Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 329
  • 953
  •   1
Отговори
# 165
Фран, благодаря, полезна информация както винаги.
Само не можах да видя до кога е крайния срок за заплащане на таксата за 2-ия модул.

# 166
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже от коя тема са решавали задачи тази събота децата  и какво е домашното на курса - 4 клас при Елиза Тодорова от 10.30 часа. Предварително благодаря на отзовалите се.

# 167
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже от коя тема са решавали задачи тази събота децата  и какво е домашното на курса - 4 клас при Елиза Тодорова от 10.30 часа. Предварително благодаря на отзовалите се.

Аз имам същия въпрос за третокласниците при г-жа Борисова!

# 168
  • София
Имам следният въпрос и то по-скоро искам мнение от Fran, която е вече гуру тук Simple Smile.
Въпреки, че сме старателни на курса при Стоянов, пишем си домашните и си решаваме допълнителни задачи, почти във всеки тест има по 2-3 задачи, които нито детето, нито аз, нито някой друг от семейството може да реши.  Какво ще ме посъветваш? Да търсим ли частни учители или да чакам детето само да съзрее за да ги решава? Съмнявам се че Стоянов ще иска всяка събота детето да му носи по 3-4 задачи за обяснение.  newsm78

# 169
Бяхме на курс при Стоянов миналата година. Никога не е отказал да покаже или помогне със задача. Освен това - в началото на всеки час се обсъждат домашните задачи и ако има някоя "по-завързана", я решават на дъската. Не мисля, че е досаждане интереса към математиката. Има и друго - Стоянов (,а може би и други) понякога нарочно дава много трудни задачи, за да размърда мозъците на децата и да "закачи" по-будните. Той ни е казвал, че въобще не е фатално, ако детето не се справи с някоя задача.

# 170
  • София
Аз имам предвид по-скоро задачи извън това,  което дава той. Естествено,  че си решаваме домашните и питаме за тях, но аз му давам и допълнителни  теми - от Талантите,  Салабашев и др. и там вече не мога да преценя дали са за нивото му към момента, както и нямам възможност да му ги обясня със знанията, които има детето. Друго, което забелязвам от мои познати,  на които са влезнали децата,  е че винаги се намира някоя баба или майка математичка т.е отиваме на съвсем друго подготвително ниво.

# 171
Имам следният въпрос и то по-скоро искам мнение от Fran, която е вече гуру тук Simple Smile.
Joy Hug

Как се справя детето на математическите състезания? Вече минаха две от тях.
Иначе не знам какво да те посъветвам. Тук съм чела различни мнения и изводите ми са: На едни СМГ им е цел, на други не. Аз исках децата ми да попаднат в гимназията в периода 5-7-ми клас. В СМГ приемат 112 деца, няма как всички от тях да са гении. Някои са математици по рождение, те нямат проблеми с приема. Други постигат добри резултати със сериозна подготовка, трети са "напомпани"/както се изразява един потребител/, четвърти са си късметлии/ Hug/

Не ползвахме услугите на частен учител, но аз често влизах в тази роля. В края на четвърти клас май нямаше задача, която дъщеря ми да не може да реши.
Та както си прецените, но не е лошо вкъщи да има човек, който да може да дообясни неразбран материал.

# 172
  • София
Благодаря Фран. Според мен дори няма значение и при кой преподавател е детето. Много се коментираше миналата година - Златилов, Тодорова и т.н., но успеваемостта при всички учители е еднаква, а основното според мен е допълнителната подготовка в къщи и желанието на детето.

# 173
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже от коя тема са решавали задачи тази събота децата  и какво е домашното на курса - 4 клас при Елза Тодорова от 10.30 часа. Предварително благодаря на отзовалите се.

# 174
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже от коя тема са решавали задачи тази събота децата  и какво е домашното на курса - 4 клас при Елиза Тодорова от 10.30 часа. Предварително благодаря на отзовалите се.
Защо не звъннеш на госпожата и лично не я попиташ. Сигурна съм, че няма да ти откаже информация. Ако не разполагаш с номера на телефона й, пиши ми на ЛС.

# 175
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже от коя тема са решавали задачи тази събота децата  и какво е домашното на курса - 4 клас при Елза Тодорова от 10.30 часа. Предварително благодаря на отзовалите се.

Дъщеря ми е писала доста разхвърляно на това занимание, а сега е на училище и няма как да я попитам. Доколкото ми става ясно, урокът е "Суми на Гаус", а домашно не е отбелязала в тетрадката, но има един преснет лист СмГ-Математическо състезание 5.12.2010г.

# 176
  • София
Някой може ли да каже кога е крайният срок за плащане на втория модул   bouquet

# 177

Дъщеря ми е писала доста разхвърляно на това занимание, а сега е на училище и няма как да я попитам. Доколкото ми става ясно, урокът е "Суми на Гаус", а домашно не е отбелязала в тетрадката, но има един преснет лист СмГ-Математическо състезание 5.12.2010г.
Имало и други задачи за домашно, но тя не ги е записала...

# 178
Много благодадаря - теста го намерих, той е достатъчен. Тя за повече няма да има време. Сумите на Гаус май ги разбира.

# 179
  • София
Някой може ли да каже кога е крайният срок за плащане на втория модул   bouquet

на нас ни казаха 3 декември

Общи условия

Активация на акаунт