От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • близо до морето
Много благодаря!  Hug

# 16
новини за Пти Солей?

# 17
  • София
Ев,   bouquet !

Слънчогледкаbouquet !

Не може да не помрънкам и в новата тема за невидението относно новият курс на СД . Heart Eyes

# 18
  • Пловдив
Ев,   bouquet !

Слънчогледкаbouquet !

Не може да не помрънкам и в новата тема за невидението относно новият курс на СД . Heart Eyes

И аз  Whistling

# 19
  • Варна
И аз да се запиша с първи стъпки от Франс до Бг след като Ла редутци  вдигнаха  %преди време.

# 20
  • Варна
И моята поръчка е пристигнала с франсето. Дано скоро има известие от Еконта....

# 21
  • София
Ев,   bouquet !

Слънчогледкаbouquet !

И аз  Whistling

Ако си имах свободни 20 и няколко лв,да давам на куриер,веднага ги сменях СД,но за съжаление,всеки лв ми е важен.
Уж щяха да имат курс всяка седмица,продължавам да нямам известие за това дали пратката ми е при тях  ooooh! .

# 22
Момичета, имам нужда от помощ или съвет.
Казусът ми е следният: Направена поръчка на 05.07,11 и посочен стария адрес на Франсето.
Платих с карта, защото артикулът щеше да е наличен след 2-4 седмици. Пратката е разделена на две, но до днес не съм получила нищо.
От Франсето твърдят, че не са получили нищо на този адрес.
Какво е редно да предприема?

ПП. Разочарована съм от отношението на фирмата към проблема ми и меко казано от отношението.

# 23
  • София
Момичета, имам нужда от помощ или съвет.
Казусът ми е следният: Направена поръчка на 05.07,11 и посочен стария адрес на Франсето.
Платих с карта, защото артикулът щеше да е наличен след 2-4 седмици. Пратката е разделена на две, но до днес не съм получила нищо.
От Франсето твърдят, че не са получили нищо на този адрес.
Какво е редно да предприема?

ПП. Разочарована съм от отношението на фирмата към проблема ми и меко казано от отношението.

А ти писа ли на ЛР ?
Пратката може да не е изпратена. Peace

Аз също имах поръчка от 21.07, за която след 5 писма решиха да ми отговорят на 29.08. ,че продуктът е изчерпан и няма да си го получа.

п.п. Писах ЛС. Peace

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 11:04 от tedichka07

# 24
Да. Чакам отговор от тях. Но виждам, че трябва да напиша отново.
А може ли, да ми услужиш с мактет на писмото, което пишеш ти?

# 25
  • близо до морето
Вчера писах на СД относно пратките ми със номерата за проследяване ( добре че в случая имам такива) , днес ми отговориха че ще препратят писмото ми на френските си колеги.  Crossing Arms Защо почвам да си мисля че нещо не могат да смогнат.  Thinking

# 26
  • Варна
И аз с проблем, не е моя пратката но все пак... На 12.07 колежка прави поръчка която разделиха на 4 части. Трите пътуваха заедно и получи отдавна. Четвъртата част изпратиха от ларедут малко по-късно, имаше тракинг номер и с дата 30.07 пишеше, че е доставена. Пратката обаче изчезна. От СД твърдят, че такава пратка не са получавали. Пратката не се е върнала в ларедут, щяха да пишат, няма такова нещо. Последно от СД уж са подали запитване към френските пощи и я търсят. Нито дума да поемат отговорност, съветват да се търси от магазина. А за ларедут нещата са приключени отдавна, пратката е изпратена и според пощите получена. И така... чака вести колежката, от умрял писмо в случая. Разочарована съм, меко казано... сумата не е малка, но и за 1Е да ставаше дума все тази.
Признавам. Не стават, точно в подобни ситуации се вижда дали някой е професионалист, според способността му да реагира в нетипични ситуации и да носи отговорност.

# 27
  • Бургас
Флашче, много неприятно!
А, все пак, писахте ли на ЛаРедут?
Обаче, щом според проследяването пратката е доставена, значи СД трябва да поемат отговорност за нея!

Права си, че в такива ситуации се разбира на кой може да се има доверие и кой е коректен. Аз вече писах, някъде назад, как не пожелаха да поемат отговорност за разлика в грамажа, защото те лично не теглели пратките. Което за мен е пълна глупост!

# 28
  • София
аз пък си искам вече нещата - имам мейл от СД, че и четирите ми пратки са вече там, искам си ги пък Crossing Arms

# 29
  • София
И аз тук. Имам поръчка направена и платена от PetitSoleil на 25-6.07. И оттогава ни вест ни кост. Ще чакам още 1-2 дни за някаква информация и почвам тормоз с мейли, искам си нещата и то възможно най-скоро, да не говорим че сумата беше доста голяма. Докато беше историята със слетите акаунти (моят, техният и вероятно и на други) бяха много коректни и отговаряха веднага на мейлите ми, но предполагам че след като са си получили парите вече няма защо да ме уведомяват какво се случва Whistling

Общи условия

Активация на акаунт