Yalancı Bahar / Лъжовна пролет - от 5ти септември по Star TV *5*

• 36 296
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
НЕВЕРОЯТНИ СНИМКИ! Flutter  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасни Джансел и Фахрийе - да им се ненагледа човек. Flutter

А и Снежка Hug двойно ме зарадва - сериалът ще се превежда. Това значи, че аз официално се включвам в превода. Трябва ми някой да помага с реденето на субтитрите. Flutter

Здравейте момичета,
И аз чакам началото на сериала .Много е радостно  ,че ще се превежда  .
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Със сигурност ще ви чета   bouquet

# 46
  • София
babamara, добре си ни дошла! Hug Hug Hug Настанявай се удобно!  bouquet

Йес, бе! Хубаво е, че повечко хора се организираме за превода. Сега ако намерим и кой да реди субовете... Peace

# 47
  • София
babamara, welcome  Hug
Тинче, аз не мога, но все ще се намери някой, така поне се надявам  Rolling Eyes

# 48

Йес, бе! Хубаво е, че повечко хора се организираме за превода. Сега ако намерим и кой да реди субовете... Peace

bouquet

t1n43t0  Hug Hug Hug

# 49
  • София

bouquet

t1n43t0  Hug Hug Hug
Казвай ми Тина или Тинче. Flutter Hug

Нищоооо... ще стане, Мише - вярвам. Grinning

# 50
Супер, че ще се превежда! И мен ме бройте в екипа по превода, но субовете още не съм научила.

# 51
  • Разград
1.bölüm özeti:

İstanbul’un tanınmış ailelerinden Karaman’ların gelini Zeynep(Fahriye Evcen), doğum gününde aldığı sürpriz bir hediyeyle alt üst olur. Ona geçmişe gömdüğü bir hatayı hatırlatan bu hediye, aslında başına gelecek büyük bir tehlikenin habercisidir. Bu tehlike, yıllardır kurduğu intikam planıyla harekete geçen eski sevgilisi Selim(Cansel Elçin)’in ta kendisidir. Zeynep’in, eşi Mehmet (Serkan Ercan) ve oğlu Ömer’le yaşadığı mutlu ve huzurlu hayat, hapisten çıkan Selim’in İstanbul’a gelişiyle sona erecektir. Yaşamı boyunca kaçtığı hatasıyla yüzleşmek zorunda kalan Zeynep, bundan sonraki hayatında ne yapacaktır?

YAPIMCI 
     : Gold Film- Faruk Turgut

YÖNETMEN   : Serkan İpekören

SENARYO      : Özlem Dumludağ, Nil Güleç Ünsal, Atilla Ünsal, Emre Özdür, Savaş Şaylan

http://www.televizyondizisi.com/index.php/yalanci-bahar-1-bolum- … ragmani/50949/03/

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 19:06 от vania_e

# 52
   БабаМара, здравей и добре дошла.
Знаеш ли ,че така се обръщат към мен внучките ми. Чак се стрестнах като видях никнейма ти Laughing Hug

# 53
  • Разград

# 54
OYUNCULAR : Cansel Elçin (Av. Aziz/Selim),  Fahriye Evcen (Zeynep), Serkan Ercan (Mehmet), Merve Sevi (Müge), Ayda Aksel (Safiye), Cevdet Arıcılar (Musa), Bengü Öztürk (Deniz), Tansu Taşanlar (Aras), Zeynep Kızıltan (Ela), Mert Asker (Bahti), Emir Geylan(Ömer)

avukat/адвокат
Все пак ще вземе самоличността на адвоката?  newsm78

# 55
babamara, добре дошла.  bouquet

Имаме си и резюме. Party Party Party

# 56
  • София
Йес, бееееее! Джансел ще бъде адвокат! Sunglasses Айде, надушихме се. Sunglasses hahaha hahaha Flutter

# 57
В една от предишните теми имаше публикувани дубли от заснемането на първи епизод и си спомням, че Селем/Азиз върна на адвоката някакви учебници. Още тогава си помислих, че той се е образовал, докато е бил в затвора. Не знам в Турция има ли го дистанционното обучение, но ако го има може и право да е завършил.

# 58
  • Разград

# 59
  • София
В една от предишните теми имаше публикувани дубли от заснемането на първи епизод и си спомням, че Селем/Азиз върна на адвоката някакви учебници. Още тогава си помислих, че той се е образовал, докато е бил в затвора. Не знам в Турция има ли го дистанционното обучение, но ако го има може и право да е завършил.
Недленче Hug , не се бях сетила - добре ми напомни. Да, мисля, че го има този вид обучение и в Турция. Права си, сигурно е завършил право по този начин, и без никакъв проблем си взима адвокатската самоличност. Flutter

Брех, тоя Джансел голям афинитет към правото проявява... Тц-тц... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт