Yalancı Bahar / Лъжовна пролет - от 5ти септември по Star TV *5*

• 36 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Hug Hug Hug
Жалко, че в момента нямаме какво да нищим. Освен "позитивното" отношение на Арзу към Джансел, разбира се... hahaha hahaha hahaha

# 646
Набързо прегледах темите от днес и както винаги имам мнение по всяка от тях.

# 647
  • София
Кали, аз пък не мога да разбера, защо изобщо се занимаваш. Не разбра ли, че оправия няма. "Едно си баба знае, едно си бае." Това е принципът! По-далече от това, не се вижда и толкова.
Тинче и аз тук  Peace

# 648
Тинче първо да си оправя бозата
Пуснала съм един клип и след него....

# 649
И аз съм тук и чакам преводите, само ходих до съседите да видя каква полемика сме развихрили там ))))))))))))

# 650
Скъпи момичета,
Изгледала съм повече от 20 сериала .Отначало бях впечатлена сега нищо не може да ме впечатли.И сюжетите са бозави , всеки нов сериал е компилация от вече съществуващи сериали. Така,че новите сериали не могат да ме учудят с кой знае какво оригинално съдържание и затова  си подливат вода.
Виж актьорите могат да ни изненадат и това е най-хубавото.Така,че какво писала Арзу/впрочем и тя като мен си подбира кои актьори да гледа /никак не ме интересува.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 01:20 от kukumber

# 651
Днес съм не претрупана, а направо затрупана от работа, имало криза кажете къде е,  ще се преселя там, ама само за месец -два.  Joy Joy Joy

Днес е Рождество на Пресвета Богородица, също Рождество Богородично, Малка Богородица или Рожен,  празник посветен на рождението на Богородица. В календара на Българска православна църква празника се отбелязва всяка година на 8 септември.

Да се поклоним на  Божията майка като пазителка на семейството  и покровителка на родилките и децата, да поздравим всички носещи нейното свето име и  всички жени и майки.  Hug Hug Hug

# 652
На Джансел и Фахрие няма да им е лесна работата защото тях ги смятат за чужденци демек натрапници.
Ще ги гледат под лупа но аз съм убедена ,че те са подготвени точно за това

# 653
   Момичета ,ами аз уж рано трябва да ставам за работа ,ама съм партизанка и милицията не можа да ме уварди да дойда за малко  при вас и да кажа ,че хард-блуса на Кукум ме изстреля далеч в годините и се сетих за друг блус м/у Натали Делон и един много млад  и красив мъж. Ами да ви го пусна а?

# 654
Добър вечер. Hug

Голямо внимание й отделяте на тази Арзу.  Wink Аз не знам коя е и не ме интересува, като иска да чака Туба (нямам нищо против актрисата) и 5 години да снима, нейна си работа.  Laughing Laughing Laughing Ако желае през това време може въобще да не гледа сериали.  hahaha hahaha hahaha Абе, да си говори, каквото си иска.  ooooh! Аз искам рейтинг, колкото да не спрат сериала, а пък кой е първи чак толкова не ме впечатлява.  Peace
Още няма английски субтитри. Sad

# 655
Може да няма, но за нашите момичета няма невъзможни неща, организирани от Тинчето,  вече превеждат от английски Hug Hug Hug

Това наследството си е колкото предимство,  толкова и бреме, и Арзу и Туба са получили нашите благодарности за своята работа в предишни проекти, но както и те така и ние имаме нови приоритети.  Peace

# 656
  И накрая на празника на Малка Богородица - да ви почерпя с парче торта и чаша вино,защото на Голяма не можах.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 23:42 от sebilMM

# 657
Момичета сигурно ще се повторя или потретя но продължавам да считам,че Джансел е актьор от висока класа и много малко ,могат да се преброят на едната ми ръка,които могат да му съперничат.
А Фахрие е млада ,красива и се е устремила към върха ./който започва да се освобождава лека полека/

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 00:34 от kukumber

# 658
Честит празник Себи, да си ни жива и здрава, шармантна и лъчезарна.

newsm51 newsm51 newsm51

# 659
Себи къде бе сестро с тия торти по вечерно време.

Общи условия

Активация на акаунт