Yalancı Bahar / Лъжовна пролет - от 5ти септември по Star TV *5*

• 36 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
babamara ,добре дошла.

Не знам Джансел какъв ще го играе убиец ли ,адвокат ли ама много събития в този първи епизод.
Дали след това толкова динамично ще се развива действието или ще зациклят някъде?
Като гледам обаче петима сценаристи какво им е работата. hahaha Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 19:53 от if-73

# 61
  • София
Трябва да ви кажа, че много добре се комбинираме в темата за преводите във фейсбук. Английски, немски, гръцки. Преди малко добавих и нас с българския, включиха се току-що и с македонски и сръбски. Flutter
Ще ми обяснят как да добавям субтитри чрез някакъв сайт - помолих ги. Ще станат нещата, момичета. Безкрайно съм щастлива! Flutter Hug Hug Hug

# 62
  • Разград

# 63
Тинче и ние сме щастливи ,че ще разбираме за какво иде реч.
Ама много почитателки има тоя филм пък една серия още не е излъчена. hahaha Joy Joy Joy Joy

# 64
      Тинче, браво. Какво друго да каже човек. Огромно ти е желанието да се получи всичко както трябва и става newsm51
     Ще чакаме спокойно и с още по-голям интерес  Лъжовната пролет

# 65
  • София
Себи, Ив Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дано, дано, дано да стане. "Огромно" е малко за желанието ми. Flutter

# 66
  • Разград

# 67
http://www.canselelcin.com.tr/#[/video]

# 68
  • София
И сайтът му хубав - отдавна му се дивя. Пак с присъщия му стил и изисканост. Heart Eyes

# 69
  • София
Трябва да ви кажа, че много добре се комбинираме в темата за преводите във фейсбук. Английски, немски, гръцки. Преди малко добавих и нас с българския, включиха се току-що и с македонски и сръбски. Flutter
Ще ми обяснят как да добавям субтитри чрез някакъв сайт - помолих ги. Ще станат нещата, момичета. Безкрайно съм щастлива! Flutter Hug Hug Hug

Тинче, супер  Peace После ако трябва ще обясниш и на 1-2 от нас, за да може едните като преведат, другите да редят субовете, за да не пада тежеста в/у 1 човек  Peace

# 70
  • София

Тинче, супер  Peace После ако трябва ще обясниш и на 1-2 от нас, за да може едните като преведат, другите да редят субовете, за да не пада тежеста в/у 1 човек  Peace
Разбира се, Мишенце. Дано потръгне работата - със сетни усилия, но ще стане. Hug Hug Hug

# 71
  • София
Момичета, мисля, че горе-долу чатнах нещата - засега. Има една програма - Subtitle Workshop. С нея ставали субтитрите. Ама трябва пак да я поразуча. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 72
Резюмето за 1 епизод

Zeynep (Fahriye Evcen) who is part of a well known respected family from Istanbul, receives a surprising birthday present which turns her life upside down.

This present is one that comes from a past that she has long buried, along with that is the notion that this is the beginning of a very dangerous path.

This danger comes from her previous lover Selim (Cansel Elcin), who has been planning this revenge and now puts his plans into motion.

Zeynep, who has been happily married to Mehmet (Serkan Ercan), and has a son Omer (Emir Geylan) realizes that the happy days are about to end when Selim returns to Istanbul.

Zeynep, who has lived with her past buried, now comes face to face with her past; what does she now plan for her future?

(mirna)

# 73
  • София
Момичета, разучих програмата! Shocked Shocked Shocked То не било никак трудно!
Йес, йес, йес! Като малко детенце се радвам! Shocked Shocked Shocked
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Утре ще се постарая да пообясня и на другите. Ако ли не смогна (защото утре ще пътувам за провинцията) - първия епизод може да редя аз субовете (но някой да подпомогне с превода - че иначе много ми става ooooh!), а после ще обясня и на другите. Hug Hug Hug

# 74
Тинче,възхищавам ви се  и ви благодаря на теб и другите момичета, smile3525 че ще жертвате лично време за да сме в час ние консуматорите.... Embarassed Embarassed EmbarassedНаправо като търтей  в кошер се чувствам,ама моето поколение си нямаше хабер от лаптопи, нет и други  подобни умения.

На моити виртуални приятелки Hug

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 23:17 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт