От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 750
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна.....
kusmet

Ороооомно Благо- даря!!!

# 646
Някой от Пловдив получил ли е вече пратка от курса на СД, изпратена по бг пощи? Питам,защото нямам нито известие, нито някакъв знак дали са получили превода!  Crossing Arms

# 647
  • Димитровград
http://www.laredoute.fr/vente-be-fun-fille.aspx?productid=324190 … odcolor=1&pro
Момичета как мислите това дали да го поръчвам до БГ или до френски адрес. Моля никой ако е поръчал до френски адрес да ми каже колко му е излезнал транспорта?

# 648
  • София
Мацки, от СД кога пращаха мейл - при тръгването на камиона от Франция или при пристигането му тук?

# 649
  • на 90 км от морето
Мацки, от СД кога пращаха мейл - при тръгването на камиона от Франция или при пристигането му тук?

След тръгването на камиона към БГ  и когато пратките са готови за вземане или са изпратени с Еконт или Бг пощи  Peace

# 650
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-be-fun-fille.aspx?productid=324190 … odcolor=1&pro
Момичета как мислите това дали да го поръчвам до БГ или до френски адрес. Моля никой ако е поръчал до френски адрес да ми каже колко му е излезнал транспорта?
Ако успееш да го намалиш с код, доставката до БГ си струва. Иначе, около 25-30лв мисля ще платиш с превозвач:peace:
Примерно, поръчах хлебопекарна/над 8 кг/ с доставката до офис на Еконт ми излезна 29лв....
То, при всички положения-и намалено и ненамалено, да си го пуснеш до тук си струва Peace

# 651
Colis nº 20112774898... remis en expédition le 06/10/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 11/10/2011
Това е статусът на поръчката ми. Чудя се има ли шанс да е пристигнала на Фр адрес на доставчика и да не са отразили от ЛР? И ако не, някой има ли представа колко се бавят поръчките?

bouquet Ms.Gorgeous

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:27 от ягодов аромат

# 652
  • София
Colis nº 20112774898... remis en expédition le 06/10/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 11/10/2011
Това е статусът на поръчката ми. Чудя се има ли шанс да е пристигнала на Фр адрес на доставчика и да не са отразили от ЛР? И ако не, някой има ли представа колко се бавят поръчките?
Може да е пристигнала, може и да я получиш и да е още на 4-та, 5-та стъпка Peace
Аз получих поръчка с удължена доставка за 10 дни до БГ! Мисля, от Ларедут не ги бавят напоследък, стига всичко да е било налично Peace

# 653

Колелото тежи 4 кг. и пристига в кашон. Аз го поръчвах през февруари още при старите условия, когато нямаше превозвачи, но мисля че като знаеш вече колко тежи ще си прецениш Peace

# 654
# 655
  • София
Честито на печелившите Simple Smile Мен ме няма в списъка  Sad дано в следващия да съм. Praynig

# 656
  bouquet, Маме
И този път ме изпревари  Grinning

# 657
 Crazy Маме, сигурна ли си...па ме има в списъка, па` с име на магазин, от който не съм поръчвала...мотамо си стои същото с/у моето име от миналия път  hahaha аз обаче от този кърс нищо не чакам...май са решили всеки път да ме има, че да ддз к`во  Laughing

# 658
  • София
 Shocked И мен ме има. Според мен, това е старият списък.  Peace

# 659
Да,и аз така мисля-това е стария списък .

Общи условия

Активация на акаунт