Аранжиране на маса -тема 4

• 195 041
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили аранжорки !  Party  wavey  Simple Smile  Hug

Аз не съм се включвала тук мноого отдавна .... Blush но честичко поглеждам темичката и не спирам да се възхищавам на красотите които създавате !   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни сте !!!  Heart Eyes

От мен една скромна масичка , която правих наскоро .... Blush

# 46
  • DE
Здравейте от мен Hug
Кога Ще имам време да "помърморя" пак newsm78
Аз съм отново на вълна "есен"...

# 47
Много съм доволна, че открих тази възхитителна тема и скоро ще се включа с нещо мое....

# 48
Близнаците, мнооого, мнооого красиво си аранжирала масичката! Купата с плодовете  е един път!  Peace Радвам се, че отново си тук!  Hug
Маце, голяма красота!   bouquet
Рози и рози, добре дошла! С нетърпение очаквам да ни покажеш нещо свое!  bouquet

От мен една тиквено - слънчогледова маса:

# 49
Не се сдържах да не пиша... от няколко дена обмислям някаква скромна аранжировка и утре ще я реализирам и покажа, мислех и тогава да си попиша на воля, ама Не- сега ще да е! Laughing
Ягодке ти ме предизвика да знаеш!!!  Като ти видях аранжировката, едно умиление и сънтименталност ме сполетя, навяха ме едни спомени... едно чудо. Първата ми асоциация с масата ти беше Хелоин, може би заради тиквите и заради тези тонове. С моя приятел се запознахме на Хелоин, тази година ще станат 3 години, та заради това се разчувствах така Two Hearts осъзнах, че скоро ще има повод да празнуваме. 1dating и аз като бял човек да ида на ресторант, че от скоро не ми се е случвало (В Мелбърне по скъпо от Френската ривиера) та да си дойда на темата пак. Как ти хрумнаха тези цветя от сълфетки, ами те като истиснките Heart и малките кратунк, баба така казва на тези тикви  Mr. Green и жълтата цвещ между тях, просто Божествено се е получило. Букета ти да е толкова красив, докато си бях в Бп миналия месец си набрах слънчогледи с голям мерак и така и не ви ги показах... уви! Ягодке да знаеш от 10 възможни точки ти давам 11 newsm51
Маце- къде  ги намери тези червеникави храсти, аз си мисля че е лято още, а пък то 'кво...ще "палим печките" скоро...
С тези дюли по масата ми напомя как на село баба си пребираше дюлите чинно в касетка и зимата похапвахме Laughing мен апетит нали знаете- не ми липсва  Grinning    bouquet
Близнаците-  welcome аз както се казва "не ви познавам", но се радвам, че сега ще го направя. Плодовете в купата са талкова апетитни, че ме карат директо към зеленчуковия пазар да се запътя Hug Ще те чакаме отново  bouquet
 Стига съмспамила вече...леля Ог и Митонела са на ход  Laughing Hug

# 50
wavey Казана дума- хвърлен камък! вчера обещах и съм тук Hug други само обещават Wink

# 51
  • München, Deutschland
Здравейте всички и от мен  55

От няколко месеца (май от предишната темичка) ви следя и все не събирам смелост да се включа, защото като ви гледам вашите масички, моите нямат база за сравнение. Този път реших и аз да пусна нещо мое, макар и да не е толкова изпипано. Аз се запалих от вас напоследък и започнах да се занимавам да аранжирам масите, голяма зарибявка е това  #Crazy

Пускам няколко масички от преди няколко седмици, колажите са далеч от перфектни, но нямам време за повече занимавки в момента Simple Smile Снимките оставих по-големи, защото иначе не се виждат добре отделните елементи.

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 20:42 от chrissy

# 52
  • DE
Аз пак тук, привет момиченца!

Ех Ягодке, пак с нещо страхотно  се появи.
Толкова красиво си подредила всичко. Всеки детайл си е на мястото, като една рисувана картина.
Ех, ван Гог и неговите слънчогледи  в нашата скромна темичка Hug
Мишката ти я дадоха доброволно за снимка нали? Mr. Green

Данчика, радвам ти се винаги Hug
Личи си креативността ти. Винаги изненадваш с "ново".
Тези мидички да не ги оставиш там на абориджините, ей.
Почна с белите чашки, после имаше чинии, купички, свещи да не си решила да стягаш къща там,а hahaha
Тези червените листа и клонки са от дива лоза. В гората до нас са провиснали като лиани от дърветата, страхотно е красиво.
Като се погледне от далеко към гората, тя все едно гори...от червени багри.
А пък дюлите да не мислиш че са за красота и аромат hahaha. От кога им се точа и меря.
Всички отиват в буркани...ааааааа, апетит и на мен не ми липсва Joy

Близнаците здравей!
Не съм забравила че можеш страхотно да декорираш!
Като имаш стимул и повод покажи ни пак нещичко.

Кристи, чиниите ти са толкова сладурски. Няколко пъти се връщах на снимките да ги гледам и все ми напомнят на нещо. На бебешки ританки от преди 25 години май.
Гуш на твоето бебче!

Митонела да,да позабрави ни май. Нищо гледам ти кулинарните творения поне Peace
При вас е сигурно много весело, водя се от многото чинии по масата.
Пък ние у нас само двамката с моето старче Rolling Eyes

Л.О, честичко разглеждам албумите ти да не изтърва някоя клюка. Хайде сега... до едно торте, една розичка и нещо друго и готово. От теб е винаги красиво!

Рози и рози още ли не си декорирала нещичко да покажеш...

Крисси, зарибявка ами.
Добре дошла сред нас. Много красиво и уютно е при теб Hug

Ей, пак го ударих на поезия newsm80
От мен пак една шашардия на ливада. Ще ме търпите, друг избор имате ли hahaha
Само за снимка че беше толкова студено днес тук.

И сега всички в странство, затворете очи

До скоро момиченца!

# 53
Данчика, много благодаря за милите думи!   bouquet Много красива масичка си аранжирала! Харесва ми чинийката с камъчетата, мидичките и свещичките, а салфетките са много весели! Правиш невероятни снимки! Долната в ляво е много красива, аз никога не мога да снимам от такъв ъгъл!   bouquet
Криси, добре дошла! Радвам се, че сме те заразили с нашата лудост! Приятно е аранжирането, нали? Много красиво аранжираш храната! На първата ти маса харесах как си сгънала салфетките, пръстените и тези оранжеви плодчета! На вората букетчето и кестените, покривката, а на третата много идейно си подложила салфетките под чиниите и красиво си подредила камъчетата! Чакам още маси!   bouquet
Маце, Маце, голяма красота при теб! Тия цветя направо ми спират дъха, а на фона на зелената полянка са невероятни! Подковката се правя, че не съм я видяла...  Mr. Green Ярката покривка на втората маса, небрежно сложена върху дъските на масата стои много красиво!   bouquet А малката даде доброволно мишката на мама да я снима. Дори и тя знае колко съм луда на тема аранжиране!  Laughing Laughing

Пак слънчогледи от мен  Mr. Green, ама в мааалко по-различен вариант:

# 54
Хем да участвам, хем да ви следя.

# 55
  • München, Deutschland
Маце, "червената" ти маса е невероятна, при нас още не са станали червени листата, тук-таме само някое пожълтяло, направо ти завиждам благородно за красотата около теб  Heart Eyes Много ми харесва и шарената покривчица, и как се съчетава със страхотните есенни цветя, но очите ми остават в далиите  Heart Eyes Ти ли си ги отглеждала, ако е така, браво!   bouquet А пък чаената ти полянка е толкова готин ретро-есенен стил - казвам "ретро", защото моята баба ползва такива кърпи и имаше и такава покривка и такива спомени ми навява Simple Smile

Ягодке, тук с месеци да търся, няма да намеря такива красиви шарени листенца, явно и при вас есента вече тече с пълна сила! Тиквичките са супер, чудех се и аз дали да купя, гледам, че страхотна аранжировка си спретнала с тях! А слънчогледите все едно ти говорят, всичките ти маси, които съм разглеждала със слънчогледи са толкова нежни, просто тези цветя те обичат явно Simple Smile  bouquet И свещичките, и подложките в тон... Нямам думи!

Пина, това хризантеми ли са в средата? Много красива и изчистена маса си приготвила! А приборите са точно по мой вкус - метални, без орменти, тънки и дълги, супер са  Peace

Аз, за съжаление, нямам място да съхранявам много салфетки, свещи, подложки и пр. и затова не си и купувам... Отделила съм си едно малко чекмедженце за такива неща и вече е наполовина пълно, така че сигурно чак към Коледа ще си купувам нови нещица  Sad

От мен една маса, която правих още през август, доста нетипично украсена за лятна, но исках вече да идва есента в Германия, за да имам листенца като на Маце и Ягодка Simple Smile Ето я:

# 56
Да, хризантеми са. Много дълготрайни, много красиви, но тоя съд за нареждане ме предаде - пропуска вода  Confused Стар е, но за първи път го ползвам и явно ще е последен - подложих му чинийка, колкото да не хвърлям цветята, че с къси дръжки ги отрязах и в друго не мога да ги сложа.
Приборите и аз много ги харесвам  Simple Smile  Иначе е семпло, повече за запис. Тепърва ще събирам аксесоари за декорации.

# 57
Здравейте момичета  bouquet
На новите момичета искам да има кажа че правят чудесни неща. newsm51
Аз да ви се оплача набързо и заминавам. Днес си събираме багажа от хотелската стая в Мелбърн и ни го няма професионалния фотоапарт (около 2 хил. евро) направо полудях!!! Дано полицията си свърши работата, явно мизерниците са навсякъде! Утре заминаваме на острова за който ви бях казала ии уж трябваше да правя снимки Уви.. имам  един 100 годише малък апарат, с него ще се мъча. cry Angry
Ако имам наострова нет, което силно ме съмнява ще ви пиша.
Дано с вас всичко е наред Hug Heart Eyes  Kissing Heart

# 58
  • DE
Данчика, ей много е гадно това което се е случило.
Такива работи се държат в сейф, нали знаеш.
Въпреки, пожелавам ви едно безгрижно и красиво пътешествие!
Ей, да не ни оставиш без снимки, пък нека да е и със старата камера Hug.

# 59
  • Mostly in my mind
малко оф. Пина, много ми хареса цвета на стената в комбинация с белия перваз  Blush  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт