От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 818
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има още инфо на стената
Smart Delivery
Всички клиенти, които имат пратки със заявено получаване от пунктовете в Надежда и Дружба, ще могат да ги взимат от утре 13.09.2011г.

Преди малко това го нямаше.

ЕЕЕЕ,най-накрая ! newsm44

anbibian,след като пише  във  ФБ би трябвало да не чакаме @,а да се разходим утре до тях.
пишете после там ли са нещата, че да не се разкарваме и ние  Peace

Сега се обадих по телефона, защото днес имам почивен ден и попитах дали мога да отида още днес да си взема пратките (живея на 5 мин. от там) - отговорът беше - днес ще ги закараме в офиса, но не мога да кажа по кое време, по-сигурно е да отидете утре, със сигурност ще бъдат там ... това цитат на момичето, с което говорих по телефона  Peace

Това за пункта в Дружба ....

# 181
Супер! Утре отивам! Това са ми първите пратки от Франция и много се вълнувам, още повече че всичко е за бебка  baby_neutral 

# 182
Има още инфо на стената
Smart Delivery
Всички клиенти, които имат пратки със заявено получаване от пунктовете в Надежда и Дружба, ще могат да ги взимат от утре 13.09.2011г.

Преди малко това го нямаше.

ЕЕЕЕ,най-накрая ! newsm44

anbibian,след като пише  във  ФБ би трябвало да не чакаме @,а да се разходим утре до тях.
пишете после там ли са нещата, че да не се разкарваме и ние  Peace

Сега се обадих по телефона, защото днес имам почивен ден и попитах дали мога да отида още днес да си взема пратките (живея на 5 мин. от там) - отговорът беше - днес ще ги закараме в офиса, но не мога да кажа по кое време, по-сигурно е да отидете утре, със сигурност ще бъдат там ... това цитат на момичето, с което говорих по телефона  Peace

Това за пункта в Дружба ....
Бихте ли ми написали тел. на който звъняхте може и на лични за да попитам утре дали са доставени в Надежда.

# 183
  • Пловдив
Meggysan,  Hug мерсаж. `Щото нямам @, пък се надявам нещата ми да пътуват с курса от 9-ти Mr. Green Чакам си значи Mr. Green

# 184
  • Русе
Meggysan,  Hug мерсаж. `Щото нямам @, пък се надявам нещата ми да пътуват с курса от 9-ти Mr. Green Чакам си значи Mr. Green

Курсът от 9-ти ще пристигне може би днес, нали 3-4 дни пътува, после докато оправят всички пратки още 1-2 дни, така че ще потраеш още малко Wink Wink.

# 185
  • В полето, под тепето.
Пътуваше по 3-4 дни. Вече пътува по 7-8! Peace
6.08.2011               01.09.2011                      пристигнал
02.09.2011               09.09.2011                      пристигнал                 
09.09.2011                                                     отпътувал

# 186

Курсът от 9-ти ще пристигне може би днес, нали 3-4 дни пътува, после докато оправят всички пратки още 1-2 дни, така че ще потраеш още малко Wink Wink.

По информация от новия ни партньор във Франция, курсовете от Лил ще тръгват всеки петък и ще пристигат в Русе следващия петък.

От 9-ти курса вярвам, че ще е тук в петък - 16.09.

# 187
  • Пловдив
Прочетох го това, но реших, че може предварително да изпращат @, ако знаят за кого пътуват пратки в съответния курс Peace

# 188
  • Русе
Да, да, и аз го видях, но след като бях писала вече. Но пак много бързо дойде поръчката, а освен това и съм много доволна от нея.

# 189
Прочетох го това, но реших, че може предварително да изпращат @, ако знаят за кого пътуват пратки в съответния курс Peace

http://www.francetobg.net/news/informatsija-za-pristignali-pratki/

Бихме искали да уведомим всички настоящи и бъдещи клиенти, че занапред иформация за получените пратки ще публикуваме след получаване на пратките в България:

# 190
Момичета, знаете ли с какво работно време е пункта в Надежда на СД?

Благодаря

# 191
Моля да ми кажете работното време на СД в Дружба, не го откривам на сайта им?  Praynig

# 192
Моля да ми кажете работното време на СД в Дружба, не го откривам на сайта им?  Praynig
ж.к. "Дружба" 2 , бл. 227, "Фото Синьора"
Работно време:
Понеделник - Петък: 10:00 -19:00 ч.
Събота: 10:00 - 14:00 ч.
Неделя: почивен ден.

кв. "Надежда" 4, ул. "Христо Силянов" Nо 40, на ъгъла с ул. Търговска, магазин за цветя и подаръци "Настроение"
Работно време:
Понеделник - Петък: 9:30 -19:30 ч.
Събота: 10:00 - 14:00 ч.
Неделя: почивен ден.

# 193
# 194
  • Пловдив

http://www.francetobg.net/news/informatsija-za-pristignali-pratki/

Бихме искали да уведомим всички настоящи и бъдещи клиенти, че занапред иформация за получените пратки ще публикуваме след получаване на пратките в България:

схванах Whistling мерси за инфото

Общи условия

Активация на акаунт