От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ох, не мога да проверя до къде ми е придвижена пратката в колисимо... Никога не съм проверявала, а в суивито имам някакъв 14-цифрен код, с който не става - иска 13 и тва е...
В суивито, там, където ти е 13 цифрения номер -Colis nє 201125150931ХХ prйparй le 09/09/2011 Livraison prйvue en SO COLISSIMO Nє 6Q00480537ХХХ а partir du 10/09/2011 (suivez ce colis sur www.cоlissimo.fr) цъкни на линка.
На мен за вчерашна поръчка в колисимо ми изписва това

# 136
Ох, много се притеснявам вече... Май не ми е изпратена още поръчката... Стои на 4-та стъпка, а не знам какво се случва на всяка от тези стъпки. Евче, сигурно ти е писнало, ама моля ти се обясни ми...

И каква е вероятността с превозвач и след това с Еконт да ми пристигне пратката преди 28, че е за подарък...

# 137
  • София
Ох, много се притеснявам вече... Май не ми е изпратена още поръчката... Стои на 4-та стъпка, а не знам какво се случва на всяка от тези стъпки. Евче, сигурно ти е писнало, ама моля ти се обясни ми...

И каква е вероятността с превозвач и след това с Еконт да ми пристигне пратката преди 28, че е за подарък...
Дай въпросния 13 цифрен номер за да ти кажа какъв е статуса и. Ако искаш, на лични.

# 138
BEHA, не се притеснявай, че стои на 4 стъпка  Peace имам поръчка от 21.08., която си стои на 4 стъпка, а аз съм си я получила чрез превозвача на 02.09. Просто не винаги актуализират информацията от ларедут  Rolling Eyes

# 139
Да следя и да се ограмотявам  Mr. Green
чакам новини от Смарта.

# 140
  • София
Имам @ от СД с кг. и дължими суми за пратките. Peace

# 141
Момичета здравейте,
какви са задълженията на Смарт за доставката имам в предвид за колко време макс трябва да дойде в БГ и от кога се смята май имаше нещо такова или се бъркам?

# 142
  • софия
Имам @ от СД с кг. и дължими суми за пратките. Peace

и аз така...а вчера получих от тях имейл, че в офиса във Франция не е пристигала пратка на мое име  Laughing нещо им куца проследяването май...но ме изненадаха приятно  Mr. Green

# 143
  • София
Момичета здравейте,
какви са задълженията на Смарт за доставката имам в предвид за колко време макс трябва да дойде в БГ и от кога се смята май имаше нещо такова или се бъркам?

2. Разумни срокове за доставка до офиса в България- до 10 дена след тръгване на курса от френския офис.

Това намерих тук http://smartdelivery.org/bg/za_nas.html

# 144
Момичета, моля за помощ ... опитвам се да пусна една поръчка, но пак са променили сайта на Ларедут на втора стъпка и освен стационарния ми иска и мобилен тел. , без него не ме пуска да мина на плащането. Не успях да намеря такъв на Франсето, а моя БГ не го приема, вие как процедирате в този случай?  newsm78

# 145
gerinka80, доколкото съм чела, момичетата съветват да напишеш твоя мобилен с 07 отпред.

# 146
  • София
Момичета, моля за помощ ... опитвам се да пусна една поръчка, но пак са променили сайта на Ларедут на втора стъпка и освен стационарния ми иска и мобилен тел. , без него не ме пуска да мина на плащането. Не успях да намеря такъв на Франсето, а моя БГ не го приема, вие как процедирате в този случай?  newsm78

# 147
Eva, divka, благодаря ви   bouquet

# 148
Момичета, извинете ме за много тъпия въпрос , но кое име се изписва в първите два реда на Формуляра за заявяване на посредническа и/или транспортна
                                                             услуга на franceto

Благодаря Ви!

# 149
Момичета, извинете ме за много тъпия въпрос , но кое име се изписва в първите два реда на Формуляра за заявяване на посредническа и/или транспортна
                                                             услуга на franceto

Благодаря Ви!

твоите имена или името на лицето, което ще получава пратките в Бг  Peace
Например имаш 4 акаунта под 4 различни имена, пускаш си поръчки от всички, като за получател винаги изписваш едно име, а именно това, което си попълнила в тази бланка и си се регистрирала един вид в системата на франсетобг  Peace поне така съм го разбрала аз  Peace
Ето аз вчера получих 4 пратки от франсетобг - 3 от Ларедут (24 и 26.08.) и 1 от Ив Роше (30.08.)  Flutter всички бяха от различни акаунти, но с моето име за получател  Flutter Много съм доволна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт