Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 193
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, на всички Simple Smile Честито на майчетата вече с две сърчица Two Hearts! А за останалите (в което число все още съм и аз) стискам силно палци за следващия преглед.
Мадам Тиква, много си духовита  Joy (попрочетох ти постовете). Пожелавам ти цялата бременност да мине леко и спокойно... и така ведро - между фидето и застройката  Joy
Freed, мисля, че с всяка бременност притесненията са си едни и съши, да не кажа по-големи. С първата бременност, която изкарах в болнични имах  време да си лежа, да си приготвям глезотийки за ядене, да си чета книжки, да си витая в облаците и да си повтарям - спокойствие, спокойствие... Сега тези екстри ги нямам нито през деня покрай работата, нито вечер покрай сина и мъжа ми.   
При мен нещо започна по малко  да се обажда гаденето, но още е напълно търпимо.
Моя преглед е утре и се надавам всичко да е наред.

# 601
  • София/Правец
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами! Simple Smile
Аз днес бях на гинеколог за потвърждаване на бременността и вече спокойно мога да кандидатствам за място в темичката ви Simple Smile
Очакваме нашето второ съкровище на 04 юни според калкулатора, но съм почти сигурна, че ще е майско бебенце Simple Smile Въпреки това се включваме при вас Simple Smile
Надявам се всички да имаме лека и приятна бременност и след това едни здрави и пухкави бебенца!!! Simple Smile

# 602
И аз да се присъединя с добре дошли на новите попълнения в нашите бойни редици ..... Laughing и дано от сега нататък само се увеличаваме, повече не искам да чувам за отписващи се мами  Naughty
Относно притесненията и аз мисля, че всеки път са различни, но ги има винаги... Tired Сега когато знам какви проблеми съм имала с първата бременност и през какво съм минала, страха да се повторят е по- голям, затова ще направя всичко което зависи от мен ( впрочем доста неща зависят от нас самите за да протече една бременност нормално )  да не допускам същите грешки.
Е, за съжаление има неща, които не зависят от нас, но поне можем да контролираме страховете си  Wink Малко се отплеснах...  ooooh!

# 603
Добро утро и от мен! Рядко се включвам но редовно ви чета коментарите.На тези които загубиха своите бебчета искрено съжалявам и нека не падат духом,следващият път ще е успешен.Имайте вяра.  Искам да попитам има ли бъдеща мама с паническо растройство,налага ми се да пия ривотрил и антидепресанти от които много се страхувам за бебето?Опитах да ги спра ,но нервите се включиха отново.Моля за съвет ако някоя от вас е като мен.Благодаря и успешен ден!

# 604
elionora75, говори с лекарите, които ти назначават лекарствата. Има подобни медикаменти, които се пият през цялата бременност, но всичко трябва да минава под лекарски наблюдение. Ако взимаш изброените лекарства от доста време е абсолютно забранено да ги спираш по свое усмотрение, независимо бременността. Има много бременни, които  пият подобни лексрствата през цялата бременност.

# 605
Добро утро и от мен! Рядко се включвам но редовно ви чета коментарите.На тези които загубиха своите бебчета искрено съжалявам и нека не падат духом,следващият път ще е успешен.Имайте вяра.  Искам да попитам има ли бъдеща мама с паническо растройство,налага ми се да пия ривотрил и антидепресанти от които много се страхувам за бебето?Опитах да ги спра ,но нервите се включиха отново.Моля за съвет ако някоя от вас е като мен.Благодаря и успешен ден!

По- добре е да се консултираш с лекар за това...  newsm78

# 606
Добро утро мамчета.
Моят преглед днес се отмени за утре.Стискайте палци да чуем сърчицето.Спокойна съм ,и вярвам ,че всичко ще е наред .Аз нямам гадене,даже усещам че болките ниско долу почти отшумиават ,стават по нарядко .Гърдите ми са болезнени ,и имам придърпване понякога .Единственото неприятно нещо са всекидневните ужасни инжекции,които едвам издържам ,а маи ще съм така до края ,но бебчо да е добре ,пък другото ...Вечер ми се хапва само салатка,а през деня имам голям апетит.Обожавах сладкото а сега дори не го поглеждам.
Добре дошли на всички мами.Много ми е мъчно за тези които ни напуснаха,искам да ви кажа да не губите кураж,защото следващия път всичко ще е наред .
Ама ние много дами се събрахме тук ,бреййййй,браво ,много се радвам от този факт.
Дания,ние с теб май ще сме с един термин ,ама аз с точност ще разбера след прегледа  утре,защото при мен се смятат по различно седмиците,при инвитро, та и аз малко се пообърках Grinning.
фреед,всичко ще е наред,не позволявай на лошите мисли да те завладяват,знам чколко е трудно ,но си мисли как ще видиш бебо на прегледа ,с тупкащото сърчице.
Хубав ден ви пожелавам и много  положителни емоции.

# 607
Консултирах се с личният лекар  и гинеколога ми ,те казаха категорично НЕ,но психиатъра които ми ги назначи преди да забременея ми обясни че една паническа атака е по-опасна от спонтанен аборт,отколкото тези медикаменти.И така съм в един кръг,ако спра рискувам ако ги продължа и се чувствам добре с тях няма да си го простя ако съм навредила на бебето.Незнам дали това е успокоение ,като ми казаха че фолиевата киселина докото я пия няма повод за притеснение.Аз лично не се успокоявам от това.Иначе бебчо расте,развива се дори установих вчера малкото ми коремче...в 8г.с незнам дали не е рано или си внушавам Simple Smile

# 608
Много ми е странно, какъв е този гинеколог и личен лекар, които просто ще кажат НЕ. Няма как да не са наясно, че тези лекарства не се спират от днес за утре и че понякога не е възможно да се спрат. Най-добре си направи една частна консултация в някоя частна клиника с пихолог и гинеколог на куп. В Пловдив в частните клиники не е проблем подобна консултация, затова предполагам, че и в София също ще е достъпна.

# 609
zdraveite, mami. Dnes vidqh moqta zapetaika, koqto e 8mm i ima tupkashto syrce. Bezumno sym vlubena v zapetaikata i sym shhtastliva. Utre jivot i zdrave me izpisvat. Kolkoto do antidepresantite ne mislq che e dobra ideq, az bqh s trevojno razstroistvo i se lekuvah do mart tazi godina, sega imah neshto podobno na ataka, no se spravih sama, a v nai-loshiq sluchai bih si pozvola bilkovo hapche, no ne ejednevno.

# 610
eti_1988, поздравления!

Прави сте, трябва да си държим страховете под контрол. Аз се захващам да си ровя в саксиите днес, това ме успокоява винаги.

# 611
Добре дошли на новите  попълнения!Радвам се ,че всеки ден бройката ни става все по голяма Grinning
Ети радвам се,че си по добре Hug
Аз днес съм на преглeд и се надявам всичко да е наред.
Искам да ви питам вашите мъже присъстваха ли на прегледа с ехограф?

# 612
  • Бургас
Здравейте!

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 19:13 от svetlenceto

# 613
Здравей svetlenceto, чудесно, ще си имаш най хубавия подарък. Под не е розово здравословно ли имаш предвид или други лични неща?

# 614
dnola, моят мъж беше на прегледа и днес пак ще присъства, мен още ме преглеждат с вагинален ехограф при това.

Общи условия

Активация на акаунт