От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 794
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Имам въпрос към тези, които са от Русе и получават на място пратките си. пратили са ми мейл, да отида в офиса на Александровска, а в сайта пише на ул. Мехомия? Откъде всъщност трябва да се вземат?

# 151
Meggysan, моята вчера я взех от Соларното студио на Александровска.  Peace

# 152
  • Русе
Корнишоненце, мерси, утре там ще я търся.

# 153
Meggysan, не съм на 100 % сигурна, но мисля, че поръчките се вземат от Соларното студио само през уикендите и почивните дни. Дано не те объркам, вместо да помогна  Hug

# 154
  • Русе
А, това е друго, ще взема да им звънна преди да отида.

# 155
Имам имейл от Франсето, че утре пратката ми ще бъде пусната с Български пощи newsm44 newsm44 newsm44....Чакам поръчка направена на 26.08. от ЛР.....Във вторник отчет в другата тема.....

# 156
Маме и аз имам мейл от франсето  Mr. Green
Нямам търпение,моите поръчки са направени на 23-ти.

# 157
mimi_lazarova , с вчерашната си поръчка получих блузката, чийто референтен номер си дала в другата тема. Нашата е в екрю и е просто чудесна.
Не се стърпях да се изкажа,  Embarassed, по-късно ще се отчета в другата тема, където си му е мястото на това мнение. Извинявайте за спама  Praynig

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 15:13 от Корнишоненце

# 158
  • Русе
Аз забравих да кажа, че моята поръчка е от 28.08. и вчера са ми пратили мейл, че е при тях и мога да я получа същия ден. Много бързо ми се стори.

# 159
  • София
Аз забравих да кажа, че моята поръчка е от 28.08. и вчера са ми пратили мейл, че е при тях и мога да я получа същия ден. Много бързо ми се стори.
Супер, а моята е от 30.08 и е при тях, утре ще отпътува с БП към мен.  Party

Аз установих, че ако поръчваме до неделя-най-късно понеделник, поръчките пристигат при тях навреме за да   тръгнат с курса в петък. Но това, когато всичко е наред в ЛР.  Mr. Green
Сега с това намаление пак зацикли сайта, поръчка от вчера сутринта още е на 1 стъпка.
И аз сори за офтопика.. Embarassed

# 160
аз като чета, че получавате толкова бързо от франсето, а от СД още нищо не съм получила и дори не знам кога е следващия им курс, пуснах новата си поръчка с франсето
така ще сравня и ще знам за в бъдеще с коя фирма да поръчвам  Grinning

# 161
Какво стана с ПС? Някой получл ли си е нещата?

# 162
  • Варна
Сега гледам че на едната част от поръчката ще я пратят по-късно от другите неща (по-късна дата). Наистина ли ще я разделят или просто всичко ще тръгне по-късно? И мога ли да я обединя в един курс с Франсетата?

# 163
И аз имам мейл от Франсето за поръчица  Mr. Green от 28.08. После още 3 чакам, да дойдат и те, и аз на отчет  Hug

# 164
  • в реалността
Здравейте момичета имам една поръчка за която в сайта пише това Colis nº .................... livré par la Poste le 08/09/2011 en SO COLISSIMO Nº ..................... (suivez ce colis sur www.colissimo.fr), а като последвам линка на колисимо и пише това: Date    - 08.09.2011  Libellé - votre colis est livre; Localisation - Centre courrier  59, вие като по опитни какво мислите дали тази поръчка ще отиде на френския адрес или не, че това ми е първата такава поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт