Аранжиране на маса -тема 4

• 195 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
chrissy Браво! Страхотно се е получило и истинско творчество сте вложили в изработването на тиквите-с тъмния конец ми харесва малко повече Wink

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 15:48 от siren

# 121
  • München, Deutschland
chrissy Браво! Страхотно се е получило и истинско творчество сте вложили в изработването на тиквите-с тъмния конец ми харесва малко повече Wink

И на мен, но ме домързя да си навивам нов конец Simple Smile (То, в интерес на истината, светлият конец наживо си личи по-добре, отколкото на снимките, явно под кофти ъгъл съм ги снимала.)

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 23:05 от chrissy

# 122
Привет, аранжорки! Наистина не знам откъде да започна, толкова много красота, толкова много идеи – благодаря ви и за двете, страхотни сте всички!!!
Сирен, есенната ти аранжировка е направо приказна! Много ми харесаха червените цветчета/топченца които са като гроздове. А масата в бордо е изключително изискана и романтична! Последната ти маса също е много очарователна – много ми хареса съчетанието на сервиза с шишарките и на цветовете като цяло.
Данчика, ти продължаваш да си най-плодовития член на темата ни, показваш толкова много маси от толкова далеч и всичките ми харесват. Но! Има една маса, която мисля, че разби всички останали и то не само сред твоите, но сред всичките ни маси в темата – масата на брега на океана ми е абсолютен и тотален фаворит. Не мисля, че има момиче тук, което да не ти „завиди“ за иникалните възможност и „интериор“!
Хестия, масата изглежда страхотна като цяло, както е сервирано и подредено и самата  аранжировката в средата също! Сигурна съм, че гостите ти са останали много впечатлени!
Криси, извинявай за закъснялото включване, но виждам, че твоята почти адашка Кристи вече ти е отговорила за клипчето. А твоите снимки не мога да ги виждам – само аз ли съм така, каква е тази нясправедливост?! Само чета за някакви конци и страхотни отзиви...
Митонела, много стилна и нежна есенна маса, както винаги при теб!
Ягодка, и ти си с много маси и както винаги, всичките ми стават любими! Много ми харесаха малките ти бели тикви!!! А още с приближаването на Хелоуийн си мислех за теб и че ще спретнеш страхотни украси и маси! И разбира се, познах!!! И съм сигурна, че малките ягодчета са били много щастливи от това!
Мираварна, и ти доста си се постарала с приготовленията и лакомствата за празника! Много ми харесват и аксесоарите ти с шишарки и тиквички.
Кристи, твоите аранжировки са винаги чудесни! Масата в червено е изключително романтична, а съчетанието на жълто и синьо ти е разкошно!!!
Туната, страхотна есенна маса!!! Имаш много подходящи аксесоари, покрвка, салфетки, пръстенчета… - всичко е прекрасно съчетано!
Леля Ог за накрая, че е с толкова много и чудесни маси… За хелоуийнските приготовления вече ти писах в другата тема, но възхищението ми е толкова голяма, че не мога да не го изразя и тук! А и ти много ме разсмя с това „надявам се да не ви разочаровам за Хелоуийн“ – че това си е оксиморон и то от най-големите – леля Ог да ни разочарова… А масите с плодовете и кестените са страхотни – толкова много цвят и толкова в твой стил! Но не мога да скрия, че любимка ми е масата в лилаво и бордо, знаеш си ме…
Дано не съм забравила някой...

Ние не сме празнували Хелоуийн, но реших все пак лекичко да загатна за този празник в аранжировката си (така де, тикви не сме дъбали, но имам тиква, и фенер на масата):

# 123
  • München, Deutschland

Криси, извинявай за закъснялото включване, но виждам, че твоята почти адашка Кристи вече ти е отговорила за клипчето. А твоите снимки не мога да ги виждам – само аз ли съм така, каква е тази нясправедливост?! Само чета за някакви конци и страхотни отзиви...

