Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 180
  • 953
  •   1
Отговори
# 75
нашата група е от 13 ч. и няма да имат занятие

# 76
Нашата група също е от 13 ч  и е преместена от 8 ч.

# 77
Момичета, ще има ли курс в събота при Симеонов?

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 21:31 от Danybon

# 78
  • София
При Симеонов в 13:00 няма да има. Ако има балотаж, и следващата събота няма да има.

# 79
  • София
Може ли някой, който е при Елза Тодорова да ми изпрати снимано или сканирано заниятието от днес, че моята девойка е с вирус и загуба на гласа и пропусна.
egledacheva@yahoo.com
Meрси!

# 80
Преподавател : М.Борисова

Дата: 29/10/2011
Няма да има курс!

# 81
  • София
Може ли някой, който е при Елза Тодорова да ми изпрати снимано или сканирано заниятието от днес, че моята девойка е с вирус и загуба на гласа и пропусна.
egledacheva@yahoo.com
Meрси!

Самоцитирам се със същата молба, утре ни е последия срок да видим какво са правили децата и да напиешем домашното!

# 82
egledacheva@yahoo.com
Meрси!

Самоцитирам се със същата молба, утре ни е последия срок да видим какво са правили децата и да напиешем домашното!
В 3ти или 4ти клас е детето? Мога да помогна за 4ти евентуално, ако разчетете...

# 83
  • София
за 3ти клас, иначе едва ли ще имам проблем с разчитане на детски почерк Simple Smile

# 84
EliG, мисля, че детето на Меги, от нашата тема е със вас.
Нашенеца на първо четене много хареса Е. Тодорова, ще видим за напред как ще е...

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 08:44 от мими.ива

# 85
Детето на Мигито, спало на курса, щото тия задачи са били решавани вече в къщи... ooooh!

# 86
за 3ти клас, иначе едва ли ще имам проблем с разчитане на детски почерк Simple Smile
Нямам възможност да сканирам, но мога да кажа какво са решавали и какво е домашното.
На курса са решавали:
от читанката: стр.17, стр.20/3, стр.20/5
от тетрадката: стр.9/4
За домашно:
от читанката: стр.20/1,2,4; стр.21/7,8
от тетрадката: стр.8/1,2; стр.9/4

# 87
egledacheva@yahoo.com
Meрси!

Аз мислех да ги сканирам, но като разгледах тетрадката, моят син освен че е писал много грозно и много дребно, та съвсем да не може да му се разбира, не видях да е писал кой знае какво. Решавали са"детективски задачи" и имаше 2 листа с таблички по задачите (с плюсове и минуси като в читанката). Учиха и задачи от типа "върни филмчето назад", но не си спомням дали беше миналия или по-миналия път. За съжаление нямам по-задълбочен поглед, не му е меся в ученето, както госпожата ни посъветва. Иначе имах желание да помогна.

# 88
  • София
VeselinaTs , мерси за подробното описание!  bouquet
Благодаря и на другите, които са искали да се включат, но децата им не пишат подробно, за разлика от моето дето пише всичко подред  Laughing

# 89
VeselinaTs, и аз благодаря. Нашенеца не записал, че имат домашно и в читанката. Сега вика "Верно, беее..."  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт