Закъснява ми, а тестът е отрицателен

• 192 394
  • 527
  •   1
Отговори
# 135
Видяха точка преди седмица....но казаха да чакам....а това ме изнервя вече много

# 136
Казаха ли ти дали отговаря на седмицата, в която си, защото и това е важно! А иначе е така в началото, чакането убива  Sad

# 137
  • Бургас
Видяха точка преди седмица....но казаха да чакам....а това ме изнервя вече много

Установили са бременност?!Отговаря ли си на седмиците?

# 138
Какво значат тези стойности за ЧХГ.....0.100mU/ ml

# 139
Отрицателен резултат.

# 140
закъснява ми с 17 дена на 12 и 14 правих тест и беше отрицателен .. може ли съветт ?? притеснявам се много  Sad Sad Sad

# 141
Причините може да са най-различни. Трябва да посетиш гинеколог възможно най-скоро, тук никой не може да ти каже какво ти има  Hug

# 142
възможно ли е да ми прескочи 1 меесец ?  newsm78

# 143
Всичко е възможно що се отнася до месечния цикъл на една жена, но е препоръчително да се потърси причината.

# 144
  • София
закъснява ми с 17 дена на 12 и 14 правих тест и беше отрицателен .. може ли съветт ?? притеснявам се много  Sad Sad Sad

Пусни кръвен тест - ЧХГ и отиди на АГ да те видят на УЗ - може МЦ да е бил ановулаторен или да е имало късна О.
УЗ ще покаже дали е имало О. - трябва да се види ЖТ

# 145

Пусни кръвен тест - ЧХГ и отиди на АГ да те видят на УЗ - може МЦ да е бил ановулаторен или да е имало късна О.
УЗ ще покаже дали е имало О. - трябва да се види ЖТ

препоръчайте лекар за варна, който следи тези неща, досега не съм попадала на някой, който има желание да установи имало ли е овулация, какво става с цикъла

извинявам се, ако това не е темата
но и аз имах закъснение от 10 дни, после ми дойде изненадващо... сега не знам какво се е случило, но и тест не направих, планирах още малко да изчакам... а сега дали има смисъл да го правя, не знам

може и биохимична да е било, в пълно неведение съм

надявам се, че поне не може да става дума за извънматочна, попрочетох някои неща и се наплаших и аз като заек Laughing

# 146
Здравейте,мили дами                                                                                                                                      Днес се регистрирах  на 24 съм и всичко ми е ново и непознато.Искам да попитам дали е възможно да съм бременна след като ми закъснява 4ти ден,но с приятеля ми не сме работили за бебе?Интересното е ,че на 1вия ден от закъснението за първи път решихме да свърши в мен.От седмица имам огромен апетит,от време на време ми се вие свят,не спирам да пия вода и съответно и да ходя по малка нужда,не мога да спя добре нощно време и се будя рано сутрин,а през деня постоянно ми се спи.Имам леки болки ниско дол все едно ще ми дойде всеки момент,гърдите ми са нормални,но с чувствителни зърна и имам леки болки в кръста.Не знам дали полудявам....  Shocked Ще бъда благодарна да чуя и вашето мнение.Благодаря предварително!

# 147
Здравейте,мили дами                                                                                                                                      Днес се регистрирах  на 24 съм и всичко ми е ново и непознато.Искам да попитам дали е възможно да съм бременна след като ми закъснява 4ти ден,но с приятеля ми не сме работили за бебе?Интересното е ,че на 1вия ден от закъснението за първи път решихме да свърши в мен.От седмица имам огромен апетит,от време на време ми се вие свят,не спирам да пия вода и съответно и да ходя по малка нужда,не мога да спя добре нощно време и се будя рано сутрин,а през деня постоянно ми се спи.Имам леки болки ниско дол все едно ще ми дойде всеки момент,гърдите ми са нормални,но с чувствителни зърна и имам леки болки в кръста.Не знам дали полудявам....  Shocked Ще бъда благодарна да чуя и вашето мнение.Благодаря предварително!
Ами направи си тест за бременност  Peace

# 148
Много интересно, тестовете са лесно достъпни и не са скъпи. Ние как можем да познаем?
Правила си секс - има шанс да си бременна.

# 149
  • София
Diki13, не, не си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт