От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 895
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Може и така да е. Нямаш ли друг браузер newsm78
На мен ми се вижда на всичките акаунти и ползвам основно  гугъл хром.
Иначе вече не изпращат емейли. Peace
И щом са я изпратили  няма какво да се притесняваш.

Благодаря ти ....и аз съм с Гугъл Хром...опитах и с Експлорера, но пак същото Sad
Нямам друг избор...ще чакам Praynig

До сега никога не съм имала номер на колисимо в Ларедут,все с e-mail-те пристигат.

# 241

Благодаря ти ....и аз съм с Гугъл Хром...опитах и с Експлорера, но пак същото Sad
Провери си имейла, на едната ми поръчка номера от пощата не излезе по същия начин в сайта а ми го изпратиха на мейл....както правеха до скоро.
и при мен така - в един и същи ден пуснах две поръчки през различни акаунти
едната имаше колисимо номер в Ларедут
другата нямаше и ми го пратиха по мейла

# 242
  • Сандански

Провери си имейла, на едната ми поръчка номера от пощата не излезе по същия начин в сайта а ми го изпратиха на мейл....както правеха до скоро.
и при мен така - в един и същи ден пуснах две поръчки през различни акаунти
едната имаше колисимо номер в Ларедут
другата нямаше и ми го пратиха по мейла

Благодаря момичета...ще чакам номера на имейла Peace...засега го няма, но дано получа поръчката все пак  Praynig

# 243
Аз имам 2 поръчки, които в момента пътуват към Франсето във Франция - за едната номера излезе в сайта, а за другата - получих имейл....Не се шашкайте и не се притеснявайте....Щом е минала поръчката 5 стъпка - тръгнала е. И ако го няма номера в сайта, на другия ден ще го получите по имейла.....

# 244
Аз имам и една поръчка (най-първата ми в Ларедут), която си седи на 4-та стъпка, а вече е у нас  Grinning

# 245
  • Сливен
Момичета ,изпратих към адрес на превозвач   newsm78 "уж ", една пратка,вчера получих мейл с номер на колисимо,а днес получих това

....................

Bonne nouvelle !

Votre colissimo N° 8G438....... est bien arrivé le 15 septembre 2011 au
bureau de poste chargé de sa distribution.

Je vous en souhaite bonne réception.
 всичко нормално ли е според вас.досега само един мейл съм получавала.
  bouquet  благодаря

# 246
Аз имам и една поръчка (най-първата ми в Ларедут), която си седи на 4-та стъпка, а вече е у нас  Grinning

На 4 стъпка и аз имам получени пратки.....Остават на 4-та от това,че ЛР не са актуализирали статуса - като имат много работа, като ги мързи Embarassed.........

всичко нормално ли е според вас.досега само един мейл съм получавала.

Всичко е повече от нормално, просто от ЛР са се разработили......В началото се получаха 2 имейла - първия с колис номера, а втория - с това,че е пристигнала пратката......Сега често се задоволяват само с 1.....Аз съм получавала и само втори имейл - че вече е пристигнала......

# 247
milena_hristova, не се притеснявай, и аз получих такова писмо за последната си поръчка. И вече си е при мен  Grinning  Писмото мисля, че означава, че пратката е пристигнала в близкия разпределителен център или нещо такова и скоро ще е на адреса на превозвача.
И други момичета получиха такива писма, по спомен.

# 248
някой има ли проблем със смяната на адреса, пробвах с 3 браузъра и не мога да го сменя, ако директно се регистрирам с адреса на франсето дали ще се получи  newsm78

# 249
  • София
До сега нямам нито един е-майл ,че пратката ми е пристигнала на френския адрес на СД.Последната ми пратка също уж е там.Да видим дали пак ще трябва да им звъня след 2 седмици да ги питам какво става.Последно ми се оправдаваха,че не били получили e-mailите ми с въпрос за пратката,защотото имали срив в сървъра.Отделно за последната ми пратката пристигнала в Бг ходих 3 пъти до офиса (1-ия се оказа,че пратката е забравена в офиса,2-рия че още не е доставена,нищо че те ми казаха след колко да отида). Още 2 жени имаха проблеми с тях докато, и аз имах.
Според мен започнаха да го карат през просото.

# 250
Това видяхте ли го в сайта на Smart  Mr. Green
Статус курс   12.09.2011г - пътува
Планувана дата за присгигане - 16.09.2011г (вечерта)

Кво им е станало на тия хора, много бързи са станали, а таман ги обсъдихме че пращали на 2 седмици  Flutter
Значи в понеделник да очакваме включване Laughing

# 251
  • София
Може пък да се засрамили. На момчето от пункта в Дружба, ще му призлее.Даже му съчувствах тия дни,като гледах 2-те дами как го мъчеха него,вместо тия от офиса.

# 252
bibi_784 не се регистрирай с техния адрес,че ще ти блокират акаунта за мултиакаунтинг
Пробвай от време на време.Има някакъв бъг и не винаги става.Аз онзи ден успях след нам колко на брой опита Peace

# 253
  • близо до морето
Доволна съм от СД, вчера си взех колета като ми бяха опаковали 2-те пакетчета в 1 (без да съм казвала) много предвидливо от тяхна страна.  Grinning И поне за сега ми отговарят на всички писма.

# 254
Момичета, Вие получавате ли имейли от СД и кога? Аз имам пратки, които са получени на френския адрес на 07.09 и 08.09, но нямам имейли. Сега се чудя дали пътуват с курса от 12.09. Кога изпращат имейл с кг. и сума за плащане?

Общи условия

Активация на акаунт