Апр, преди време и Данчика ми писа, че не ги вижда, тогава ги качвах в бг хост (прикачи.ком). След като тя ми обърна внимание, ги качвам вече в imageshack, който е хостван в Щатите и тя вече ги вижда. Възможно е попринцип да зареждат по-бавно и да трябва да се чака повече, ти погледна ли след 10-20 сек. дали пак не се виждат...  newsm78 И аз вече нз къде да ги качвам тези снимки...  #2gunfire #Cussing out

А от масата ти, както винаги, съм възхитена!!! Тиквата, с този старинен фенер и есенните листа са толкова хубави заедно!!!   bouquet И понеже и покривката ти е с флорални мотиви и всичко се връзва чудесно! Много ми хареват тези високи свещници - чаши, мислех и аз да си взимам такива някой ден като си освободя място Grinning

# 124
chrissy, видях ги! Grinning Аз миналия път си чаках доста, все пак зарглеждах всички маси за 1-ви път, а сега пробвах през друг интернет, така да се каже. Така че не знам кой направи магията, но се получи! Страхотна е хелоуийнската маса, много готина - всичко, което сте направили сами, метлата на баба ми Яга и не на последно място, нищо, че не е от тематичните неща - страшно съм впечатлена от сгъването на салфетките! А лилавата ти маса така ми легна на сърце, страшно ми хареса! Благодаря ти много и за комплимента за моята маса!

# 125
Момичета, много благодаря за комплиментите! Радвам се, че ви е харесала моята маса!   bouquet  bouquet  bouquet

Леля Ог, захласнах се аз по твоята пиратска маса, толкова цветна и вкусна, и детска! При теб винаги има изходна тема и масите ти изглеждат като разказ, приказка!  Тортата тиква-пират обединява двете идеи за пиратите и  Хелоуин, сладките няма да ги коментирам  Rolling Eyes, идеята за репите обаче е върха! Много ме е яд, че пак не ми стигат думите да изкажа колко много ми харесва тази маса, всеки детайл от нея! Скоро и аз ще си имам една такава бутилчица с писъмце в нея.  Wink
Есенните маси са невероятни! Тиквите си подбрала чудесно, купата с плодове е много красиво аранжирана с всички характерни за есента плодове!, много ми хареса как си подредила жълъдчетата и си използвала плетеното панерче като слафетник. Пак са ми малко комплиментите за твоите маси, но мисли за тях като за толкова по 100 поне!  Hug   bouquet omm А за фантите, купих ги от Лидл, само етикетът им е интересен, но на вкус не са кой знае какво, така че не съжалявай!  Wink Hug
Сирен, страхотна горска маса! Много хубаво си съчетала цветовете, красиви салфетки, листата в чашките, бретцелите даже много си пасват, всичко изглежда някак си естествено обвързано, за да се получи тази маса! От къде ги намери тези бретцели, ти ли ги прави? Хелоинската ти маса също е много оригинална! Червено и черно, коктейла, много красиво поднесен,  прилепите, тиквичките, черните свещи в средата отново много тематичнио си подходила и съчетала. Салфетките също много ми харесват. Обаче искам повече подробности, дай още малко зуум на снимките, моля те!  Hug  bouquet Забравих да ти кажа, че колажите ти са направени също точно по мой вкус, цветовете са в равновесие!   bouquet  bouquet
Данчика, Хелоуинската маса и при теб е 2 в 1 както при леля Ог, само че при теб съчетанието е любов и Хелоин - наистина много странна комбинация! Много красиово си поднесла ястията, а тиквата ти страшна и в двата смисъла на думата!   bouquet Разгледах снимките от острова - страхотно място! Не ни лишавай в никакъв случай от подобни красоти, моля те!  Hug  bouquet Туй бебе обаче в колажа ама хич не ми харесва да ти кажа!  Rolling Eyes
Мираварна, как така нямаш желание да аранжираш маси, минавай по-често, ние ще те инспирираме дет се вика!  Laughing Hug Много ми харесва комбинацията тикви, свещи и шишарки! За хелоин си заложила на лакомствата виждам, страхотни мъфини си направила, салфетките са жестоки!   bouquet
Криси, благодаря ти за комплимента! Паякът не е моя идея, взех си я от нета, щото ме мързеше да дълбая голяма тиква, пък и взеха да ми писват тези тикви нещо.  Laughing

Страшна маса сте направили с приятеля ти! Поздравления и за тиквите и за рънера, и за Баба Ягата! Страшно уважавам оригинални идеи и собственоръчно изработени неща!  omm Освен това имаш някаккъв особен почерк при аранжирането на масите си, който носи малко детска нотка и това определено много ми харесва!   bouquet
Апр, страхотна композиция си направила от тиквата, фенера и листата! Като за картичка е! Искам тази снимка отделно, ако може, долната в ляво, дано да не си я изтрила!  baby_neutral   bouquet

