От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 770
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
аз не съм пробвала, но в мейлите им пише, че не можеш да промениш доставката. Най-добре им се обади по телефона и ги питай  Peace

# 121
Дзвер благодаря  Hug
мисля да изчакам първите си поръчки, които са тръгнали на 6-ти септември, тях мисля че ще успея да си ги взема сама от офиса им и на място ще ги питам за другите дали може да се сменят
но ако някой е сменял начин на доставка, моля да ми пише, да си знам  Hug

# 122
  • в реалността
Здравейте имам нужда от Вас, в събота за първи път пуснах две поръчки от ларедут чрез франсето - незнам дали се справих сега влизам в двата акаунта от, които са поръчките и на единия на 5 стъпка пише това:Colis nº 20112495206478 remis en expédition le 08/09/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 08/09/2011, а на другия Colis nº 20112495206478 remis en expédition le 08/09/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 08/09/2011.Когато вляза в сайта колисимо с номера на пратката от първия акаунт в графа Localisation пише това centre courrier, това да не е някакъв куриерски център от който трябва някой да иска поръчката.Спазих всички изисквания, при пускането на поръчките да са на френския адрес и сега съм много притеснена, какво ще се случва, дали изобщо ще ги получа.Извинявайте за дългия и объркан пост.

# 123
Здравейте имам нужда от Вас, в събота за първи път пуснах две поръчки от ларедут чрез франсето - незнам дали се справих сега влизам в двата акаунта от, които са поръчките и на единия на 5 стъпка пише това:Colis nº 20112495206478 remis en expédition le 08/09/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 08/09/2011, а на другия Colis nº 20112495206478 remis en expédition le 08/09/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 08/09/2011.Когато вляза в сайта колисимо с номера на пратката от първия акаунт в графа Localisation пише това centre courrier, това да не е някакъв куриерски център от който трябва някой да иска поръчката.Спазих всички изисквания, при пускането на поръчките да са на френския адрес и сега съм много притеснена, какво ще се случва, дали изобщо ще ги получа.Извинявайте за дългия и объркан пост.

Всичко е наред, не се притеснявай.....

# 124
  • в реалността

Всичко е наред, не се притеснявай.....
Много благодаря за успокоението, от думите ти разбирам, че би трябвало да очаквам превозвача да се свърже с мен и да си получа поръчките, дано да е така

# 125
Най-накрая имам мейл от Petit Soleil! Пише че пратките пътуват към София и другата седмица ще мога да си взема нещата, време беше! За справка, поръчката ми е от 25.07.

Само малко ме притеснява че теглото което са ми пратили е прекалено малко - имам 2 чифта дънки, един панталон до коляното, тениска и бански с туника (комплект който очевидно остана за другото лято Laughing). Всичко това е 1.9 кг, нереално ми се струва Tired
Чудничко аз още нямам нито един имейл дали вече работят  Close .. чакам ги почти два месеца и много ми трябват едни неща /половината свършиха/ ,а немога да поръчам..не ми е удобно да използвам русенската фирма ..
Има ли някой идея дали вече приемат поръчки от петит ? В сайта им още си седи 25.08 ..а се видя че не е актуално Sad ..пак им писах..дали ще отговорят един Бог знае Sad

# 126
  • София
Най-накрая имам мейл от Petit Soleil! Пише че пратките пътуват към София и другата седмица ще мога да си взема нещата, време беше! За справка, поръчката ми е от 25.07.

Само малко ме притеснява че теглото което са ми пратили е прекалено малко - имам 2 чифта дънки, един панталон до коляното, тениска и бански с туника (комплект който очевидно остана за другото лято Laughing). Всичко това е 1.9 кг, нереално ми се струва Tired
Чудничко аз още нямам нито един имейл дали вече работят  Close .. чакам ги почти два месеца и много ми трябват едни неща /половината свършиха/ ,а немога да поръчам..не ми е удобно да използвам русенската фирма ..
Има ли някой идея дали вече приемат поръчки от петит ? В сайта им още си седи 25.08 ..а се видя че не е актуално Sad ..пак им писах..дали ще отговорят един Бог знае Sad

Аз чакам една поръчка от 17,07, писах им и след седмица чак ми отговориха - т.е. вчера, че пратката ми е натоварена и пътува за София - ще я получа другата седмица.

# 127
  • София

Работят, да, работеха и през лятото доколкото знам, поне българският офис, на мен ми пуснаха поръчка на 26.07, когато вече трябваше да са в почивка.

Явно имам късмет, на моите мейли отговарят веднага...

Според последният им мейл в понеделник ще си взема поръчката, това е за курса на СД който тръгна на 6.09 Peace

# 128
И на мен винаги са ми отговаряли досега .. след 25  август нещо се забавиха,но днес им писах като видях че тук пишете че вече отговарят и имам имейл вече  Grinning
Аз знам че работеха ,даже лятото българския офис си ми отговаряше и ми следяха нещата поръчка от 25 или 26.08 спристигна отдавна..,но аз исках да пусна сега нова и явно затова нещо са се забавили ..бързали са да оправят сигурно поръчките на тия дето чакат да си ги вземат ..незнам..няма значение ,важното е че вече пуснах част  от нещата /които бяха останали/ 
Благодаря за информацията и помоща на всички  Hug

# 129
  • В полето, под тепето.

Относно Петит Солей!
Аз пък да попитам на кой емейл им пишете!? .  Не мога да разбера защо не ми  отговарят, пиша им от 3 седмици newsm78 Досега съм ги ползваля няколко пъти и бях много доволна.

На мен пък ми изтича офертата, която искам да ползвам. Хайде дано има реакция  като се оплача. Wink

И въобще пряват ли поръчки или вече не newsm78

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 13:34 от Теси

# 130
http://www.francetobg.net/bg/kursovje/

02.09.2011               09.09.2011                      пристигнал                 

09.09.2011                                                     отпътувал

16.09.2011                                                     плануван

Hug

# 131
http://www.francetobg.net/bg/kursovje/

02.09.2011               09.09.2011                      пристигнал                 

09.09.2011                                                     отпътувал

16.09.2011                                                     плануван

Hug

newsm68 newsm68 newsm68 Благодаряяяяяяяяя!!!!

# 132
  • София
http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/   newsm44 Моя поръчка от 30 август е в тоя курс!  Party

# 133
И аз с Пти Солей, с поръчка от 4 юли. Някой ходил ли е скоро в офиса им в София

# 134
Ох, не мога да проверя до къде ми е придвижена пратката в колисимо... Никога не съм проверявала, а в суивито имам някакъв 14-цифрен код, с който не става - иска 13 и тва е...

Общи условия

Активация на акаунт