Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 199
  • 953
  •   1
Отговори
# 870
знаете ли, дали, ако не сме били първи модул за 3ти клас, можем да се запишем във втори?

# 871
знаете ли, дали, ако не сме били първи модул за 3ти клас, можем да се запишем във втори?

Стига да има свободни места - можете да се запишете.

# 872
благодаря

# 873
По повод провелият се днес пробен изпит в СМГ,някой знае ли къде могат да се намерят отговори на задачите?Специално за 3 ти клас.И,да попитам,как точно се оценяват последните 2 задачи,които трябва да се описват подробно?Защото има под условия,а синът ми на едната е решил едното под условие вярно,а другото е спазено като принцип,но е сгрешено при пресмятането.....Изобщо ми е трудно да определя колко точки би трябвало да има?! Rage

# 874
Аз бих искала да видя задачите за 4 клас.

# 875
По повод провелият се днес пробен изпит в СМГ,някой знае ли къде могат да се намерят отговори на задачите?
Отговори в интернет пространството никъде никога не съм срещала, освен в случаите, когато някой публикува задачите, а след това винаги се намира ентусиаст-математик в тази тема да ги реши.

Иначе, в предни учебни години задачите, отговорите и КРИТЕРИИТЕ за оценяване можеха да се намерят след пробния изпит в библиотеката на СМГ. Може да се разходите във вторник и да попитате. Ако ги притежават, ще ви направят ксерокопие на задачи, отговори и критерии.
А дотогава може само да гадаете колко точки имате на двете задачи от втори модул.

# 876
  • София
Днес бяхме в СМГ на ПИ /4 клас/. Това са отговорите на теста според сина ми - аз ги погледнах набързо и мисля, че са му верни /според това какво е оградил и отговорил, надявам се и пренесъл на бланката с отговори/. На текстовите не ми е казал какво е получил, защото в момента е коледно парти, затова публикувам какви отговори получавам аз.

тест: 1-Г; 2-Г; 3-Г; 4-А; 5-Б; 6-Б; 7-А; 8-В; 9-Б; 10-А; 11-Б; 12-А; 13-В; 14-Г; 15-А; 16-4лампи; 17-11молива; 18-13ч.27мин.; 19-12бонбона; 20-725ст.

задачи:  1. А/108снежинки; Б/12:10-12:15; В/14печата
              2. А/48 дм. и 36 дм; Б/..... В/126 плочки

Ако има грешки, ще се радвам да ме коригирате.
... ето ги и задачите

http://dox.bg/files/dw?a=9b26a25494

http://dox.bg/files/dw?a=aed739e2ce

http://dox.bg/files/dw?a=7968d1e8f4

http://dox.bg/files/dw?a=e08403dcfd

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 16:12 от *silvia*

# 877
По повод провелият се днес пробен изпит в СМГ,някой знае ли къде могат да се намерят отговори на задачите?
Отговори в интернет пространството никъде никога не съм срещала, освен в случаите, когато някой публикува задачите, а след това винаги се намира ентусиаст-математик в тази тема да ги реши.

Иначе, в предни учебни години задачите, отговорите и КРИТЕРИИТЕ за оценяване можеха да се намерят след пробния изпит в библиотеката на СМГ. Може да се разходите във вторник и да попитате. Ако ги притежават, ще ви направят ксерокопие на задачи, отговори и критерии.
А дотогава може само да гадаете колко точки имате на двете задачи от втори модул.

Благодаря!Няма да имам възможност да отида до СМГ през седмицата.Надявам се в събота да са обявили резултатите. amiiiiАко синът ми не реши да ходи на КМС и да пропусне курсовете....

# 878
здравейте, за съжаление няма свободни места за втори модул за 3ти клас. Бихте ли ми казали по какви учебници се движат там. Обмислям да й взема частен учител

# 879
# 880
благодаря

# 881
  • София
надявам се и пренесъл на бланката с отговори
На моя син са му дали копие от бланката. (това ме изненада много приятно)
Иначе ние вече записахме едно състезание с грешно пренесени отговори на бланката и сега внимава. Или поне знае защо му казвам да внимава.

Родителска среща ще има тази събота в началото на часа. На нас ни казаха да се качим с децата.
Тези, които не са били, имайте го предвид!

# 882
надявам се и пренесъл на бланката с отговори
На моя син са му дали копие от бланката. (това ме изненада много приятно)
Иначе ние вече записахме едно състезание с грешно пренесени отговори на бланката и сега внимава. Или поне знае защо му казвам да внимава.

Родителска среща ще има тази събота в началото на часа. На нас ни казаха да се качим с децата.
Тези, които не са били, имайте го предвид!

Сега за събота-8 декември,нали?Значи ще има родителска среща!Много благодаря за информацията!Ние тази събота пропуснахме и не бях осведомена.

# 883
arma 76
Погледни си в личните. Мисля, че въпросът ти с втория модул ще се уреди.

# 884
  • София
Здравейте,

Освобождаваме едно място за втори модул в петъчната сутрешна грпуа, 4 клас (която втория срок ще бъде следобедна), при Румяна Караджова. Ще кажем на госпожата, че не продължаваме, идния петък.

Въпрос: излизат ли резултати от пробните изпити на сайта на СМГ? Имам предвид този от миналата неделя, 2.12.2012. Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 15:45 от rally

Общи условия

Активация на акаунт