Интересни книги в електронен вариант

• 231 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Качили са Мария-Антоанета на Стефан Цвайг в читанката.Зори,спомням си,че ти я търсеше  bouquet

# 481
 [smilie=smile3525.gif]javascript:void(0);
СТРАХОТНА ТЕМА !!! Сядам да прочета от началото  Whistling Благодаря ви !

# 482
  • Schwarzwald
Да споделя и аз няколко впечатления...
Прочетох романите от серията "Тюдорите" на Филипа Грегъри. Мноого ми харесаха!
Друга книга, която препоръчвам е "Прокълната любов", на Барбара Ууд - за всички, които обичат арабската тематика.
Чета сега "Любов" на Шафак...

# 483
Добавям Речник на общата ни култура, Делюзията Бог и още някои други интересни книги, пак там.

# 484
  • Ямбол
Линковете водят към сайт, в който нямам регистрация. Какъв е формата? За да преценя дали си заслужава да се регистрирам.

# 485
пдф

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 23:53 от Katrine

# 486
Здравейте, някой дали пази файла с "Любов" на Елиф Шафак? Свалили са го spiralata, а много ми се иска да я прочета след отзивите, които прочетох.

# 487
  • Варна
_Gabi_ , в читанката го има Wink ето

# 488
Линковете водят към сайт, в който нямам регистрация. Какъв е формата? За да преценя дали си заслужава да се регистрирам.

Ако не си се регистрирала и ги искаш ми дай имейл на лични и ще ти ги пратя.  Peace

# 489
  • Ямбол
Романтичка, благодаря за предложението, но аз чета е-книгите на четец и .pdf не ме устройва.

# 490
В момента чета "Игрите на глада"  и страшно ми харесват,може ли да ми ппрепоръчате нещо друго в този жанр?Свалила съм си и на Дмитрий Глуховски "Метро",но ми се иска да си потърся и още нещо...

# 491
Благодаря, Didorani.
Открих го и аз, но за съжаление днес цял ден сайта не работи. Над 15 пъти пробвах (включително и сега)... Sad
Дано утре да работи.

# 492
Благодаря, Didorani.
Открих го и аз, но за съжаление днес цял ден сайта не работи. Над 15 пъти пробвах (включително и сега)... Sad
Дано утре да работи.
Изтегли си я от тук  Peace
Сега видях, че можеш да я четеш от сайта: http://chitanka.info/text/27536-ljubov

# 493
В момента чета "Игрите на глада"  и страшно ми харесват,може ли да ми ппрепоръчате нещо друго в този жанр?Свалила съм си и на Дмитрий Глуховски "Метро",но ми се иска да си потърся и още нещо...
Втора и трета част на Игрите на мен ми бяха малко скучни. Подобна книга, също интересна - http://chitanka.info/text/1568-dylgata-razhodka и 22/11/63, също на Стивън Кинг, нея в момента не откривам в читанката, но някой от тук все ще знае къде я има.
 Ако не си чела "Пеперудата" на Анри Шариер ти я препоръчвам. Тя е по действителни събития от миналия век за мъж, обвинен несправедливо и хвърлен в затвора. Беше хит в темата по едно време, а на мен ми е една от любимите книги. Можеш да я намериш и нея в читанката.

Метро също си я дръпнах по препоръки от тук, ама четох, четох и не ми хареса.

# 494
  • Ямбол
....
Сега видях, че можеш да я четеш от сайта: http://chitanka.info/text/27536-ljubov
Не само да чете, може и да я изтегли. Опциите за теглене се появяват, когато преминеш с показалеца на мишката през реда на който е книгата и заглавието.

Общи условия

Активация на акаунт