Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 54 920
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, нали щяха да отварят някакъв нов "Дон Домат"? Отвориха ли го? Ходихте ли? Има ли градина?

Ваучера с пици за 10 лв на Great.bg важи за новия на Дондуков (на трамвайната спирка на Дондуков и Левски), стария до ЦУМ (на Веслец) и в Люлин.
Това е добавено като текст след изтичане на офертата. Сигурна съм на почти 100%. В момента не са пред мен разпечатаните тогава ваучери, но помня коментирахме, че ще отварят Дон Домат на Пиротска и заради това се възползвах от офертата.

Не, имаше го отначало и тъй като двете пици са ми супер удобни и важат до края на годината си купих 3 броя  Grinning. После имаше същата оферта, но само за Младост. Освен да е имало и друга оферта за Пиротска, която не съм видяла и твоят ваучер да е за там  newsm78

# 286
  • софия
Имам предвид, че в първоначалната оферта пишеше само за новия ресторант без да е уточнен адрес. Довечера ще погледна и тогава вече ще пиша с абсолютна сигурност.

# 287
Ако някой попадне на хубави предложения за кратки почивки през празниците около 22 септември в страната да свирка  Peace

Еднодневна екскурзия до 7-те Рилски езера за 15 лв.

55% намаление на пакети за двама с включени закуски, обяд и вечеря в Парк Хотел Дряново за 120 лв?

Wink До сега съм попаднала на това, но 100% има и още Peace

# 288
Получих информация за нов сайт за колективно пазаруване и  ето да споделя Simple Smile Аз се регистрирах Simple Smile Пък може да спечелим,освен това може да има и хубави офертички Simple Smile
"Спечали! Всеки, който хареса страницата на сайта http://www.facebook.com/pages/qkibg/144152769010208?v=info и се регистрира в www.qki.bg участва в томбола за 5* почивка осигурена от партньор на сайта."

# 289
http://grabo.bg/sofia/boiadisvane-na-kosa-termo-terapiia-oro-flu … oar-za-29lv-0r68q

Една хубава оферта за боядисване, сешоар и терапия за коса (на въпроси/отговори е обяснено каква е точно процедурата). Салона е хубав, ходих с ваучер преди 2 месеца и съм много доволна, прави ме Ивона. Тогава офертата беше само боядисване и сешоар, сега бих пробвала и термо терапията.  Peace

# 290
  • о`майна лунна нощ е
Някой ще ме светне ли каква е тази мода да "харесаш" някой във ФБ. Ненавиждам го този сайт и наистина откровено ме дразни това постоянно хленчене отвсякъде "харесай ме у фейса, та харесай ме ..." - ами не искам  Crossing Arms
Сори за отклонението, но явно това е стандартна практика вече да се набират потребители.

Дано този сайт за колективно пазаруване се окаже свестен, че нещо напоследък много се нароиха, а офертите в тях нито са на далавера, нито има избор, а често и се отнасят само за два-три града.

# 291
Ми де да знам и аз се чудя за това във фейсбук ама явно така се събират последователи. На фирмата на мъжа ми отива на една среща и му задават въпроса " Имате ли профил във фейсбук" newsm78 и той е гледал доста тъпо на този въпрос ама хората явно го гледат.  Laughing, а фирмата си е сериозна дето въобще няма кво да прави във фейсбук ама хората и там гледат странно, но факт  Shocked

# 292
  • София
Някой попадал ли е на оферти за "Коколандия"?

# 293
Ми де да знам и аз се чудя за това във фейсбук ама явно така се събират последователи. На фирмата на мъжа ми отива на една среща и му задават въпроса " Имате ли профил във фейсбук" newsm78 и той е гледал доста тъпо на този въпрос ама хората явно го гледат.  Laughing, а фирмата си е сериозна дето въобще няма кво да прави във фейсбук ама хората и там гледат странно, но факт  Shocked

Ами това е още един начин да проучиш човека, още повече, че той доброволно предоставя информация за себе си. Същото важи и за данъчните служби:)

# 294
# 295
  • София
Здравейте. Решила съм, че искам кичури, но не ми се дават маса пари, някой дали е ходил в в SMILE? Доволни? ето офертата: http://grizzli.bg/team.php?id=69

# 296
  • София
Момичета, толкова много нови "Дон Домати" наотворили, пък аз да не знам  Laughing Добре, че сте вие, сега в главата ми се оформи навигационна доматена карта  Laughing
Че аз зиме-лете, все се завирам в този на 6-ти септември. Вярно, че си го и харесвам там.

И аз обожавам "Дон Домат" и се радвам, че през годините не нарушиха рецептите си, не позволиха да се "развалят" (Както и "О!Шипка" също!)
В Домата бих ви препоръчала салата "Кресон" - особено я харесвам през зимата, и
"Бьоф Строганофф" - това е от менюто "...Пътува по света" - порцията е огромна и страшно хранителна едновременно - става да направиш доволни огромни гладни мъже  Mr. Green

Момичета, ако някой иска ваучер за тази оферта ( http://ofertomat.bg/offers/view/313.html )да ми пише на лични. Стана малко объркване със закупуването на ваучерите и сега имам повече отколкото са ми нужни  Laughing Цена - по договаряне  Wink
daniela75, видях, че офертата е активна, а срокът за начало на използване е далеч.
Нека да напомня, че Законът за Електронната Търговия, заедно със ЗЗП уреждат твоя въпрос. Всяка стока, закупена по Интернет може да бъде върната от купувача в 7-дневен срок от доставката й. Ако опаковката е ненарушена, а стоката неповредена, продавачът няма право да откаже връщането на парите. Само разходите по транспортирането на стоката са за сметка на купувача, но не и банкови такси.
Потърси си най-добре правата в Офертомат, без да се чанчиш с търсене на нови клиенти  Peace

Между другото, в Далавера този срок е увеличен дори на 10 дни, пише го почти във всяка тяхна оферта. Което им прави чест!

# 297
Здравейте!
Някой посещавал ли е Салон за красота NEL в "Лозенец": ttp://napolovina.com/offer.php?id=395#c или салон Oasis на  бул. "България": http://www.promomax.bg/index.php?p=100291?
Интересувам се от актуални оферти за подстригване.

# 298
  • София
Ми де да знам и аз се чудя за това във фейсбук ама явно така се събират последователи. На фирмата на мъжа ми отива на една среща и му задават въпроса " Имате ли профил във фейсбук" newsm78 и той е гледал доста тъпо на този въпрос ама хората явно го гледат.  Laughing, а фирмата си е сериозна дето въобще няма кво да прави във фейсбук ама хората и там гледат странно, но факт  Shocked

Ами това е още един начин да проучиш човека, още повече, че той доброволно предоставя информация за себе си. Същото важи и за данъчните служби:)

Не е така. Ако човека си е защитил информацията, дори и администраторите не могат да я видят. Миналата година се наложи да създам група и преди малко специално проверих - не мога да гледам нито стена, нито снимки, нито лични данни на тези, които не са публични. Фирмите го правят за реклама. Каквото публикуват на стената си, се вижда от всички почитатели.

Попаднах на интересна за мен оферта за контактни лещи. В края на срока на годност са и затова са с тази голяма отстъпка, но е удобен случай за изпробване лещите на Цайс.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 15:58 от Тaня67

# 299
  • софия
Тaня67, това как го разбираш:
Цитат
Лещите са с кратък срок на годност и трябва да влязат в употреба не по-късно от края на месец септември.
Трябва да започна да ги ползвам преди края на септември или мога да ги ползвам най-много до тогава?

Общи условия

Активация на акаунт