Интересни книги в електронен вариант

• 231 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • на изток от рая
Аз не искам да я разменям. Преди няколко страници някой сподели за "Пеперудата" и попита за втората част. Оказа се, че има и други почитатели и искат да я прочетат. Просто я предлагам, да се прочете и да се върне при мен. Няма повече да спамя, ако има желаещи- на лични.  Grinning

# 466
  • В две мънички очи...
А как се казва втората част на Пеперудата?

# 467
  • на изток от рая
"Ва Банк"

# 468
"ЧУДОТО НА МИГНОВЕНОТО ИЗЦЕЛЕНИЕ"
АВТОР: ФРАНК КИНСЛОУ

Страници от книгата:
01 02 03 04 05

СЪДЪРЖАНИЕ
Предговор
Началото
Разбулената тайна
Осъзнаването и вселената
Умът и мислите
Пространството
Между нашите мисли
Кой съм аз
Входната техника
Квантова синхронизация
Подготовка за изцелението
Чувства и благочувства
Трите елемента на намерението на КС
Да откриеш чистото осъзнаване
Изцеление в три стъпки
Какво да правим след сеанс по КС
Психологическо изцеление
Дистанционна КС
Разширена КС
Лесен и удобен световен мир

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 13:41 от krem-karamel

# 469
# 470
  • Ямбол
krem-karamel, ще споделиш ли с какво са ти станали интересни последните две книги, които ни показа?

# 471
Книгата беше нещо ново и полезно за мен.
Отначалото Квантовата синхронизация ми беше напълно непонятна, но започнах да я разбирам с времето.
Често съм си мислила, че Кинслоу на моменти преувеличава силата на КС. И все още си го мисля.
Усетих обаче, че Квантовата синхронизация работи на много фино ниво. Не става изведнъж да достигнеш до душата си...
Именно за това са входната техника и техниката на чистото осъзнаване.
Аз обаче избрах друг път – постите. Разбира се, не книгата ме подтикна към постене /там дори не се говори нищо за пости/, просто аз усещах че животът ми трябва да се промени. След четвъртия-петия ден тялото ти става по-леко, изчезват болки и схващания, по-бързо се наспиваш, кожата също се изчиства от нечистотии...
Необходимо е само да си в добра физическа и психическа форма, за да можеш да издържиш.
Когато тялото ти е по-леко, осъзнаването на частите на тялото /глава, шия, торс, крайници, пръсти.../ става и много по-бързо и без да отделяш много време на входните техники. В повечето случаи не са ми необходими.

Друг начин за развиване на финото възприятие са обливанията със студена вода /И за тях не се говори в книгата/...
Ако си постил достатъчно и от едно обливане може да усетиш голяма полза, ако не си – са нужни повече обливания.
Една нощ станах да отида до WC, след което си измих ръцете със студена вода. Веднага след като легнах отново, усетих ясно как по тялото ми се разлива приятна лекота. Сънят ми не се наруши. Ако не бях постила едва ли щях да усетя това.

Разбира се, при други хора Квантовата синхронизация може да работи без да са постили, и без да са се обливали със студена вода. Все пак хората са различни.

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 17:16 от krem-karamel

# 472
  • Китна Тракия
"Пеперудата" е биография, едно голямо приключение на един изключителен човек. Описва живота в каторгите и бягствата си от тях. Като знае човек, че всичко описано в книгата е било реалност, изобщо за несломимия му дух и прочита всичко на един дъх. Завиждам на тези, които тепърва ще я започват за първи път. Определено след време пак ще я чета. Не знаех, че има и филм, ще го потърся да го гледам.

А в коментарите в читанка към книгата прочетох, че авторът е издал и втора книга "Ва банк", също интересна - продължение на "Пеперудата". Ако някой попадне на нея на български, моля да я сподели.
Ва банк я има в читанка, но още е в ателието. От 2011 е сканирана и чака за редактиране. Не може да се чете.

Това и аз го видях. Търсех я на доста места, но не намерих. Освен търпение да имам.

Ва банк я има във Филибуста, но на руски.

# 473
nevva благодаря ти Hug Не съм знаела да търся там, а и намерих и други книги, които търся. Само дето от години не съм чела на руски и съм позабравила езика, но ще опитам

# 474
Здравейте, някой чел ли е нещо на Катрин Панкол и дали е попадал на електронен формат на нейни книги? Simple Smile
Някой от вас може ли да ми пусне 50 нюанса да ги прочета така прехвалените книжки ?

# 475
  • Пловдив
"Любов" на Елиф Шафак вече я има и в читанката.

# 476
За любителите на крими-литература и трилъри:
http://chitanka.info/book/4136-prizrakyt
http://chitanka.info/book/2628-zhestoko-i-neobichajno
Втората е от авторката Патриша Корнуел, която за себе си открих наскоро и препоръчвам - приятни книги за многото празнични дни, които аз прекарвам предимно с киндъл в ръка Simple Smile

# 477
  • София
nadysa, благодаря за препоръките. Много обичам този жанр и направо си свалям посочените от теб заглавия. Няма да ги чета веднага, защото имам запланувани две-три книги за близко бъдеще, но със сигурност ще им обърна внимание.
 Hug  bouquet

# 478
здравейте, знаете ли дали някъде я има "Последната лъжа" от Стивън Уайт. Няколко пъти попадам на статии за тази книга, но се колебая дали ще ми хареса този жанр и затова не ми се купува на хартия...

# 479
  • София
Много хубаво, ама като плащам за тия книжки на английски, авторите им получават ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт