Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 164 052
  • 953
  •   1
Отговори
# 585
Може ли помоля за информация за взетия материал и домашните при И.Цветкова на последните две занятия, че ние събрахме малко слънчице и съответно пропуснахме материал. Не че на синът ми му липсва  Joy

# 586
Така че, тази година конкуренцията се очертава да бъде за руската паралелка, имайки предвид недобрите отзиви за нивото на английския език в СМГ.

Аз пък си мислех, че нивото на английски в СМГ е много високо, едва ли не като в английските гимназии.

# 587
  • София
Така че, тази година конкуренцията се очертава да бъде за руската паралелка, имайки предвид недобрите отзиви за нивото на английския език в СМГ.

Аз пък си мислех, че нивото на английски в СМГ е много високо, едва ли не като в английските гимназии.
Може би е високо след 7 клас, но 5-7 клас имало голямо текучество.

# 588
  • София
Кога трябва да се заяви желаният език - при подаване на заявлението или при записване?

# 589
  • София
Кога трябва да се заяви желаният език - при подаване на заявлението или при записване?
При подаване на заявлението.

# 590
Може ли помоля за информация за взетия материал и домашните при И.Цветкова на последните две занятия, че ние събрахме малко слънчице и съответно пропуснахме материал. Не че на синът ми му липсват  Joy

Подновявам молбата.

# 591
не прочетох какви документи изискват за записването на модулите знае ли някои

# 592
не прочетох какви документи изискват за записването на модулите знае ли някои

Освен пари за първата такса друго не е необходимо да се носи (поне така беше миналата година) При записването ще Ви питат само за името на детето, клас и училище, в което учи.

# 593
  • София
Можете ли да ми кажете колко е таксата за един модул при записване за 3-ти клас? На само записване ли се избира преподавател? До колкото разбрах записването май ще започне на 02.07ч. от 9.00ч. Колко по-рано да съм пред училището, за да има места при желания учител?

# 594
Можете ли да ми кажете колко е таксата за един модул при записване за 3-ти клас? На само записване ли се избира преподавател? До колкото разбрах записването май ще започне на 02.07ч. от 9.00ч. Колко по-рано да съм пред училището, за да има места при желания учител?
Миналата година беше 150 лв. за 10 занятия(1 модул), при записването определяте учител и час.
Аз септември все се сещах...

# 595
  • София
Зависи от избрания преподавател, ако е от най-желаните е хубаво до към 7,30 ч. да сте там. Правят се списъци от родителите. Миналата година имаше и заявление (беше качено на сайта), което се подава.

# 596
  • София
Благодаря за бързите отговори, ще чакам СМГ да качат информация в сайта си.

# 597
  • София
Как мина последният пробен изпит Grinning
В стаята, където е бил синът ми, се събрали няколко учителя и им казали да не почват да решават, защото били доста трудни за тях, та можело да ги сменят. Е не са ги сменили, но като цяло май наистина са били гаднички като за финал - особено първата от модул 2  Sick

# 598
  • България, София
Как мина последният пробен изпит Grinning
Да помоля да пуснете задачите от изпита.
Мерси  bouquet

# 599
Дъщеря ми се върна доста притеснена и още е, заради поведението на квесторктата. Говорила е поне през половината време, всявала е напрежение, правила е инструктажи по време на единия час, а не преди това, изяла е доста от времето на децата и определено е пречела на концентрацията им. Искрено се надявам на изпита да няма подобно поведение. Но в крайна сметка явно децата ни ще се тестват и за такава издръжливост, което е ок стига да са при равни условия:))

Общи условия

Активация на акаунт