От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 751
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
току що го обновиха  Peace

# 661
Дайте рефреш на списъка и ще се обнови.

# 662
 bouquet, Маме
И този път ме изпревари  Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А дали това е НОВИЯТ - http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

# 663

Така по бива!  Simple Smile В тоя ме има!   bouquet

# 664
  • sofia
Момичета, за пръв път поръчвам с посредник - СД избрах, сега им пратих заявка за поръчка и получих абсолютно празен мейл от тях. Нормално ли е?
Не трябва ли да ми пратят данните от заявката в потвърдителния мейл? Притеснявам се, че ако е празен , може би не са получили данните или нещо такова.. Нали е автоматичен този отговор и един вид копира това, което е при тях?
Моля ви, кажете дали трябва да им пиша пак?

# 665
Паста, като им пратя заявка получавам писмо с точно това, което ти очакваш - потвърждение и табличката с нещата (точно както изглежда на страницата след като попълня и натисна бутона за заявяване). да не би нещо да не виждаш добре в мейла? Да не ти разчита таблицата? Пробвай да го отвориш през друг браузър примерно. Ако има проблем им пиши на другия мейл за контакт (не този авотматичния, а онзи в сайта който е). Пиши им че си пуснала заявка и дали всичко е наред и трябва ли отново да попълваш. Успех!

# 666
  • софия
Някой знае ли какво става с курса от 17.10.2011г. на СД?Започнах да се притеснявам.Чакам няколко пакета ,а няма никакво инфо???

# 667
  • sofia
Благодаря Kokonut, така и направих, чакам отговора им  Grinning

п.п никой не ми отговори цял ден. Така ли е кореспонденцията с тях - бавна? Колко време им взима горе долу да ви отговорят?

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 22:48 от pasta

# 668
Някой знае ли какво става с курса от 17.10.2011г. на СД?Започнах да се притеснявам.Чакам няколко пакета ,а няма никакво инфо???

До колкото знам, няма още точна дата на тръгване на този курс. Обявен е само за КРАЯ на седмицата 17.10. - 23.10. Аз залагам, че ще тръгне утре или вдругиден.

# 669
Урааа Simple Smile) имам писмо от франсто бг ,че ще ми пратят утре поръчката Simple Smile
Много съм доволна, като се има на предвид  ,че за първи път пазарувам през нета и франстобг .

Аз съм фенка на C&A .  Имам позната холандка ,която ми носи дрехи като идва в БГ и знам какво е качеството на дрехите им . В началото на октомври пуснаха намаление на 50% , та си поръчах, но сега съм си заплюла и други неща.
Та искам да ви попитам някой пазари ли от C&A  и колко често пускат такива  по-големи намаления с 50 % .

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 11:12 от Lille (CRLN)

# 670

До колкото знам, няма още точна дата на тръгване на този курс. Обявен е само за КРАЯ на седмицата 17.10. - 23.10. Аз залагам, че ще тръгне утре или вдругиден.

Дано, че чакам 2 поръчки оттях Confused

# 671
  • София

Заради безкрайното чакане,неяснота в курсовете,обърквации от Бг страна,намусения батко от офиса в Дружба,вече ще ги избягвам,само при яснота,че ще тежи много пратката, ще отивам при тях.
Поръчах с Франсето последно,пратката е вече в Бг и ще си я получа във вторник,за няма и 2 седмици.Със СД ги получавам почти след месец.

# 672

Заради безкрайното чакане,неяснота в курсовете,обърквации от Бг страна,намусения батко от офиса в Дружба,вече ще ги избягвам,само при яснота,че ще тежи много пратката, ще отивам при тях.
Поръчах с Франсето последно,пратката е вече в Бг и ще си я получа във вторник,за няма и 2 седмици.Със СД ги получавам почти след месец.
Аз живея в съседния блок и направо много ме е яд, че не им е качествена услугата...

# 673
  • София
Ама наистина какво стана с курса на СД? То края на седмицата дойде и след няколко часа ще почне новата? Има ли курс, няма ли, да чакаме ли, да поръчваме от другаде ли? Голяма излагация  Tired

# 674
Гледам, че за курса от 9.10. съобщението за тръгването му е пуснато от СД едва на 10.10. (понеделник). 
Мдам, дано утре да има съобщение, че тазседмичният курс вече пътува, че ще си изгубя залога.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт