От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Чоки, започвам отзад напред.......

Не знам Брандалето дали има възможност за проследяване.....Ако ти изпратят номер за Колисимо, ще ги проследиш тук - http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR Ако не.....чакаш списъка на Франсето......

Уведомяването става тук, както и инфото русенци кога могат вече да ги получат - http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

Напиши им на Франсето за всеки случай в имейл, че ти, мъж ти и баща ти сте едно лице........

# 691
  • София
Аз пък съм нагла и всички акаунти във всички сайтове са на моето си име(освен когато не оплета някъде конците... Mr. Green) Променям само мейла и някоя буква в името, или пиша презимето съкратено...
Чоки, Франсетобг уведомяват, когато пратките пристигнат в Русе, в списъка, който Мама Цо ти е дала вече. След  като обработят поръчките изпращат мейл с дължимите суми и начина на изпращане в зависимост от това какво си избрала.  Wink
Ти като поръчаш им пращаш еднократно бланката и те вече те имат като клиент. Ако ще взимат директно от Русе поръчките ти, не е проблем, но ако ще ги получаваш с еконт или поща  е добре да са обединени акаунтите ти(твоите и на мъж ти) за да получаваш накуп нещата.  Hug

# 692
а SMART как уведомяват?  Embarassed

# 693
Имам мейли за поръчките ми със Смарта  newsm44
Обаче не всичко което очаквах пътува  Confused
Добре че седващият курс този път е по-скоро  Rolling Eyes
Обаче сега прочетох това
Статус курс 24.10.2011 - пътува
Планувана дата на пристигане - 28.10.2011
*Пратките от двата курса ( 21.10 и 24.10) ще бъдат обединени. Данните от последния курс ще бъдат обработени и ще се групират с данните от предишния курс. Всички клиенти ще получат уведомителен имейл с данни за пратките от двата курса до средата на тази седмица.

Значи има надежда и другите ми неща да са в курса от 24.10. Нещо не ми стана много ясно  Rolling Eyes
Ще чакаме и ще видим  Sunglasses

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 17:03 от ronisum

# 694
  • Варна
Мамче, Евка, благодаря! Поориентирах се вече.  Crazy

# 695
  • София

С e-mail като е в камиона пратката.

# 696
Имам мейл от СД за останалата част от втората ми поръчка newsm44

# 697
  • София
Има нови мейли от СД - и поръчката с къщичката ми пътува насам - на 18-ти я пратиха ларедутци newsm44 newsm68

# 698
  • Дъблин
И аз имам  newsm44
Поръчката ми беше от 8.10, Ларедутци я пуснаха на 19.10, беше с къщичката и пишеше, че ще бъде доставена "средно до 10 дни"  ooooh!

В Ларедут още стои на 5-та стъпка.

# 699
  • София
Извинявам се за спама- за коя къщичка става въпрос?

# 700
  • Дъблин
Извинявам се за спама- за коя къщичка става въпрос?

За тази, при която нямаш "So Colissimo", а имаш само вариант Relais Colis или A domicile. Това А domicile е с картинка на къщичка и тази доставка отнема доста повече време. Между поръчката и реалното изпращане от Ларедут минаха точно 11 дни.
Липсата на Colissimo май е свързана с кода, който използвах за безплатна доставка  Thinking

# 701

С e-mail като е в камиона пратката.

Мерси  Hug

# 702
Липсата на Colissimo май е свързана с кода, който използвах за безплатна доставка  Thinking
Възможно е, ама не е задължително.
Имам поръчка с кода за бялата чанта, когато тя не беше налична. Та, основната част от поъчката са пратили с Колисимото, а чантата или какъвто там ще е подарък отделно по-късно с това нещо с къщичката явно, щото номерът за проследяване на тази пратка е с цифра по-малък....

# 703
  • София
Здравейте, аз не съм поръчвала от Ларедут откакто ни промениха условията... До сега.  Mr. Green Напаравих си поръчката и ползвах адрса на Франсето. Аз тама имам регистрация, защото поръчвам от ИР през тях. Сега обаче какво трябва да им пратя за пратката от Ларедут. Чакам втори мейл и там има някакъв номер ли?  Rolling Eyes

# 704
Здравейте, аз не съм поръчвала от Ларедут откакто ни промениха условията... До сега.  Mr. Green Напаравих си поръчката и ползвах адрса на Франсето. Аз тама имам регистрация, защото поръчвам от ИР през тях. Сега обаче какво трябва да им пратя за пратката от Ларедут. Чакам втори мейл и там има някакъв номер ли?  Rolling Eyes

Нищо повече не трябва. Просто си чакаш пратката да пристигне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт