Автоимунен тиреоидит на Хашимото (20)

• 72 591
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
PIPILOTE, честито и всичко ще е наред до края! Много радостна новина  Hug

# 106
Чета ,че е противопоказно кафето ,цигарите и колата, а алкохол по нещо в границите на едно малко позволено ли е, не за друго ами моя ще остане без компания вечер  Grinning

# 107
galiq77,
е как ще го оставиш без компания, не е хуманно:)))

# 108
  • София
PIPILOTE, честита бременност и от мен.

Дега, какво стана с резултата от вчера?

Чета ,че е противопоказно кафето ,цигарите и колата, а алкохол по нещо в границите на едно малко позволено ли е, не за друго ами моя ще остане без компания вечер  Grinning

Не мисля, че е проблем по малко алкохол. Аз лично си пийвам биричка и вино. Не мога да се откажа и от кафето. Май само не пуша.

# 109
Аз не си спомням много добре ,но имам спомен че не е позволено докато се пие цефасел

# 110
Пипилоте, каква хубава новина! Честито Hug
И зарадвай се, де Laughing Сега ако не се зарадваш, кога!
Лека бременност и всичко най-най  bouquet

И кафе пия, и бира, и вино понякога. Алкохолът е рядко, твърд не обичам, но чак пък без хич Naughty Не стига гушата, ами и крилца остава да ми пораснат Joy
Виж, с кафето прекалявам и все се заричам да го намаля, но нещо не успявам. Заричам се вечер, а сутрин, още не отворила очи, налитам на чашата. И следобяда гаврътвам по едно. Че и големи количества обичам. От чаената чаша го пия.

# 111
  • Пловдив
Дега,какво е това чудо при теб, предния път много се зарадвах на вторите ти резултати, а сега пак нов шок, много са странни тези стойности,дано по-скоро го стабилизираш това проклето ТСХ Praynig Praynig Praynigа още повече се надявам да е грешка Hug
Аз, да ви се оплача,въпреки,че хормона е в норма хич не се чувствам добре-упорито вдигам кръвно, постоянно съм със световъртеж и ходя като по паници, направо не знам какво от къде тез симптоми, от нашето зло Хаши ли, от друго ли, аман. Sad
Пипилота,честито  bouquetсамо с подобни вести да се вясват всички очакващи в темата Grinning

# 112
  • Русе
PIPILOTE, честита бременност, безпроблемна и за финал едно хубаво бебче.  bouquet

# 113
Колко в норма ти е хормонът?
Хапчето влияе на кръвното, качва го. Замайването също е от него.
Да не ти е в повечко?

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 12:14 от птица

# 114
  • Пловдив
Птица, последно преди няколко дни беше 1.350, в чудо съм се видяла и сърцебиене си имам от време на време newsm78ходих на кардиолог, уж сърцето бива, ама кръвното високо

# 115
Говори с доктора, може да намалите леко дозата. Може ТСХ към 2 да ти е по-тамън на теб.

Хората сме различни, не случайно има референтни стойности при всички изследвания. Някои се чувстват добре на долните граници, други на горните, трети - по средата.

# 116
  • Пловдив
Птица,благодаря за мнението,ще видя кага ще посетя доктор Начев и ще го попитам Hug Hug Hug
Дега,какво става? Praynig

# 117
Хайде привет и от мен  Laughing Изпаднали сме на 2 страница и голямо търсене на темичката падна  Mr. Green
Пипилота Hug искам да ти честитя първо и дай боже  Praynig скоро и на мен  Praynig и на др очакващи, тази радост да споходи!   Praynig Praynig Praynig
Аз да се похваля да не чува само дявола .... Praynig Нооо ТСХ 0,23 след като 8 месеца и въпреки лечението твърдо си стоя на 0,0006
ФТ3 3 при реф (1-9) и ФТ4 10 (9 -16 мисля )
Т.с ФТ3 и ФТ4 са си в идеална норма според док Сарджева, нямам място за притеснения и мога да си стартирам инв опита сега, като ще следя тези хормони на всеки 30 дни и при промяна ще има корекция в дозите, а след бременност (да даде господ Praynig) минавам веднагически от Тирозол на Пропицил)! Peace
Амиии това от мен засега ... не е кой знае, какво увеличението в ТСХ главно, но за мен е нещо! Стискайте ми палците още за да продължи да се качва и да влезе в граници! Peace
Чакаме новините и от посещението на Gugito  при д-р Начев?

# 118
  • София
desdemona, страшно много се радвам за развитието при теб!  Hug
Продължавам да стискам палци и да вярвам, че скоро и ти ще минеш в списъка на очакващите момичета   bouquet
PIPILOTE, честито! Леко и безпроблемно до края!
Дега, какво стана с резултатите от третата лаборатория?

# 119
  • Пловдив
desdemona, не мога да ти опиша колко се радвам,че най-сетне има подобрение при теб Grinning Hug Wink
Аз пък откакто си знам диагнозата не съм пускала ФТ3 и ФТ4,явно трябва да се замисля, а д-р. Начев засега няма да го посещавам,че се разправям с търсене на нова ин витро клиника и ми идват в повечко лекарските посещения Mr. Green
Дега, къде се изгуби?

Общи условия

Активация на акаунт