Аранжиране на маса -тема 4

• 195 605
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
wavey
Напоследък като черна станция само се обаждам hahaha ама тези дни ще се разпиша с нещо Laughing
chrissy скъпа от тебе започвам Grinning Много ми допада как си опънала сините лентички по дължината на масата, не бих се сетила за толкова ефектно, разнообразяване на покривката. Ъъъ като казах покривка ми направи впечатление, че и казваш  *рънър за първи път чувам тази чуждица, а на eng -runner е съвсем друго... да не се прая на полиглот, дай ми някакво обяснение, че съм заинтригувана newsm53  Много ми харесва и как си сгънала салфетките на синята маса  Peace и в никакъв случай не ти е празна масата Wink понякога в  нас като я "понапълня" иии няма място за храната и мЪжо ми мрънка Grinning
Митонела  eat мъфините бяха много вкусни, макар и виртуални Heart Eyes  а за масата ти писах вече Hug и освен това се присъдинявам към Ягодкеното определение за Хелоинската ти маса:2yes2:
Маце защо ги махнате дърветата, като че ли и аз  с тях по ми харесва, поне от снимката де, толкова години сте се грижили за тях, как ви хрумна да ги махнете Simple Smile
Масата ти е  много слънчева и лятна, не си личи при вас да  е студено Hug
ааа аз като една любопитка, да не се наричам клюкарка Joy в коя друга тема сте пуснали корени Laughing аз само в тази темичка си стоя а търся готварски рецепти аз блоговете на разни домакини използвам като помощно средство пеи готвенето. Междодругото от 1 година готвя редовно и не се оплаквам, харесва ми е не винаги разбира се, а най обичам да правя сладкиши... така че тутакси ме "заведете" да видя какви чудесии готвите, че аз всеки ден се чудя какво?! #Crazy
Ягодка- най се кефя на манинки където разиграват родителите си хо хо 2-3 годишни  Mr. Green голям смях се смея, също на омазани със шоколад и на инатчета където тропат с крак за близалка Joy и на такива които като се изморят директно сядат на асфала или земята Laughing  деца с характер от малки! Mr. Green  Heart Eyes
аа да премина аз на масата ти ме разби! Shocked е как намери същите салфетки като картината Thinking  много ЯКО! и покривката ти много харесвам. И в нас в Будапеща масата ми е  дървена, но понеже е разпъваема и в средата е разделена на 2 и ако нямам цяла покривка не ми харесва, понеже този процеп се вижда, докато при тебе е разкошно, понеже масата ти е цяла и е много по добре . Свещника в средата отново майсторски изобретен от твоята гениална изобретателлност!!!  Hands Clap Flowers Bouquet
 Kissing Heart  motor до утре

# 136
  • München, Deutschland
Danchika, рънър казвам само за тези покривки (не е моя снимката):

Дълги и тънки Simple Smile Така съм нарекла и на Ягодка зелената дълга покривка на последната Климт-маса, така наричам и тази златистата от Хелоуинската маса, която си ушихме Wink Напиши table runner в google images и ще видиш повече Simple Smile

А сме се загнездили (някои от нас) ето тук:
кой какво е сготвил днес + снимки

# 137
  • DE
Цитат
А сме се загнездили (някои от нас) ето тук:
кой какво е сготвил днес + снимки

Хи-хи, май всички пишещи тук, сме и от там...
Поне аз съм там на постоянен шпионаж за идеи и "кражба" на рецепти Mr. Green

Данчика, къде са снимките а?
За какво сме те пратили там на края на света...
Гледам почнала си да дълдисваш в атлантика, затопли ли се водата?
Тук при нас е доста топло. Днес на слънце беше 22 градуса и малко необикновенно за Ноември.

Благодаря за милите думи отправенини към мен!
А за боровете да поясня...
Имам в двора още към 30 различни видове иглолистни. От малки, прясно засадени до огромни.
Даже не се и усеща че тези пет ги няма!

Аз съм тези дни сама и си подреждам маса "за един".
Ако имам време като се прибера ще кача снимка.
До скоро момиченца!

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 16:56 от matze

# 138
  • DE
Аз пак тук!
От мен пак една  малко шашава декорация Embarassed

Без име, така че пуснете фантазиите си на свобода Mr. Green

Намерих една стара и ръждясала отварачка в градинската хралупа на Матцев. Хареса ми...
На буклокчийка се превърнах значи smile3555

# 139
matze , какви са семената които си използвала??

# 140
Хубава и ползотворна седмица!
Много хубави неща сте показали. Hug
Ягодка мерси за съветите, ще се опитам следващия път да ги приложа, наистина детайлите ми не се виждат особено добре, колкото са в действителност.Харесаха ми и масата в синьо и тази на Климт, носи особено настроение.... Simple Smile
bliznacite2004 харесах съчетанието на цветовете, а снимките ти са пресъздали всичко с детайли-много ги харесах.
chrissy много интересно сгънати салфетки, от къде е модела? Мерси за разяснението за "рънъра", че и аз се чудих....? Thinking винаги има, какво да научим и да сме полезни.
Митонела масата ти е идеална за случая-страшно весела!Обожавам тикви за украса!
matze много харесвам есента, но скоро маси като твоите, на открито ще са само мечта....Харесаха ми семената, подложките, халбата...всичко се допълва и те приканва да поседнеш...старата отварачка се вписва идеално в тази композиция. Hug

# 141
  • DE
Chochito, много сложен въпрос Embarassed семе от копър,кориандър newsm78
семена от които се прави горчица Embarassed и още около 10 вида топченца на които на български не знам имената.
Голяма фенка съм на зърнести подправки, стривам сама или си правя торбички като готвя.
От тези на прах не ползвам като готвя.

siren , благодаря!
Ягодке, ти си майстор на тематичните маси. Съседските малчугани изрисуваха тиквите по твой модел. Голямо мацане падна в техния двор:hahaha:

# 142
Здравейте момичета!
matze отново ме изумяваш ... тези подправки толкова апетитно изглеждат. Ти си ми фаворит за неочаквани декорации  bouquet
Аз не успях да осъществя хелоуинските си намерения и се реванширам с една оранжева маса от днес, день победы  Mr. Green

# 143
 Heart Eyes Най накрая и аз успях да се запиша с маса, ами метериалите са кът затова само акъли давам  Mr. Green
Маце- в Тихоокеания съм.  На изток от Австралия, демек от другата старана на кълбото  Joy Тука целогодишно е топло 25-30 градуса newsm35
Правя много снимки, но интернета ми е много слаб и не качвам. А относно боровете, щом имаш толкова много ти прощавам  Laughing  ммм тия семена купуваш ли ги или ти си ги произвевдаш? - то ми изглежда половин кило Shocked хварли една торбичка насам Laughing цялата ти аранжировка е много подканваща, да вземем и ние да си нарежем нещичко, само очи не ми се плакнат #Crazy много много ми харесва всичко и старата отварачка на Мацев е гвоздея в програмата  Grinning  поднасям ти един букет от сърце  bouquet аа забравих нещо ... то в Германия лятото става трудно 22 градуса посред зима как ги измери Mr. Green Mr. Green Mr. Green
chrissy- схванах за какво иде реч Mr. Green Heart Eyes
Сирен- чакаме маса Hug
Bad Diddy
това маргаритки лиса....оооо искам и аз такова красиво и стилно букетче Peace хубава покривка си имаш и ветрилата как само си пасват с нея, дори и столовете Бравос  Flowers Bouquet Hands Clap
Аз една скромна маса с разни корали и мидички които събрах от плажа Уикенда  
Скоро не ме притискайте за колаж jumpuu отчетах се хихихи нямам нищо вече Grinning

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 05:27 от danchika

# 144
Здравейте момичета! Направих една маса със сърца и кристали, но отново обърках снимките, колажа, светлината, оставих само 3снимки, че нещо не ми се събираха хубаво и не съм доволна от резултата. Не се виждат и детайлите. Sad Качвам колажа, за пръв път правя такъв със фон от снимка, ако направите предложения, добре. Hug

Качвам още един вариант в малко по-друга тоналност, но не ми става ясно как мога да изсветля само снимките без фона. Thinking

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 11:35 от siren

# 145
  • DE
Сирен, много добре изглежда.Чудесно си се справила!
Данчика не мрънкай!
Страхотно е!
Пацифика е винаги топъл, знам Twisted Evil Топли си ти дупето още малко, че тук те чака теееежка зима hahaha
Донеси ми едно семенце от този храст, цветета-та са много красиви!
Диди привет!
Къде се изгуби...?
Благодаря за номинацията Mr. Green, аз съм "черната УФСЪ" тук в темата и само пернати декота показвам.

Ето пак например, ще ме търпите... няма на къде hahaha

До скоро момиченца!

# 146
  • München, Deutschland
Маце, много хубава ти е първата маса с подправките, но фаворит на мен ми е втората с корите от боровете... Панделката, и особено тази жаба с цвят на дървесна, е уникално допълнение!   bouquet

Бед Диди, много хубаво си комбинирала хризантемите с ябълките, а пък салфетките с дървените пръстенчета отдолу много добре стоят във високите чаши! А, извинявайте, чак сега прочетох, че и Данчика същото е написала като мен  Mr. Green Еднакво мислим явно  Mr. Green Харесва ми и панерчето с ябълките Simple Smile

Данчика, много хубави мидички и охлювчета, по-различни са от тия, на които сме свикнали  Party Коралите са уникални  newsm51 newsm51 newsm51

сирен, салфетките са по този модел, пък за рънърите - и аз не ги знаех допреди година, че така им е името Wink Харесват ми чашите на новата ти маса.  Peace А сърцето нещо като плетено на една кука ли е, че нещо не го различавам  Crazy И рънърът (  baby_neutral ) е страхотен, като го гледам, вече си го представям в Коледните аранжировки...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Относно колажите: ако правиш на фон от снимка, на мен ми харесва ако изсветлиш снимката-фон - ето аз как съм го правила преди, извинете ме, че не е с цяла маса, а само с храна  Party:

A ето и от мен една "индийска" маса - на такава ми заприлича, като я направих, Смело заявявам, че най-нагло си краднах идейката с шала от близнаците2004. Надявам се, че нямаш нищо против  Grinning baby_neutral

Шалчето ми е едно от любимите, отпреди няколко години от един индийски магазин Simple Smile

# 147
Криси, много е пищна индийската ти маса! Ти сама ли си уши подложките? Харесват ми пръстените за салфетки, шала също, въобще много харесвам всичко индийско да знаеш! И аз съм запланувала отдавна една индийска маса, ама хич си нямам идея какво точно трябва да представлява, в какви цветове и т. н.  На предишната ми хареса хак си сгънала салфетките, аз тази супичка си я харесвам много, пък и бързо и л;есно се прави, съвсем като за мен. Гледам и питка си опекла, браво!  Hug Сухите неща са изсушени рози, можеш да ги видиш отблизо на долния колаж.
Данчика, харесвам тази покривка на цветя, мидичките са чудни, а свещичките чудесно изпъкват на фона на покривката!  Hug

Ягодка- най се кефя на манинки където разиграват родителите си хо хо 2-3 годишни  Mr. Green голям смях се смея, също на омазани със шоколад и на инатчета където тропат с крак за близалка Joy и на такива които като се изморят директно сядат на асфала или земята Laughing  деца с характер от малки! Mr. Green  Heart Eyes

То, нали знаеш, от страни като гледаш е лесно, ама като му дойде до главата на човек и хич не са приятни такива работи!  Rolling Eyes

Криси, Данчика, виждам, че се подвизавате и в готварската тема. Да не вземете сега да зарежете нашата тема!  Crossing Arms А относно салфетките, беше чиста случайност, и по-скоро те ме намериха, а не аз тях.
Сирен, много романтична маса с ъс сърца! Харесвам рънъра, чашите, свещите, камъчетата! Снимките може да изсветлиш, преди да си ги включила в каолажа една по една. СДъжалявам, че това, което ти казах си го приела като критика - чисто любопитство си е от моя страна, да видя всички детайли!  Embarassed  Hug
Маце, и двете ти аранжировки са за страниците на списание, друго не мога да ти кажа - много ми харесват!  Hug Радвам се, че са се забавлявали съседските деца!  Grinning Hug
Диди, много топла, свежа маса с настроение! Страшно ми харесват салфетките-ветрила в чашите!

От мен една маса, която нарекох испанска, ама може би само заради виното излезе испанска, иначе тия шарки върху кутията не знам за коя култура са характерни, ама много ми харесват. Оранжевите подложки са от кутии за салфетки:

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 12:57 от yagodka

# 148
Ягодка много хубава маса в бордо и рози.... HugМного се радвам на твоите съвети, не съм ги приела като критика, напротив точно от това имам нужда-детайли, които да се виждат и на последната кристалите не си личат, свещника също и той е като пречупен кристал, а сърцата са метални, но приличат на дантела покрая. Hug Искам да постигна ясни снимки с детайли.
chrissy Индийската маса е в много приятни, топли цветове, шалът се връзва идеално, подложките са много интересни. Ще опитам да изсветля предваритено снимките, преди да ги ползвам за фон, явно трябва да разуча по-добре Picasa Wink
matze прекрасна есенна аранжировка с естествени материали, много обичам дървото и мисля, че идеално се вписва във всичко.
danchika продължавай да внасяш с масите си това настроение, което ни напомня на отминалото лято. Hug
Bad Diddy обожавам оранжевото, много ми харесват салфетките в чашите ти. Simple Smile
Подготвям една маса, да видим кога ще остане време в зелено и кафяво, специално събирах едни топки и ще се радвам, ако някой ги разпознае и знае наименованието на това растение. Wink

# 149
Ягодка, много ми хареса последната ти маса!   bouquet
А розата изсушена ли? Как да си запазя и аз такава, ако е естествена, разбира се? Моите все клюмват.  Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт