Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 209
  • 953
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Въпросът ми е към всички майки на четвъртокласници посещаващи СМГ.  На курса решавали ли  ли сте задачи за предстоящите турнири - Черноризец храбър и СМТ? Защото ние не newsm78. А имам спомен от миналата година, че децата ходещи при Златилов са се подготвяли със задачи преди конкретното състезание. Не че не решаваме в къщи, но все си мисля че можеха да им дадат някакви насоки и инструктаж.

# 91
  • София
Моят младеж е в 4ти клас и е на курс при Златилов. Не са решавали задачи от състезанията. Карат си по темите от читанката за 4ти клас, само че не последователно.
Между другото тази събота нямаха занятия.

# 92
  • София
Синът ми  е на курс при Караджова и на последното занятие са решавали задачи от Черноризеца и от СМТ .Имат и за домашно от тях.

# 93
3-то класниците при г-жа Борисова не са решавали задачи от минали години от ЧХ.

# 94
Въпросът ми е към всички майки на четвъртокласници посещаващи СМГ.  На курса решавали ли  ли сте задачи за предстоящите турнири - Черноризец храбър и СМТ? Защото ние не newsm78. А имам спомен от миналата година, че децата ходещи при Златилов са се подготвяли със задачи преди конкретното състезание. Не че не решаваме в къщи, но все си мисля че можеха да им дадат някакви насоки и инструктаж.
Не, не решават. Решават от читанката.

# 95
  • София
Решавали ли сте задачите от Черноризец храбър? На 20-та задача, отговорът какъв е? Доста се затруднихме вкъщи newsm78

# 96
  • София
Решавали ли сте задачите от Черноризец храбър? На 20-та задача, отговорът какъв е? Доста се затруднихме вкъщи newsm78
Виж това решение http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616069.msg20132576#msg20132576

Предполагам, че повечето от вашите деца са били  на турнира в СМГ. Чудех се дали има някакъв начин да се разбере предварително разпределението на децата по стаи. СМГ публикуват ли някъде такъв списък? Ако не го качват никъде, може би го залепват в сградата няколко дена предваритело? Знаете ли дали е така. Питам защото ми се иска на следващото състезание, ако може, да избегна блъсканицата пред списъците.

# 97
  • София
За да избегнеш блъсканицата, трябва да отидеш по-рано.Беше доста спокойно към 10,00ч.
Изкарват ги списъците същия ден.

# 98
Здравейте, ще има ли курсове по математика в събота 5.11.2011 . Ние сме при Савова от 13 ч и нищо не им е казала .

# 99
  • София
За да избегнеш блъсканицата, трябва да отидеш по-рано.Беше доста спокойно към 10,00ч.
Изкарват ги списъците същия ден.
Благодаря  Grinning  Ще последвам съвета ти в събота.

# 100
  • София
При Стоянов 3 клас курсът от 10,30ч ще е от 12,30-14,30ч
Така, че най-вероятно курсът Ви от 13,00ч ще си остане.

# 101
Да попитам, имали някое дете в 3 клас ,което да посещава и курсът по информатика в СМГ  с ръководител Яшу Никифороф

# 102
Благодаря за отговора !

# 103
  • Sofia
Да попитам, имали някое дете в 3 клас ,което да посещава и курсът по информатика в СМГ  с ръководител Яшу Никифороф
Има ли такъв курс?

# 104
да има такъв курс...но вече е започнал от 1 октомври. За това и питам дали има други деца в тази възраст които да го посещават .

Общи условия

Активация на акаунт