Една маса в оранжево и синьо от мен, да видим дали ще познаете паяка  Laughing:

# 126
  • Под сянката на разлистените кактуси
Много красива маса, yagodka! Много ми харесва комбинацията на убитото оранжево и синото (не мога да намеря ъ-малкото, срам... Embarassed) А на паяка цветенца ли са му поникнали? Сигурно е мутация от алуминиевото фолио  Laughing
На всички момичета благодаря за милото посрещане. Като гледам вашия вкус, фантазия и умения, похвала от вас значи много...
За да не е съвсем спам - следобед идват приятелки на кафе, ше опитам една следобедна чаено-кафена маса.
Miravarnа, веднага ме разконспирира, че съм ти съседка! Аризонските задни дворове май всичките изглеждат еднакво  Simple Smile

# 127
Здравейте мили аранжорки !  Hug

Благодаря ви за комплиментите за моята скромна масичка , радвам се че ви хареса .  Simple Smile

Аз нямам възможност до коментирам подробно масите ви ...но искам да знаете , че се възхищавам на всяка една от вас !   bouquet И ви благодаря от сърце , че отново напълнихте очите и душата ми с красоти !  Heart Eyes Страхотни сте !!!  newsm51

Mitonela- Благодаря ти за милите думи , радвам се , че харесваш блога ми .  Hug

От мен една ....лилаво - оранжева  Simple Smile масичка .  Flutter

http://foto.bg/data/500/tmpphpegUuT4.jpg

# 128
   Здравейте,
Първо искам да ви благодаря за милите думи Heart Eyes Hug
Ягодке от кога съм зачакала поста ти!!! Laughing бях убедена, че няма да харесаш омазаното с торта бебе, чаках с нетърпение коментара ти Mr. Green и познах newsm44 хиххиихи бебето е супер зловещо, мене за това ме кефи, нали трябва да е страшно, то инче не е интересно на Хелоуин! Twisted Evil  Ти сигурно заради малката Ягодката не харесваш такива неща  Peace  Твойте паяци изглеждат още по страшни, аз изпитвам ужас при мисълта за тях, направо се побърквам от страх, а ако ме докосне- ще умра на място! не се базикам  Sunglasses иначе са много ефектни само не за страхливци  #2gunfire като мен!
 Много се радвам, че напоследък си редовна в темичката, застудя на вън и малката Ягодка предпочита на топло Simple Smile Последната ти маса ми е много пролетна Flowers Sunflower  може би заради салфетките и цветенцата, много е свежа. Салфетките в купичките са много  Heart Eyes интересни, свещника също, опитвам се да разгадя как е направен, това не  е ли портокал и  в него са набодени цветенцата или греша...  или тиква newsm78    bouquet
Apr у вас пак няма чинии  Laughing много ми харесва как си загатнала Хелоина но не по зверски начин като с мойто бебе  Mr. Green то не че  мое, ами снимата я намеих в нета и много и се изкефих, при теб е винаги нежно  Flowers Rose Фенера ти е супер Peace
siren твоята маса е много нестандартна с тази кръв в купичките и ножа все  едно си клала някой наскоро xo xo Ягодка не ми чети коментара и черните свещи са все едно от отвъдното  Hands Clap масата определено ми харесва!
miravarna ммм мъфина е СУПЕР много готино си го окрасила с това кървясало око #Crazy coolcool
chrissy- не ми се отваря масата ти сигурно заради калпавия ми Интернет.... толкова да е  бавен, идея си нямате Banghead
Маце Mr. Green къде си, не оправи ли двора вече?! Стига си търси оправдания, ами тутакси престигай да ни зарадваш с една може би последна градинска маса, ако все още има възможност, ако не каквото и да е ще сме щастливи да се вкючиш sohappy
bliznacite2004 - и аз се мятам в Блога ти тутакси!!!! Hug и ще изпробвам малиновата торта при първа възможност eat Хелоинската маса е много, нежна, лежерна... тиквите са ти много приятен цвят и размер. Всичко ми харесва по масата, само една катеричка липсва до жъладите  Grinning  bouquet
Митонела Tada всички чакаме нова маса от теб!
 Абе момичета, имам предвид Ягодка, леля Ог, Маце, Митонела които сте по отдавна в темата, знаете ли какво става с ДИНА, такива неща правеше тя- страхотни имам предвид, но последно ни писа за Великден до колкото си спомням и от тогава нищо! Дано е добре и дано се обади скоро Flowers Bouquet
аааа леля Ог скоро ще я тормозя за рецепти от кулинарните и умения Heart Eyes
   и така и така съм тръгнала да изброявам всички, малко да спомена и по стари членове които Избягаха Mr. Green като БОРЕТО, само ни обещава амаааа newsm12 ние помним,пък тя забравя Joy ТУПАРОВА от Канада благодарение на нея знаем тия яките салфетки като пандели, чакаме те, поне аз не съм те забравила Hug
МЕРИДИТ и тя спомена като направи новата тема, че ще се включи но Уви Thinking друг и да има забравям вече Ккриси  #Crazy чакаме ви!

# 129
  • München, Deutschland
Ягодке, паякът ти е неузнаваем и, честно казано, така ми допада повече  Grinning Синьото с оранжево е мнго окрасива комбинация, особено както цветовете са едни такива бебешки и нежнички. А в купите мандаринки ли си сложила - страшно идейно!!!

bliznacite2004 , отдавна не те бях виждала тук - масата е страхотна - гледах я, затворих, пак отворих, да я погледна, пак я гледах, показах я на милото и пак продължих да я гледам  Laughing Тиквите са страхотни и идеята да ги аранжираш с райските ябълки е не-ве-ро-ят-на! Много ми харесва и купичката ти в средата на масата и този лилав шал - аз имам толкова шалове и никога не ми е хрумвало да аранжирам с тях  Peace И салфетките ти са в тон, и тиквичките - с панделка, просто страхотно baby_neutral

Аз днес нямах кои знае какви идеи, но ми писна Хелоуинката маса, че и без друго този празник не го празнуваме вкъщи, така да се каже. Исках да е нещо в синичко и ето какво се получи. Изглежда малко "гола" така тази маса, без нищо в/у нея (аз обикн. снимам с нещичко вече сложено), но мога да пусна снимка и с вечерята - като се запълни с чинии по средата, не е толкова зле (каза тя оправдателно за масата, която сама не си харева особено  Laughing)

Лека вечер на всички от мен!  smile3524

# 130
  • Плевен
Привет, момичета!
Аз от два дни нещо  не съм във форма и само се каня да си пусна последната маса ( че то кое време стана вече). У дома нямаше страхотии за Хелоуин, но все пак имаше една мнооого оранжева и тиквена маса:

Извинете ме за липсата на коментар-всички сте показали чудесни изпълнения- браво на вас-   bouquet  bouquet  bouquet, надявам се скоро да се поправя.  ( Сега ще почепя по едно кексче да не ми се сърдите)   Wink

И много ви благодаря за хубавите коментари. Hug
Слънчев и усмихнат уикенд от мен!

# 131
  • DE
И аз пишех в тази тема, нали си спомняте Mr. Green
Чета и разглеждам!
Цяла страница сте напълнили с вампирски и страховити маси.
Ауууууу, не вЪ срам да ми плашите старото сърце... hahaha
Имахме доста работа последно време и не ми беше никак до "нищо"
Преди и след. Пет бора смъкнахме.
Хайде сега да ме посъжалявате Embarassed

Да не съм само на лаф от мен един последен напън да върна лятото hahaha

До скоро момиченца!

# 132
Ягодка, позна, снимките са изтрити, само колажа си пазя, и то само в интернет. Ах, че красив е станал паякът! И на мен страшно ми харесва комбинацията ти на синкаво-лилаво и оранжево-жълто!!!
Същото важи и за Близнаците - невероятно красива комбинация на лилаво и оранжево! И въобще цялата ти маса е страхотно аранжирана, като от списание е снимката!!!
И леля Ог имаше наскоро една маса с комбинация лилаво и оранжево (мисля, че беше хелоуинската) и много се впечатлих, но вече съвсем ме заразихте - страшно ми харесва, ако позволите и ако намеря материали, с огромно удоволствие бих си "краднала" идеята!
chrissy, каква романтична маса само!!! И от любите ми твои салфетки - страхотно ги правиш!!!
Mitonela, и при теб е имало много празнична маса! Много е красиво това, което си направила с тиквата, както и със салфетките!
Дани, какви ти чинии, бе душко, ти да не искаш и да ядем сега... Wink Аранжираме, снимаме и си лягаме, т'ва е положението! Mr. Green
Ех, matze, с тези снимки наистина успя да ни върнеш в лятото! Пък и вкусно ни стана! Simple Smile

# 133
Апр, много жалко, че си изтрила снимката!
Туната, вЕрно, сигурно е от алуминиевото фолио!  Laughing Ъ-то при мен е зет, при теб може да е игрек, аз пък трудно си намирам скобите и кавичките, малко ми е объркана клавиатурата.  Rolling Eyes
Близнаците, няма хич да се радвам, че си отново сред нас, че да не изчезнеш пак някъде!  Hug Цели две маси в рамките на наколко седмици - чудесно! Много красива маса, напълно в твой стил! Отново си направила страхотна композиция  от райските ябълки, тиквите, кестените  и жълъдите, браво!   bouquet
Ааа, Данчика, бъзикаш се с мен значи!  Laughing Имам си аз едно омазващо се бебе вкъщи, искам по снимките да ги виждам чистички и усмихнати!  Sunglasses Това с цветенцата е тиквичката, от която беше направен паяка, не четеш!  Wink
Митонела, как можа да измислиш толкова нежна аранжировка за Хелоуин!? Страхотна е ! Вазичката от тиква е много красива, тези тиквички-цветенца в нея с различна височина са много готини, харесва ми шала, придава на масата даже нещо битово. Много си пасват всички цветове по масата ти, пък и да поздравя за снимките - много ми харесват!  Hug Мерси за мъфинчетата!
Маце, как ви даде сърце да ги отрежете тези борове, не ви ли е малко голо така? Ох, много ми се иска от този сладкиш! Видях го и в другата тема, много апетитен, а така красиво поднесен с дъх на лято, не бих му простила!  Naughty  Hug
Криси, харесват ми свещниците и цвета на свещите, опънатите лентички, как си сгънала салфетките, а и чувството ти за хумор!  Grinning Маси се приемат и с храна, и без, то и без това почти всички публикуващи тук, участват в другата тема, така че аз като погледна тук и в другата тема, добивам пълна представа кое що!  Grinning Hug

От мен една маса-интерпретация на тема картината на Густав Климт "Целувката":

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 12:44 от yagodka

# 134
  • München, Deutschland
Mitonela, много хубава Хелоуинска маса ти се е получила, без излишни претрупвания и подобни. Издълбаната тиква много ми харесва и също така е много хитро да използваш капачето като свещник. Личицата по тиквите са супер - различни - за всеки според настроението Wink А какво е зеленото на мъфинчетата отгоре?  Heart Eyes

Цитат на: [b
matze[/b]]И аз пишех в тази тема, нали си спомняте Mr. Green
, спомняме си, спомняме си  Mr. Green Много ми харесват лилавите цветчета, а пък тази чашка с тоооолкова много сметана направо си я отмъквам през монитора  #Crazy  chef За борчетата вече ти казах  Grinning

Ягодке, страхотна маса ти се е получила! Много различен стил някакси от това, което дотук съм виждала от теб, но много ми харесва! Акълът ми не побира къде си намерила точно такива салфетки, които да са точно като картината  #Crazy #Crazy #Crazy Винените чаши, понеже са високи и на столче, подхождат идеално с издължената форма на картината, а пък рънърът + оцета и зехтина допълват композицията цветово! Много ми харесва и как свещичката в центъра си я обградила с жълтите цветчета и тези кафявите сухи неща отдолу (не ги виждам хубаво, че д акажа какви са точно Simple Smile ) и точно същият мотив се повтаря и около картината и подправките. Всеки детайл е разкошен в тази, направо ще си я нарека, творба!  newsm10 newsm10 newsm51

Туната, чак сега видях, че си писала, ако си с фонетик, ь-то ти би следвало да е на латинската буква Х. Wink (освен ако не си с фонетик-а на БАН, който обикн. никой не си слага Simple Smile )

Аз нямам нищо по същество ново, леко модифицирах предишната си маса, но за да не е без хич, пускам все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт