Интересни книги в електронен вариант

• 231 376
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
На хартия са издадени общо три, но нямам представа дали ще бъдат качени в ел.вариант. Втората част Възпламеняване е издадена 2010г., а третата Сойка-присмехулка 2011г.

# 256
  • Русе
в читанката се подготвят втора и трата(поне ги има в ателието), надявам се Възпламеняване да излезе скоро. Третата, имайки предвид че те качват книги до 2 години от издаването на български, може би догодина.  Peace

# 257
Благодаря и аз на Didorani за линка Hug
Кога са я качили в Читанката, аз редовно проверявам новите книги и не помня да съм я виждала newsm78
Същото стана и с 22/11/63 на Кинг. Добре, че една добра душа пусна линк тук Grinning
Не обявяват ли всички нови книги, които качват?

# 258
  • Ямбол
Благодаря и аз на Didorani за линка Hug
Кога са я качили в Читанката, аз редовно проверявам новите книги и не помня да съм я виждала newsm78
Същото стана и с 22/11/63 на Кинг. Добре, че една добра душа пусна линк тук Grinning
Не обявяват ли всички нови книги, които качват?
Обявяват ги. Специално Игрите я засякох(сега погледнах - на 4-ти декември са я качили), но кинговата и аз я изтървах, та пак благодарение на вас си я дръпнах.

# 259
22/11/63 на Кинг, не излиза и с търсачката в читанка. Аз я открих като извадих всичко на Кинг.

# 260
Didorani, благодаря и от мен!

# 261
  • В две мънички очи...
Търся Прелестни създания - http://www.helikon.bg/books/61/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1 … D1%8F_151724.html дали някой може да даде линк?

# 262
22/11/63 на Кинг, не излиза и с търсачката в читанка. Аз я открих като извадих всичко на Кинг.

11/22/63   http://chitanka.info/search?q=11%2F22%2F63

# 263
  • В подножието на планината
  Didorani ,  благодаря за „Игрите на глада " . И аз я чакам отдавна . Вчера ги заредих и трите на Киндъла на английски , но на български ще се чете по-бързо . Hug

# 264
Страхотна е "Игрите на глада". За първи път чета книга и сърцето ми да препуска. Дръпнах си сега да гледам и филма.
Подобна книга е и "Дългата разходка" на Стивън Кинг.

Много добри отзиви давам и за "Лотарията" на Дейвид Балдачи.

Сега се чудя коя книга да подхвана, след Игрите на глада всички ми се струват безинтересни......

# 265
Колко части са "Игрите....." ? Каченото в читанката всичко ли е? Гледах и филма и като се замисля  newsm78  всичко трябва да е  newsm78

# 266
Игрите са трилогия. В читанката има мисля само 1ва част и се готви втора. За 3 тата се съмнявам скоро, че не са и изтекли правата. Може да се появи сканирана по тракерите.

# 267
Игрите са трилогия. В читанката има мисля само 1ва част и се готви втора. За 3 тата се съмнявам скоро, че не са и изтекли правата. Може да се появи сканирана по тракерите.

Благодаря  bouquet

# 268
  • Казанлък of all places
Филмът е заснет само върху първата книга.

# 269
  • Разпиляна във въображението
- свалих базата и в момента само допълвам с новите заглавия.

Какво означава това? Моля те, да дадеш подробности - каква база и как допълваш?
Там има хиляди заглавия... всичките ли си свалила....?

http://chitanka.info/torrents - ето.

Свалих базата им. Книгите са хиляди, но си спестих банването. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт