От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,сменям адреса на доставка от Ларедут и ми иска мобилен телефон?Кой номер сте писали?Става въпрос за Франсето

# 91
Мими напиши си твоя,сложи 07 или 06 отпред Hug

# 92
  • близо до морето
Имам 2 имейла от СД , че пратките са ми при тях и до няколко часа ще отпътуват към БГ.  Party

# 93
  • София
Имам 2 имейла от СД , че пратките са ми при тях и до няколко часа ще отпътуват към БГ.  Party

От днес ли са?

# 94
  • близо до морето

От днес ли са?
Да!  Peace

# 95
Мими напиши си твоя,сложи 07 или 06 отпред Hug
Благодаря,Мими Hug

# 96
  • София
Най-накрая имам мейл от Petit Soleil! Пише че пратките пътуват към София и другата седмица ще мога да си взема нещата, време беше! За справка, поръчката ми е от 25.07.

Само малко ме притеснява че теглото което са ми пратили е прекалено малко - имам 2 чифта дънки, един панталон до коляното, тениска и бански с туника (комплект който очевидно остана за другото лято Laughing). Всичко това е 1.9 кг, нереално ми се струва Tired

# 97
  • София

От днес ли са?
Да!  Peace
Аз писах  и нямам отговор,днес писах пак,още нямам отговор  #Cussing out.

# 98
  • софия

От днес ли са?
Да!  Peace
Аз писах  и нямам отговор,днес писах пак,още нямам отговор  #Cussing out.

и аз нямам отговор от тях...

# 99
  • Пловдив
Получаването на пратки почва да се превръща в Български спортен тотализатор.
След 3 разговора с Пти солей и поне 4 мейла днес имам мейл от тях.Пратката от Квеле била отказана в средата на август.Е аз пазарувам от 3 години по сайтове ама не ми се е случвало поръчка да бъде отказана след 25 дни.
От Смарт Деливери нямам никакъв мейл има ли нещо при тях, няма ли.Чудя се дали да не Фърля един боб.Поръчките са от 13,08 ,обаче още никакво инфо.Тези сладури са на път да ме откажат тотално от френските сайтове.

# 100
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
От Франсето са ми объркали клона на Екон. Вместо в Борово са ми пратили пратката в Еконт Резбарска на другия край на града.
Повече няма да ги използвам

# 101
  • Пловдив
Дейзи,и другите да ползваш все тая-от Смарта също ме бяха пратили на другия край на града-просто помоли Еконт да я препратят-никога не отказват и не ти струва нищо освен ден чакане

# 102
  • близо до морето
На мен СД доста бързо ми отговориха! Писах им на 1.09 следобед, до вечерта ми отговориха и на следващия ден ми писаха и от Франция за моите поръчки.  Grinning

# 103
От Франсето са ми объркали клона на Екон. Вместо в Борово са ми пратили пратката в Еконт Резбарска на другия край на града.
Повече няма да ги използвам
няколко страници по-назад се коментираше, че масово са сбъркани офисите и че за това вина имали Еконт
не знам дали е вярно, но е възможно
аз лично съм имала проблем с Еконт с лична пратка в БГ и от тогава не съм ги ползвала, не само че не ми я доставиха, а и ме накараха да ходя до въпросния офис на Резбарска, който е на края на света, а там един изключително нелюбезен служител, не само ме нарече ТАЯ ДЕТО СЕГА СЕ Е СЕТИЛА ДА ДОЙДЕ ДА СИ ТЪРСИ ПРАТКАТА, ами и ми хвърли пакета няколко пъти на земята, а заедно с него останалите пакети около него също се оказаха там  #Cussing out

# 104
  • В полето, под тепето.
Ето тук са написали за Еконт. Не е лошо да се поглежда и там. Peace
http://www.francetobg.net/news/probljem-s-pratki-pristignali-v-n … n-ofis-na-jekont/

Общи условия

Активация на акаунт