Интересни книги в електронен вариант

• 231 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Deutschland
Хиляди благодарности. Аз да препоръчам Девиците от рая http://zaknigi.com/view.php?id=657ч

# 211
  • Разпиляна във въображението

Благодаря  bouquet

# 212
  • Варна
Благодаря за чудесната тема  Hug  bouquet !

Заредих си доста от препоръчаните тук заглавия и ще споделям отзиви по нататък за тях.

Сега искам да ви препоръчам

"Денят след утре" на Алан Фолсъм

За съжаление само тази книга на автора има качена в читанката, но ако ви попадне някоя от другите му книги - "Претендентът" и "Завещанието на Макиавели", също препоръчвам. Жанрът е екшън-трилър. Имам на хартия и "Протоколът "Адриан"", но не мога да дам отзив, защото не съм я прочела все още.

Благодаря, че сподели "Денят след утре", прочетох я за два дена, т.е. за две нощи, висях до 3 ч. много увлекателна и доста различна от всичко, което съм чела напоследък. Препоръчвам!

# 213
  • София
Еййй! Много се радвам, че ти е харесала  Hug !

# 214
Simple Smile Може ли да ми кажете как от chitanka  да си тегля книги в pdf формат (adobe reader) ? Защото малко не ми е удобно да ги чета по друг начин ... Знам как да си ги свалям да ги чета на телефона :Д но на комп. може ли да ми обясните с кое от 4те сваляте  Joy Thinking

# 215
  • София
Simple Smile Може ли да ми кажете как от chitanka  да си тегля книги в pdf формат (adobe reader) ? Защото малко не ми е удобно да ги чета по друг начин ... Знам как да си ги свалям да ги чета на телефона :Д но на комп. може ли да ми обясните с кое от 4те сваляте  Joy Thinking

На мен обикновено ми трябват в *mobi-формат, за да ги чета на ел.четец.
Ако някоя книга не мога да я намеря в *mobi, я тегля в *Epub и после я конвертирам през ТОЗИ сайт - става за секунди. Има и convert to PDF там - пробвай  Grinning !

# 216

На мен обикновено ми трябват в *mobi-формат, за да ги чета на ел.четец.
Ако някоя книга не мога да я намеря в *mobi, я тегля в *Epub и после я конвертирам през ТОЗИ сайт - става за секунди. Има и convert to PDF там - пробвай  Grinning !

СТАНА БЛАГОДАРЯ Simple Smile  Sunglasses Wink

# 217
Simple Smile отново .... кажете ми някоя интересна тийнейджърска книга (юношеска)  Laughing ако може да е от chitanka Simple Smile МНОГО ЩЕ СЪМ  ВИ БЛАГОДАРЕН ! Simple Smile

# 218
Хиляди благодарности. Аз да препоръчам Девиците от рая http://zaknigi.com/view.php?id=657ч

Почнах я и я преполових Simple Smile Страхотна  bouquet Но в читанката откривам същата история само ,че се казва Арабски нощи (или нещо такова) на същата авторка. Защо така??

# 219
Хора някой срещал ли е тази поредица на бг http://www.helikon.bg/books/76/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D … D1%80_155390.html

# 220
  • Deutschland
Ана Болейн , нямам идея. Ще дръпна сега тези Арабски нощи да видя за какво става въпрос.

# 221
Simple Smile отново .... кажете ми някоя интересна тийнейджърска книга (юношеска)  Laughing ако може да е от chitanka Simple Smile МНОГО ЩЕ СЪМ  ВИ БЛАГОДАРЕН ! Simple Smile
Какво разбираш под юношеска?
Препоръчвам ти всичко на Джеймс Ролинс, трилъри са. В Читанка ги има.

# 222
Какво разбираш под юношеска?
Препоръчвам ти всичко на Джеймс Ролинс, трилъри са. В Читанка ги има.

Ами искам някакви по нови (съвременни) Grinning

# 223
Искам да попитам по-опитните от мен в търсене на безплатни ел. книги
Търся "Моята автобиография" на Ч. Чаплин. В Читанка я няма ( това е единственият сайт на бг който знам за книги ...)

Някой може ли да ми помогне да я намеря или да ми каже къде да я потърся...

# 224

Тази книга много ме развесели ,кримка написана с чувство за хумор
http://chitanka.info/text/21607-stefani-plym-ili-g-tsa-10-procenta

Общи условия

Активация на акаунт