От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, имам спомен,че четох из темите, че от Франсето вече не пращат потвърдителни е-мейли при първоначалното изпращане на формата за регистрация. Прочетох в тази тема и доста от предишната, но такова нещо не намерих. Аз ли се обърках нещо или наистина е така. Пуснах на 4. 09. една поръчка и им пратих форма имам само автоматичен отговор, та се чудя да ги заливам ли с нови форми или не е нужно. Предварително благодаря за отделеното време.

# 106
kasmet4e мисля че няма нужда,след като си получила автоматичен отговор със сигурност са получили писмото ти.Ако все пак се притесняваш дали са ти получили данните може да се обадиш на телефона от сайта за да попиташ Peace

# 107
Момичета, имам спомен,че четох из темите, че от Франсето вече не пращат потвърдителни е-мейли при първоначалното изпращане на формата за регистрация. Прочетох в тази тема и доста от предишната, но такова нещо не намерих. Аз ли се обърках нещо или наистина е така. Пуснах на 4. 09. една поръчка и им пратих форма имам само автоматичен отговор, та се чудя да ги заливам ли с нови форми или не е нужно. Предварително благодаря за отделеното време.

Все пак бяха и почивни дни.......Смятам,че днес ще ти отговорят вече......

# 108
благодаря за отговорите, вече имам писмо официално съм клиент Simple Smile

# 109
Здравейте! Почетох известно време, но не намерих отговор на въпроса, който ме интересува...

Ако поръчам до адреса на превозвач, таксата от 20% обработка остава ли, или не? 

И другото нещо - ако поръчам нещо до превозвач, за колко време горе-долу пристига? До края на месеца дали ще дойде при мен    bouquet

# 110
Няма да имаш такса обработка 20% и може да ползваш код за безплатна доставка  Peace . По принцип има големи шансове да си получиш нещата до края на месеца, но все пак това е Ларедут... всичко може да се очаква от тях...

# 111
Здравейте на всички,някой знае ли защо поръчките с превозвача от Русе пътуват вече цяла седмица ,а преди идваха за максумум два дни

# 112
Здравейте на всички,някой знае ли защо поръчките с превозвача от Русе пътуват вече цяла седмица ,а преди идваха за максумум два дни
Ами не,но предполагам е заради забраните за движение на тировете,нали в определени часове не могат да пътуват.
Дано дойдат скоро Peace

# 113
  • София
Ами, те още като смениха адреса писаха, че пратките ще пътуват около седмица. Но не го намирам, за съжаление  като инфо в сайта или фейсбук... Confused

# 114
# 115
Мацки, имате ли майли от СД, че поръчките ви пътуват насам?

# 116
  • София
Мацки, имате ли майли от СД, че поръчките ви пътуват насам?

Тц. Grinning Още не. Peace

# 117
  • София-Лагера
Аз имам от 6 .9
Пратката ще отпътува за България до няколко часа. Скоро ще получите повече информация.

За СД е това.

# 118
Благодаря, мацки!
  bouquet

# 119
Имам въпрос относно СМ. Ако в заявката си писал, че ще си вземеш нещата от офиса им, може ли като пристигнат и ако нямаш възможност да отидеш до там да смениш начина на доставка с куриер? (в 8-ми месец съм, а не знам кога ще дойдат и вече съм много тромава  Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт