Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 949
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • в града на вечния купон
пак са пуснали оферта за плитки
http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17532

# 256
Привет на всички!
Понеже се регистрирах преди 2 дни не съм сигурна, че тук е мястото, но искам да си споделя впечатленията за 2 скорошни и една по-стара оферта:
1) Маникюр в магазина на "Инглот" в МОЛ София - маникюристката беше много любезна и не си спести нещо от оформяне/избутване и пр, но самия лак пърия път ми издържа половин ден, а втория (имах 2 ваучера)- 2 дни, през които се правех, че не забелязвам как се е обелил на връхчетата. И това със забележката, че втория път момичето ми сложи обезмаслител, защото й споделих, че първия път на практика съм нямала и един цял ден с лакирани нокти. Оценка - 10 за старание и отношение към клиентите, 1 за продукти.
2) Подстигване, оформяне на прическа и сешоар при Гого в "Арлет" - Първоначално записаният ми час беше отменен, тъй като Гого е решил да кара дълъг уикенд някъде, но бяха достатъчно любезни да ме предупредят че трябва да се презапиша, за да не се разкарвам напразно. Момчето, което ми изми косата беше много любезно, Гого ме подстрига с лека неохота понеже реших да не експериментирам според неговите съвети и да си отрежа 25см от косата. За сешоар нямам мнение, тъй като такъв не получих- по инициатива на Гого косата ми беше сплетена на рибена кост, съотв. явно се подразбира, че се елиминира нуждата от сушене (навън така или иначе беше 38 градуса и реших да не го правя на въпрос). Цялостна оценка - може би 3. Гого очевидно е професионалист, но е много артистична натура и според мен приема лично несъгласието с вижданията си.
3) Изтеклата отдавна оферта за лазерна епилация мишници и интим във "Версус" - поне при мен на интимната зона ефекта е около 25-30% намаление на окосмяването, и то в зоната под кроема, която не ми е проблемна за скубане. Срещу моите оплаквания получих коментар от рецепцонистката в студиото, че те никъде не декларират поемане на отговорност какъв % ще бъде редукцията...Може проблема да е само при мен, но имам съмнение в добрата преценка на лекарите (с изключение на една усмихната госпожа с къса червена коса), които определят силата на лазерния лъч, а за момичето на рецепцията няма какво да кажа. И само за сведение, сестра ми си купи подобна оферта от американския Групон, и при анкетиране от тях в момента в който е казала, че няма ефект и не е доволна, парите й по офертата бяха възстановени. Обща оценка на Версус - може би 3.

Надявам се горното да ви е от полза, поне в бъдеще при пускане на подобни оферти.   bouquet

# 257
  • в 1001-та нощ
Здравейте!

Имам няколко въпроса по тази оферта: http://napolovina.com/offer.php?id=386#c. Става дума за фотоепилация на цели крака в студиа "Савана".

Спрях се на тази оферта, защото отдавна си търся студио за фотоепилация на прилична цена, а за Савана досега почти не съм срещала отрицателни мнения тук. Това, което малко ме съмнява, е прекалено голямата отстъпка - от 455 лв. на едва 45 лв. Възможно ли е реалната цена наистина да е 455 лв.?

Аз съм с доста тъмна кожа и черни косми. Освен това имам и тен, който при мен си седи почти цяла година, т.е. почти не избледнява. В този случай дали би била успешна фотоепилацията и ако да, колко ваучери ще ме посъветвате да си взема?

И още един въпрос - в случай, че реша да взема няколко ваучера, кое от двете студиа бихме ми препоръчали - това в Борово или другото в Банишора? На мен и двете са ми на удобно място, така че предпочитам да избера онова, което е с по-добри и опитни специалисти.

До края на офертата има малко повече от ден, така че ще съм ви благодарна на всякакви мнения.

Фотоепилацията доколкото знам е по-подходяща за тъмна кожа  Peace
Аз ходя в Борово- доволна съм от обслужването.
А за бройката- момичето ми каза,че се правят около 6-7 процедури,но всичко е индивидуално.

Вчера използвах ваучер за подсригване, боядисване и сешоар в салон Fairy- Младост. Доволна съм.

фотоепилацията е най-подходяща за светла кожа и тъмни косми  newsm78 колко процедури - най-добре ще ти кажат на място  newsm78 Борово е по-добре  Peace

не мисли каква "реална" цена са обявили, а дали това, което плащаш те устройва  newsm78 не смятай "отстъпката", а дали ти се дават тези пари за това  Peace

# 258
Момичета, някой ползвал ли е услугите на салон Милано за боя?
В момента има такава оферта...

Аз си закупих ваучер при тях за боядисване с Keune, или Matrix и оформяне на прическа. В понеделник имам запазен час и ще пиша отзиви  Simple Smile

Днес се разходих дотам.Оказа се, че ненадейно им била спряна топлата вода точно днес и няма да има до 15.09, така че си преместих часа за след това.Само не разбрах, защо не ми се обадиха да ме предупредят, след като ми записаха телефона, когато се обадих да запазя час Crossing Arms
ragazza, дано поне ти имаш късмет да ти звъннат предварително, ако не- ти се обади Peace

# 259
Ха, и в унисон с разговора, аз пак да си попитам за Бона Деа-та и техния предлаган антицелулитен и отслабващ пакет... За 60лв. изглежда прилично.. да не кажа по-голяма дума Embarassed Хора, моля, дайте отзиви до утре, че тогава просто директно започвам да кликам върху "КУПИ" бутона като пристрастена!

Ми аз ходих на пакет процедури при тях преди няколко месеца. Първият път бях очарована - взеха ме в 22ч. и ме работиха близо час, т.е. 10-15 мин по-малко от необходимото, но момичето беше каталясало и предвид жеста да ме вземе толкова късно вечерта реших да не се впечатлявам от скъсеното време. Но всеки следващ път ставаше по-зле - момичето мрънкаше все повече и повече, колко е уморена, колко много работа има... Аз си премълчах пред собственичката, защото момичето наистина каталясва, но в крайна сметка аз съм клиент и не съм дошла да слушам оплаквания, а и можеше да отида в други часове през почивни дни, но ме записваха все късно. От процедурите имаше някакъв ефект, но и там попретупваше нещата. Последния път ме остави сама да си нагласям силата на апарата и си излезе - от една стана интересно, но от друга е доста неприятно защото 2 пъти преди това ми е правила процедурата и не ми е обяснила кое за какво е и какъв е ефекта при различната сила на машината, а аз не мисля че е хубаво да я пускам на максимум въпреки, че мога да я издържа, а и не е приятно да лежиш сам оплетен в кабели и да незнаеш кога ще се върне девойката и евентуално ще провери какво си свършил с машината. Ох, то са много неща и ще стане дълго та само ще добавя, че в пакета влизаше и точков масаж на стъпалата при всяка процедура, но аз го получих само веднъж и то не като разпускане след процедурата, а по време на нея - т.е. докато лежа по корем и "ме блъска тока" на тласъци. Втория път като попитах за масажа, момичето се оплака, че е уморено. Третия път обеща, но пак го пропусна  Confused

Благодаря за изчерпателния отговор! Въпреки това си взех, все пак днес се опаричих.. Общо взето на заплата се "запасявам" с по-скъпички ваучери, за процедурки, които да си ползвам през месеца, а през останалото време чеша крастата с нещо до 10 лв... (не че няма изключения де  Party)

После ще давам отзиви  Peace Хайде, давайте нещо, което може да се позволи на заплата, но не и след това... Stop Без екскурзии до Бали, Малдиви и ... Naughty

# 260
  • София
   Дами търся си ваучер за грим от АРЛЕТ, но за съжаление сега не виждам актуална оферта, а ми трябва за края на другата седмица... Моля Ви ако някой има един брой ненужен ваучер да ми пише на ЛС- веднага ще го купя! Praynig

# 261
  • София
Jira дано си изкарате супер в хотела  Peace.
Интересувам се от т.нар детски кът - има ли играчки или е по скоро стая някаква наречена за това?
А има ли на открито детски игрушки - пързалка, люлки...
Храната какво представлява? Като качество също ми е интересно, да не са някой салами и боклучави неща?
Благодаря за инфото предварително   bouquet.

Докладвам:
1. Има играчки всякакви + топки, обръчи, кончета люлки, масичка със столчета и какво ли още не. Не знам дали това е нормална окомплектовка към един детски кът...
2. Има един кръгъл пясъчник с люлка греда + 2 нормални люлки. Пързалка няма.
3. Храна: ... не е много разнообразна. Има по 2 готвени месни + едно постно и останалото е скара, пържени картофи и т.н. Храната е вкусна. Малко им куцат салатите (режат се доста преди да се изнесат) и както е с плодовете - няма голямо разнообразии. Закуската също е доста еднообразна. Предполагам е така, защото е извън сезона... Знам ли?
4. Детски басейн има, но никъде не видях колко метра (сантиметра) е.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 17:22 от Jira

# 262
Аз пък искам ваучер за изучаване на корейски език  Grinning. Казвам го съвсем сериозно и дано някой го прочете и пусне такъв - ще грабна два мигновено Sunglasses.

# 263
  • София
Jira дано си изкарате супер в хотела  Peace.
Интересувам се от т.нар детски кът - има ли играчки или е по скоро стая някаква наречена за това?
А има ли на открито детски игрушки - пързалка, люлки...
Храната какво представлява? Като качество също ми е интересно, да не са някой салами и боклучави неща?
Благодаря за инфото предварително   bouquet.

Докладвам:
1. Има играчки всякакви + топки, обръчи, кончера люлки, масичка със столчета и какволи още не. Не знам дали това е нормална окомплектовка към един детски кът...
2. Има един кръгъл пясъчник с люлка греда + 2 нормални люлки. Пързалка няма.
3. Храна: ... не е много разнообразна. Има по 2 готвени месни + едно постно и останалото е скара, пържени картофи и т.н. Храната е вкусна. Малко им куцат салатите (режат се доста преди да се изнесат) и както е с плодовете - няма голямо разнообразии. Закуската също е доста еднообразна. Предполагам е така, защото е извън сезона... Знам ли?
4. Детски басейн има, но никъде не видях колко метра (сантиметра) е.

# 264
Някой да каже нещо за тази оферта http://piperki.bg/offer/id-244/%D0%9F%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D … %D1%81%D1%82_.htm
Ходил ли е някой в този център? Има ли някакви отзиви? Заявих си 2 ваучера за мен и мъжа ми и се чудя дали да ги платя,а гледах и в Грабо ама по-скъпо. Пък тук е с индивидуален хранителен режим.

# 265
Аз преди имах голямото желание за Вега тест, но попрочетох тук там и се отказах. Не било особено ефективно. Rolling Eyes

# 266
  • Sofia
Ако някой попадне на хубави предложения за кратки почивки през празниците около 22 септември в страната да свирка  Peace

# 267
  • в света на неограничените измерения
Маникюр в магазина на "Инглот" в МОЛ София - маникюристката беше много любезна и не си спести нещо от оформяне/избутване и пр, но самия лак пърия път ми издържа половин ден, а втория (имах 2 ваучера)- 2 дни, през които се правех, че не забелязвам как се е обелил на връхчетата. И това със забележката, че втория път момичето ми сложи обезмаслител, защото й споделих, че първия път на практика съм нямала и един цял ден с лакирани нокти. Оценка - 10 за старание и отношение към клиентите, 1 за продукти.

Абсолютно същите впечетления. Маникюристката много внимателна и старателна в работата си.
Продуктът им пълна нула. Лакът се обели още същия ден.
П.П. Нещо извън темата за лака. Докато чаках ме поканиха да ми направят пробен грим с техните продукти.
Ужас. По-зле никога не съм била гримирана. Не се харесах. Добре, че се прибирах директно вкъщи.

# 268
  • Пловдив
Има интересна оферта за почивка но, не съм ходила в този хотел.Някой има ли впечетления?
хотел White fir Valley

# 269
  • София
Здравейте мами  Hug и аз почивните дни нямах възможност да ви следя, и до сега наваксвах с изпуснатото. Съжалявам ако се повтарям, но докато четох не срещнах мнения за това което ще ви попитам. Става въпрос за тази оферта за суши http://hitceni.bg/offers/TOP-OFERTA-Kuvert-10lv-za-neogranichena … ushi-Vino-i-Chai- аз вече платих 2 ваучера, но все пак да попитам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт