата, но колажът не много, защото е малко разхвърлят и с много фон. Чашите са много красиви! Много искам такива зелени топки като на последната ти маса, страхотни са! Не знам дали не са отровни  newsm78 Обаче пък толкова им подхождат рогца…  Laughing Казват се Маклура (всъщност мисля, че е дърво).

danchika, масата 2 в едно е много весела! Честита ви годишнина, все така да се обичате и да те води по екзотични места! А всички с миди и рапанчета са толкова романтично-езкотични, че ми се приисква да хукна към някой безлюден бряг! Мислех, че си се върнала!!! Вместо това, ти се благоустройваш там! Да ти е честито нанасянето в новата къща, с кухня! Много хубава маса и много мило раче! В другата тема е много приятно, ще видиш!

miravarna, много ми харесва пък на мен твоята хелоуинска маса – тиквите са много красиви ,свещите, салфетките… а бонбончетата толкова много и толкова цветни!

chrissy, поздравления за ушитите украси! Много уважавам ръчно направената украса! Комбинацията от синьо и кафяво много ми харесва, а тези ленти през масата ще ги приложа някой ден! Индийската маса ти е много красива – страхотен шал, подложките, чашште… много ми харесва! Аз все замислям една ориенталска, но не ми се получава и все я оставям за по-натам. Есенната аранжировка също ми харесва!

Apr, силно влюбена съм в този бял фенер! Нещо си на бяла вълна май? Ябълковата е много красива!

Ягодка, ти си ми написала толкова хубави неща и както винаги си забелязала всеки един детайл по масите ми! Благодаря! Възхищавам се всеки път на твоето въображение и усет за цветовете и вече си повтарям думите, но всичко, което правиш е толкова красиво и оригинално! В оранжево-синята маса не открих паяк, но е много свежа и красива  Laughing  Имам същата като твоята чиния, но в зелено и от сега ти казвам да очакваш отговор на тази си маса! За масата на Густав Климт мога да кажа, че след първоначалното ми онемяване ме връхлетя вдъхновението, сетих се за една идея и скоро очаквай моя отговор на твоето предизвикателство! (въпреки, че едва ли това е била целта на тази толкова красива и артистична маса).  Испанската е страхотна, тежка, страстна, мнооооого красива! Розите са разкошни! Ей, много ме развесели с морската ти маса! Страхотни салфетки, любими цветове и много хубава бутилка и писмо! Поздрави на аспарагуса, много добре си е изиграл ролята и изглежда точно като водорасло!

bliznacite2004, обожавам комбинацията оранжево и лилаво! Много нежна маса, разкошни цветове, тиквите ти са жестоки, а съчетанието с райските ябълки е много оригинално! Забелязах и свещите, и салфетките, и пеперудите- всичко е много хубаво съчетано! Есенната ти маса също е много сладурска и точно в твои стил с тези животинки! Много ми харесват разноцветните плодове и красивата ти чиния!

Mitonela, у вас Хелоуин е бил мнооого сладурски! Много свежа и весела маса!

Маце, обичам нестандартните ти идеи! Масата със семената е страхотна! И на мен ми е жал за горките борове Sad

kKristi, много ми харесва жълтата ти маса! Салфетките се съчетават много добре с тези чинии и с цвета на ябълките!

Bad Diddy, много топла оранжева маса, съвсем ти отива на дамаската на столовете Харесвам панерчето и ветрилата от салфетки!

От мен два колажа, колкото да не ме изключите от отбора  Embarassed

Едната се казва "Вижте ми шала и цветето"  Mr. Green

А другата "Закуска в леглото" (нищо, че леглото е вече оправено и закусващият изглежда е Мечо  Mr. Green) или "Вижте ми другото цвете"   Laughing

До скоро, мили момичета!

# 159
  • Русе
Е, няма ме, няма ме и точно след красотите на Леля Ог да се падна, ама късмет- какво да се прави  Laughing Страхотни са и шала и цветето /не знам как се казва обаче/, а снимката с мечо е толкова сладурска, чак ми се иска аз да се гушна при него.
Данчика, Ягодка, добре че показвате тези морски, слънчеви аранжировки, та да ми стоплят душата в тия студени дни. Искам пак да е лятооооо.
Маце, много, много ми харесват твоите градински аранжировки  Peace Масата с жабчето ми е любима
Близнаците, много е сладка есенната ти маса, с тоя ежко особено  Simple Smile /е, разбрахте вече, че тия животинчета-играчки са ми слабост  Simple Smile/
kkristi, siren, Apr, много слънчеви и оригинални маси сте показали  Hug
Извинявам се, ако съм пропуснала някого.

От мен - масата ми за гости за рождения ми ден. Почерпете се  Simple Smile

Нали съм фен на салфетките на Ягодка, естествено пак са от нейните  Simple Smile Чакам нещо ново да покаже Simple Smile, че да "крадна". С благородна цел, разбира се  Simple Smile

ето и албумчето - с манджи е де  Simple Smile
http://dimana.snimka.bg/holidays/rd-11-11-11.634173

# 160
  • DE
Здравейте момиченца!
Пускам само една снимка че съм пак по пътищата и ми трудно да пиша Embarassed

# 161
  • Русе
Маце, сервизът е страхотен Peace
Ето от мен обещаната втора маса - тази за колегите.

Подробностите са в същото албумче.

# 162
  • München, Deutschland
Здравейте и от мен!

Чудесни маси видях, но сега само ще пусна снимчица, а ще ви коментирам утре, че нещо се чувствам изморена днес.  Hug Масата стои цяла седмица, но не искам само аз да пускам да ви досаждам, пък то тук за два дни така бързичко се напълни!

мама1+2, честит рожден ден! bdbaloni hbday happy bd baloni baloni cheers да си жива и здрава и много щастлива, а мъничетата и мъжът до теб много да те радват  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и обещаната маса, малко есенно-носталгична, подбрах по-светли листа. Мисля, че ще е последната есенна от тази година, че май ми стига вече есента  Stop. И ще очаквам вече Коледа и Коледните празници  yesyes Дано не ви досадя с поредната си есенна маса  Grinning Ето я и нея:

# 163
Здравейте аранжорки! Simple Smile Следя темата ви почти от началото, от нейното създаване, тъй като ме вълнуват същите неща като вас. Досега не съм помествала свои идеи, аз много рядко снимам. От известно време сътруднича на едно студио за архитектура и интериорен дизайн. Пиша техните рекламни статии. Най-лесно ми беше, когато пишех за аранжиране на масата за хранене. Толкова много настроение, идеи и красота съм попила от вашата тема, че се чудех как да събера всичко само на една страница. Simple Smile Искам да ви кажа, че въображението на всяка от вас е достатъчно, за да бъдете отлични професионалисти. Аплодирам ви за идеите, усета и чувството към всеки детайл и за способността да правите красиви неща. Хубаво е, че ги споделяте с останалите, пълните очите и сърцето на всеки, който надникне тук.  Simple Smile
Поздрав за всички!  bouquet

# 164
                      Честит Петък на работещите  smile3558 за мен всеки ден е Петък Mr. Green
Apr  Не знам защо отново и отново, като ти погледна масатати, ми прилича все едно сватбена декорация Heart Eyes имам предвид, че е толкова нежно и бяло...  в главата ми Менделсон почва да се върти Hug
siren  Искам да ти кажа, че тази ми е любимата ти аранжировка, много ми харесва всичко!!!   Peace като започна от свещника, който е невероятно  стилен, премина през посудата, чашите за вино #Crazy салфетките и зелените топкообразни цветя!   Laughing за малко да забравя да отбележа, че снимките са супер!   bouquet
Маце къде скиташ, ела ми нагости! Hug  Изуми  ме с Laughing този сервиз, да не би да е от Бъкингамския дворец  Heart Eyes
и сладкиша един апатитен  txtloves
kKristi Толкова си мила винаги с коментарите по моята маса, а те  са съвсем семпли.  Hug  При теб е много свежо и леко есенно, но есента е представена с по разични цветове, сервиза ти ми харесва, както и новите салфетки Heart Eyes Как е новия член на семейството   smile3541 как успяваш и със бебе на ръце да ни радваш Peace
леля Ог имам кухня, но установих, че фурната е газова и пече само отдолу Angry и  си нямам ни най малка идея как да я използвам Rolling Eyes
Не знам от къде да започна, дали от розовите сладки които ме карат да зяпна!!! Grinning шала, чашите  или екзотичното ти цвете, много романтика има в тази маса Flowers Bouquet  Как е възможно всичко да ти е перфектно!?
Другата аранжировка със закусващия мечо ми изглежда снимка от списание!!!  Толкова розаво, толкова  оригинално дори и подноса е в тон, а за цветята не намирам думи, те са превъзходни! Heart Eyes
mama1+2 Може ли едно столче за мен поне на едната маса?! Two Hearts Превъзходно, много ми е интересно как направи салфеетките в офиса за толкова хора, бая време отнема и как занесе толкова храна Laughing ех дано едни ден попадна и аз на такава колежка  Hug Поздравления на патерици за Рожденния ден    bouquet и за отрупаните маси!
chrissy Разбира се, че не ни досаждаш, как ти дойде на ум се чудя?! Laughing
Та то е радост за  окото да разглеждам тази есенна картина Heart Eyes
И тези сатенени салфетки или как им казвахте Рънари иии трябва и аз да образовам малко внасят аристократизаъм на пейзажа coolcool
ЯГОДКА Липсваш Hug
unadaptable  колко мил пост! С голямо удоволствие ще разгледаме и твои идеи за декорация    bouquet
Това е моята аранжировка, която стои на масата вече почти семдица Laughing

линк с останалите снимки  photo http://danchika.snimka.bg/hobby/port-vila-lilava-mechta.634871.25625818

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 12:15 от danchika

Общи условия

Активация на акаунт