От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 918
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
kriss_and  Имам поръчка от Ив Роше от 05.10, взех я на 15.10 от курс на ФрансетоБГ ....... Mr. Green
В суивито ми излиза, че е подготвена и тръгнала същият ден - 05.10.......
Толкова бързо дойде, че чак ме е срам да се похваля  Wink

Аз не мога да вляза в суивито, защото все още нямам клиентски номер. Sad

# 631
kriss_and  Получих от ИР втори мейл, когато поръчката беше доставена на адреса ............. щом поръчката ти е от 14.10 вероятно ще тръгне с курса на ФрансетоБГ този петък, но има момичета с доста забавени поръчки от ИР  Sad- просто повече търпение  Wink
Имам поръчка, за която нямам инфо и вече не мога да вляза в суивито си........ с две думи - само ИР си знае  Simple Smile

# 632
  • София
моля ако някой ходи днес до офиса на СД в Дружба, да пита на място за работното им време - през седмицата дали работят до 19 ч. и в събота дали работят, че хич не ми се разкарва напразно  Praynig

# 633
  • София
Последно това им е инфото, публикувано на 10 октомври за работното време:
"Магазинът в Дружба 2 запазва старото работно време от понеделник до петък от 10:00ч - 19:00ч и събота от 10:00ч-14:00ч.
Ще има малка промяна при смяна на часовото време от лятно към зимно, като тогава работното време ще бъде от 10:00ч до 18:00ч понеделник-петък, 10:00-14:00ч -събота."

Ще питам и на място, като отида днес  Peace

# 634
  • София
Благодаря ти много, емчето, ще чакам да пишеш и информация от първа ръка   bouquet

# 635
  • София
"Магазинът в Дружба 2 запазва старото работно време от понеделник до петък от 10:00ч - 19:00ч и събота от 10:00ч-14:00ч.
Ще има малка промяна при смяна на часовото време от лятно към зимно, като тогава работното време ще бъде от 10:00ч до 18:00ч понеделник-петък, 10:00-14:00ч -събота."

Питах на място, потвърдиха ми горното Peace

# 636
И аз с въпрос, но за пръв път поръчвам с превозвач. Имам 3 поръчки, направени в един ден. Едната е на 4 стъпка, другата е на 5, а третата си има номер за проследяване. И от 5 дни стои  Localisation  Centre Courrier 59. С Фр. съм поръчала. Така ли трябва да е. Благодаря.

# 637
За СД има ли срок, в който трябва да си взема поръчката от офиса им?

# 638
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

По принцип няма, но молят да се взимат по-бързо, поне в рамките на седмицата, защото офисите са магазини на други фирми.

# 639
  • София
Едва ли Peace Ако ти е спешно, предполагам може да ти направят услуга и да го пуснат я по поща, я с Еконт Peace

п.п Честито бебенце! Да ви е живо и здраво Flutter  bouquet Hug

# 640
Едва ли Peace Ако ти е спешно, предполагам може да ти направят услуга и да го пуснат я по поща, я с Еконт Peace

п.п Честито бебенце! Да ви е живо и здраво Flutter  bouquet Hug
Благодаря  Heart Eyes
Не ни е спешно, просто не знам кога ще имаме възможност да идем да ги вземем, затова питам, но до края на седмицата все ще намерим начин  Simple Smile

# 641
  • Sofia
И аз с въпрос, но за пръв път поръчвам с превозвач. Имам 3 поръчки, направени в един ден. Едната е на 4 стъпка, другата е на 5, а третата си има номер за проследяване. И от 5 дни стои  Localisation  Centre Courrier 59. С Фр. съм поръчала. Така ли трябва да е. Благодаря.
Аз поръчах от ла редут чрез СД и от 8 дена вече ми стои на Localisation - Agence Rhin.Незнам дали трябва да е така,но вече почнах да се притеснявам и даже питах превозвача,но отговор все още няма  Thinking

# 642
Здравейте момичета ,искам да ви попитам тази седмица от коя дата очаквате колети със франсето,много благодаря  bouquet  bouquet

# 643
  • Варна.....
Може да е питано и писано вече, но ми е трудно да се оправя с тия превозвачи.
Значи, въпрос 1 - Има ли превозвач, който доставя до Варна? /аз такъв не видях, но пък надеждата умира последна?
въпрос 2 Правя поръчка, изпращам формата за контакти на избраният превозвач / в моят случай ФрБг?
Въпрос 3 Трябва ли после да ги уведомявам, че съм пуснала поръчка на техен адрес? И това всеки път ли? И на практика как става- чрез препращане на мейла за потвърждение на поръчката или е- мейл с информация, че съм заявелиа доставка до техният адрес? Необходимо ли е дса описвам поръчените от мен стоки?
Върпос 4 В кой момент заплащам транспорта- при получаване от офиса на куриерската фирма  /Еконт/, или предварително по сметка?

# 644
Може да е питано и писано вече, но ми е трудно да се оправя с тия превозвачи.
Значи, въпрос 1 - Има ли превозвач, който доставя до Варна? /аз такъв не видях, но пък надеждата умира последна?
въпрос 2 Правя поръчка, изпращам формата за контакти на избраният превозвач / в моят случай ФрБг?
Въпрос 3 Трябва ли после да ги уведомявам, че съм пуснала поръчка на техен адрес? И това всеки път ли? И на практика как става- чрез препращане на мейла за потвърждение на поръчката или е- мейл с информация, че съм заявелиа доставка до техният адрес? Необходимо ли е дса описвам поръчените от мен стоки?
Върпос 4 В кой момент заплащам транспорта- при получаване от офиса на куриерската фирма  /Еконт/, или предварително по сметка?

1. Тц, няма с офис във Варна, изпращат в цялата страна с Еконт или по пощата.
2. и 3. - Само еднократно се регистрираш при Франсето. След това си правиш поръчките на техен адрес, не ги уведомяваш допълнително, не описваш стоки. Когато нещата ти пристигнат в БГ, ще се видиш в актуализирания им списък на страницата им.
4. Ако си избрала Еконт, най-удобно вероятно ще ти е да плащаш с наложен платеж в офиса на куриера при вземане на поръчката. Аз така правя, спестява ми разкарване.

Общи условия

Активация на акаунт