Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 932
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • в града на вечния купон
Момичета, харесах си една оферта, но пише, че промоцията става активна при 10 продадени ваучера...Ето е офертата http://niesme.bg/team.php?id=WRNTQw ... някой мисли ли да се "обзаведе" с ваучерче, че да чукнем десетката.. хихи..
аз си резервирах по изгодна от лапни и студиото е в Студенски град Peace

# 691
Абе, мацки - някоя от вас с реални резултати от кавитация има ли? колко процедури, коя част от тялото? моля за мнение, за щото аз си правих веднъж- никак не ми хареса като процедура, но ако има ефект...

# 692
Абе, мацки - някоя от вас с реални резултати от кавитация има ли? колко процедури, коя част от тялото? моля за мнение, за щото аз си правих веднъж- никак не ми хареса като процедура, но ако има ефект...
Има темичка за Кавитация. Много е индивидуално. При мен няма резултат.

# 693
  • София-Младост
Чадър от тази оферта да сте взели вече?

Редактирах се!

# 694
  • София

При мен се отваря търсене за Икеа  newsm78

# 695

Ето я офертата, поне предполагам де: http://ofertomat.bg/offers/view/330.html

# 696
  • София-Младост

Ето я офертата, поне предполагам де: http://ofertomat.bg/offers/view/330.html
Да, оправих горе линка...

# 697
  • в 1001-та нощ
харесаха ми  Peace мисля да си взема два  Peace - имам 1 такъв, но винаги държа един в колата, един в офиса и един у дома  Peace

# 698
  • София
Откакто ме подсетихте, че май имаше недоволни от автомивката се мотая из минали страници, че чак и в по-стари теми се рових и се сетих за една добра идея, която бих предложила на модератора при пускането на следващата тема.

Дали не може да се направи нещо като регистър на "похвали и оплаквания, който да се обновява и да стои на първата страница на темата. Нещо като таблица с две колони за "+" и "-".

Това доста би улеснило търсения, като това, в което се гмурнах и нямам резултат   Rolling Eyes

# 699
Момичета, харесах си една оферта, но пише, че промоцията става активна при 10 продадени ваучера...Ето е офертата http://niesme.bg/team.php?id=WRNTQw ... някой мисли ли да се "обзаведе" с ваучерче, че да чукнем десетката.. хихи..
аз си резервирах по изгодна от лапни и студиото е в Студенски град Peace
По-удобно ми е до Метрото Peace Мерси Wink

# 700
  • София
Откакто ме подсетихте, че май имаше недоволни от автомивката се мотая из минали страници, че чак и в по-стари теми...

Поне намери ли? Аз съм тази, която писа отрицателното мнение. Върнаха ми го много чист, ухаещ, но по-късно забелязах, че от силната пароструйка е разнищен на едно място, а на друго е станала почти дупка. Бях сложила и снимки с пораженията. Може би ако се поговори с тях да не е толкова силна струята, би се получило.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 22:46 от Тaня67

# 701
  • София...........
Откакто ме подсетихте, че май имаше недоволни от автомивката се мотая из минали страници, че чак и в по-стари теми се рових и се сетих за една добра идея, която бих предложила на модератора при пускането на следващата тема.

Дали не може да се направи нещо като регистър на "похвали и оплаквания, който да се обновява и да стои на първата страница на темата. Нещо като таблица с две колони за "+" и "-".

Това доста би улеснило търсения, като това, в което се гмурнах и нямам резултат   Rolling Eyes

Незнам как е с килимите, но с колите се справят перфектно Wink

# 702

Имаше такъв "регистър" и zvanche успяваше да го поддържа в няколко теми поред, но се оказа непосилно - твърде много информация изписваме за твърде кратко време, освен това за някои оферти отзивите са крайно противоречиви и общо взето човек трябва това да работи, за да смогва да държи списъка пълен и подреден Tired

Хрумва ми, че можем да си направим Google spreadsheet, в който сами да пишем впечатленията си и да стои като линк на първа страница.

Колкото до автомивка Витоша - Таня ти е писала какъв проблем имаше с килимите и как можеш да го избегнеш, а общо взето от измиването на колите май всички сме доволни Peace

# 703
  • София
Вчера използвахме ваучерите в "Тибеталия". Останахме много доволни. Обстановката е много приятна, храната е вкусна, порциите- напълно достатъчни. Поръчахме зелена салата със скариди, за второ- свинска пържола с пържени картофи и гъбен сос, и Чоумиен с месо. Пържолата беше без забележки. Спагетите на чоумиена бяха малко разварени за моя вкус. На ястието липсваше някаква характерна индивидуалност, която човек би очаквал, опитвайки екзотична кухня, но пак беше вкусно. Бяхме впечатлени от тибетския чай "Шерпа" с джинджифил и ароматни подправки (да предупредя, че е с леко лютив вкус Wink), а кафето на капсули "Молинари" беше изключително. Ресторантът е инициатива на двама италианци- съответно готвачът и момичето, което ни обслужваше. И двамата са много симпатични, говорят отличен български. С удоволствие бихме отишли пак. Peace

# 704
И аз да се отчета със сушито от ДА БАР... мммм вкусно)))) Подредено, възпитано поднесено. За мое огромно съжаление ще се местят от досегашния си адрес, от който в обедната почивка си взимах, и казаха че отварят нов бар до НДК някъде и по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт