От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 717
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • близо до морето
Хайде и аз да се похваля, че СД ми отговориха много бързо за моите поръчки!  Peace И поне за сега смятам да остана при тях.  Rolling Eyes

# 46
  • София
Информaция за курсовете на Smart Delivery

Следващ плануван курс -  06.09.2011г (вторник) -
Планувана дата на пристигане - 10.09.2011г (събота)

ЕЕЕЕ,най-накрая ! newsm44

newsm78 това ли ще е курса за поръчките пристигнали на 26 август на френския им адрес?  newsm78
пристигане на 10-ти, което значи, че поръчките ще бъдат в офиса им около 14-ти, мъкааааааа, мъка, мъка, мъка, не че чакам нещо спешно, освен кабелчето за лампа, което така или иначе не знам, какво ще го правя, може да се обеся на лампата, но все пак... курсове през 2 седмици са си леееееееекичка подигравка  Peace

# 47
не че чакам нещо спешно, освен кабелчето за лампа, което така или иначе не знам, какво ще го правя, може да се обеся на лампата, но все пак

Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy Joy този коментар ме разби  Joy Hug

# 48
Днес си взех поръчката направена на 21.08. от франсетобг с ларедутските детски екипчета. Доволна  Peace
Тръпна в очакване да пристигне по-скоро следващия им курс  Blush

Може ли снимчици ? Praynig

Кои размери получи ?Много съм нахална май. Blush

получих 114 р-р, снимки не мога да направя, нямам вече работещо фото  ooooh! да са ми живи и здрави мъжете  Praynig

# 49
Как практикувате при объркан офис на Еконт?
Сега са почивни дни и предполагам, че чак в понеделник от Франсето ще могат да реагират нали?

# 50
Сега са почивни дни и предполагам, че чак в понеделник от Франсето ще могат да реагират нали?
днес всъщност е работен ден

# 51

Днес е работен ден...След това понеделник и вторник са почивните, първия работен за другата седмица е сряда....

# 52
  • София
И моят офис е объркан. Някакви идеи как да постъпя и имали смисъл днес след като в момента съм на 500 км от София  ooooh!

# 53
И моят офис е объркан. Някакви идеи как да постъпя и имали смисъл днес след като в момента съм на 500 км от София  ooooh!

Аз звъннах на телефона даден в смс-а, добре че ме подсетихте че понеделник и вторник са почивни, момичето беше много любезно, пренасочи ми пратката за моя офис и в сряда ще я взема. Каза, че ми прави обаче услуга т.к. по пощенските пратки не можели да правят такива разпореждания. Няма да ми струва допълнително нищо.

# 54
  • София
И преди се е случвало да объркат адрес. Но не подателя е сгрешил, а Еконт.  Peace
http://www.facebook.com/pages/Francetobg/208739925821079

Така че да не обясняват, че ви правят услуга, ами да  внимават!  Naughty
А и цената за доставка в страната е почти толкова, колкото пратката ви да пристигне от Франция....

Сигурна съм, че ако се свържете с превозвача, данните за получаване  са  коректни.  Simple Smile

# 55
И моят офис е объркан. Някакви идеи как да постъпя и имали смисъл днес след като в момента съм на 500 км от София  ooooh!

Аз звъннах на телефона даден в смс-а, добре че ме подсетихте че понеделник и вторник са почивни, момичето беше много любезно, пренасочи ми пратката за моя офис и в сряда ще я взема. Каза, че ми прави обаче услуга т.к. по пощенските пратки не можели да правят такива разпореждания. Няма да ми струва допълнително нищо.
Същата работа и при мен. За Варна става дума. Дамата беше много любезна, каза че ще пренасочи пратката, но ми правела услуга?! и ще мога да си я взема още днес. Само не схванах за каква услуга говорим, след като е обявен адрес на конкретен офис, а пратката е получена в централния... Като видя обаче черно на бяло какво пише върху пратката ще се разправям.
Между другото, това не е първия път, в който Еконт правят такива грешки. И проблемът е в тях, а не в нашия превозвач(случвало ми се е и със Smart Delivery, и с franceToBg).

# 56
Най-накрая си получих покривката за спалня и 2 калъфки от Quelle  http://www.quelle.fr/maison/la-parure-jete-de-lit-patchwork_3792 … facet=taux_decote|80&p=1&nb=20&tri=%20prix_a&n2=11666&n3=101742  newsm44

Бях поръчала и още една друга, но не са я изпратили от сайта, уж щели пак да я изпратят и да пристигне след 8-9 дни...

# 57
  • Варна
Най-накрая си получих покривката за спалня и 2 калъфки от Quelle  http://www.quelle.fr/maison/la-parure-jete-de-lit-patchwork_3792 … facet=taux_decote|80&p=1&nb=20&tri=%20prix_a&n2=11666&n3=101742  newsm44

Бях поръчала и още една друга, но не са я изпратили от сайта, уж щели пак да я изпратят и да пристигне след 8-9 дни...

Много симпатични.Честито

# 58
  • Варна
Ева е права, объркването е при Еконт. И въобще не правят услуга, не им се връзвайте. Звънете и настоявайте да си свършат работата.

# 59

И мен ме разкараха в друг офис , в който имаше пратка само за Даниела ( предполагам , че е твоята). После отидох в моя офис и пратката ми беше там  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт