Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 255
  • 953
  •   1
Отговори
# 855
  • софия
Благодаря  Валя става въпрос за 4 ти клас

# 856
Благодаря  Валя става въпрос за 4 ти клас

От читанката: 53/1,2,3,5а;
таланти: 105/2, 65/1.
Да се пресметнат сумите:
а) 29+30+31+...+92;
б) 3+7+11+...+67+71;
в) 10+16+22+...+106+112.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 09:32 от VeselinaTs

# 857
# 858
Здравейте, от 24 ноември започва нова група за 4 клас
Ще я води г-жа Колева
Моля за мнения от по-запознатите Praynig

# 859
  • София
Идващата събота, 01.12., ли е последното занятие за първи модул?
Има ли родителска среща в края на всеки модул или среща се провежда в началото на всеки модул ?

# 860
На курса са казали, че плащането за ІІ модул е до 10. 12. Значи на 8.12. би трябвало да е последния час - 10 седмици по 3 уч. часа. Не си спомням миналата година да сме имали някакви важни родителски срещи в края на модулите - няколко думи за 5 мин.Може би, при всеки преподавател е различно.

# 861
  • София
Намерих в сайта на СМГ откъде ми е останал спомен:

През учебната година преподавателят провежда следните родителски срещи:
в началото на първия модул
в края на всеки модул

# 862
  • София
Тренировъчния тест на 02/12 задължително ли е да се плати предварително или може и в деня на теста? Децата при преподавателя си ли се явяват или се разпределят по стаите на случаен принцип?

# 863
Пробния тест се заплаща предварително. При плащането Ви казват в коя стая е детето. Заплаща се в стая 1 (книжарницата) до входа на СМГ.

# 864
Ние сме на курс при Надя Кръстева-3 клас.(Много си я харесваме).Има ли още някой да е от курса и?Ние тази събота сме на Салабашев и ще изпуснем урока SadЕвентуално да се консултирам с някой родител от същия курс за пропуснатите домашни... Praynig

# 865
Ние сме на курс при Надя Кръстева-3 клас.(Много си я харесваме).Има ли още някой да е от курса и?Ние тази събота сме на Салабашев и ще изпуснем урока SadЕвентуално да се консултирам с някой родител от същия курс за пропуснатите домашни... Praynig
И ние сме при нея, също ще пропуснем тази събота... Но ще имам домашните от друго детенце - съученичка, така че ще ти ги кажа.
Успех на Салабашев!
 Simple Smile

# 866
И ние сме при нея, също ще пропуснем тази събота... Но ще имам домашните от друго детенце - съученичка, така че ще ти ги кажа.
Успех на Салабашев!
 Simple Smile

Супер!Благодаря!!! Simple Smile..Не очаквам голям успех,нещо напоследък се отчайвам,че той май губи желание...Не знам?!Нещо става,ама ще видим...а и госпожицата от курса ни предупреди,че задачите били доста трудни..Успех и на вас!!!

# 867
Здравейте, някой може ли да ми каже какво е домашното за 4-ти клас при Елза Тодорова от миналата събота?

# 868
  • Sofia

Дъщеря ми също е при Н. Кръстева. Засега впечатленията на всички ни са положителни Simple Smile
Утре живот и здраве е на курс, реших да й спестя "Салабашев".
Така че инфо ще имаме и ние Peace

Успех на състезателите!

# 869

Дъщеря ми също е при Н. Кръстева. Засега впечатленията на всички ни са положителни Simple Smile
Утре живот и здраве е на курс, реших да й спестя "Салабашев".
Така че инфо ще имаме и ние Peace

Успех на състезателите!

Благодаря! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт