Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 204
  • 953
  •   2
Отговори
# 255
Момичета и момчета,

Онези от Вас, които искат да се запази приема след 4-ти клас в математическите гимназии, моля гласувайте на http://www.peticiq.com/zapazi_obuchenieto_v_mg. Важно е.

ТАЗИ ГОДИНА СМГ ВСЕ ОЩЕ НЯМА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ ОТ 5-ТИ КЛАС!
Ако имате мнение по този въпрос, може да го изразите на
- по-горе посочения адрес
- http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=42f4d823-d3d9-42d0-8910-078460135c45
- стената на Сергей Игнатов

и където се сетите...

# 256
Здравейте,
Може ли някой да сподели кои задачи са взимали децата вчера 4 клас при Стоянов и какво е домашното? Предварително благодаря!

# 257
До колкото зная - вчера не е имало курсове... Shocked

# 258
Знае ли някой дали в събота на 3-ти март ще има курс? 4-ти клас при А. Стоянов сме, ако има значение. Детето нищо не е записало, та се чудихме дали ще има или не - да не се окаже само една ранна сутрешна разходка да направим?

# 259
  • София
За трети клас при Стоянов ще си има, което значи, че и за четвърти.

# 260
трети клас ще имат курс

# 261
  • софия
Не зная какво ще стане с приема на децата ни в СМГ.Чета темата за нея ,но там вече стана кокошарник с изключение на 5-6 човека който се трудят да търсят вратички ,текстове и како ли още не да подкрепим приема да остане.Чудя се и да си кажа много се притеснявам дали догодина ще остане приема.Иначе по темата утре 04.03. ще има пробен изпит в 9ч.

# 262
Хм, няма коментари за пробния изпит от вчера?
Как разбирате, че трябва да се залепят двете снимки от последната задача за 4-ти клас на правоъгълно картонче? Една до друга, без разстояние между тях на едно общо картонче, всяка на отделно, с разстояние между тях... Леко ми е неясна тази задача.
Какви са отговорите ви на а, б и в подточка от нея?

# 263
  • София
Искам да помоля, който може да снима и да качи някъде или да ми изпрати задачите от пробния изпит в СМГ за 4 клас. Много ще съм благодарна bouquet

# 264
  • София
За четвърти клас имаше една задача с правоъгълник със страни 8 и 6. От външната страна на правоъгълника са направени квадрати. Да се намери обиколката. Най-логично е да се направят квадрати със страни 8 и 6 см., но моето дете е решило, че квадратите трябва да бъдат със страна по 1 см. Така се получават 8 квадрата със страни по 1 см. откъм  страните на големия правоъгълник със страна 8 и 6 квадрата със страни по 1 см. откъм страните на големия правоъгълник със страна 6. newsm78 Аз се обърках тотално??!! От друга страна не е написано колко да са квадратите? Има ли накой родител, който е сигурен в отговорите да ги качи.

# 265
  • София
Искам да помоля, който може да снима и да качи някъде или да ми изпрати задачите от пробния изпит в СМГ за 4 клас. Много ще съм благодарна bouquet

И аз да се включа към молбата. Предварително благодаря.  bouquet

# 266

И аз да се включа към молбата. Предварително благодаря.  bouquet
Мога да ви ги пусна довечера, като се прибера от работа. Ще ги сканирам и ще ви ги пратя.
Аз погледнах само теста, за двете подробни задачи не ми остана време.
За задачата с квадратите мисля, че отговора е 84 см., т.е. правят се квадрати със страни 8 и 6 см.

# 267
Ами... съжалявам, аз няма да мога да ги снимам и кача.
Хлапето беше с 39 градуса и едвам се замъкна на пробния изпит.
Освен, че на повечето задачи не е мислил и е писал глупости, което е напълно нормално за състоянието му, е омазал и омачкал зверски листата с условията - не приличаха на нищо и ги изхвърлих вчера.
А като за капак на всичко, не успя да отиде и на курсовете по програмиране, на които толкова държеше Sad Сега, я ни пуснат от следващата неделя, я не.

# 268
  • София
На 20-та задача от скоростния тест за 4 клас може ли някой да ми каже отговора -  467 ли е?

# 269
Точно за 20-та задача си мисля сега и се опитвам да си спомяна условието.
И ако числата са 0,1,2,3,4,5,6,7 спорде мен отговора е 247, т.е. 4012 - 3765

Общи условия

Активация на акаунт