Отговори
# 525
Аз винаги съм била В, като отслабнах ми бяха широкички, но пак ставаха, но сега понаха да ми стягат и да поизкачат доста извън чашката  Laughing Иначе и моят мъж е много щастлив, че гърдите ми стават все по-големи Simple Smile

# 526
Moя бюст не спира да расте, и зверски ме боли.
Сутиените не ми стават и си купих спортни потничета с подплънки, че не искам зърната ми да стърчат. Сутиените за бременни са малко грозни, нямат дантелки, цветчета...
Смених прашките с бикини. Сега трябва да посетя някой магазин за бременни, че и дрехите не ми стават вече

# 527
  • Sydney
аз гледах много хубави неща в Mothercare... жалко, че няма всички неща в магазините тук в БГ  Rolling Eyes

# 528
ani_maan, benitabeni, petiapsb, man4eva, samm, Andromeda_84, s.kov, Брук Дейвис
БЛАГОДАРЯ  ВИ МОМИЧЕТА ЗА КУРАЖА И ДОБРИТЕ ДУМИ
Hug!!!
Сега да кажа какво се случва - днес 19/09 излезнаха първите резултати ранния БХС /при моята докторка не подлежи на въпрос да или не прави се - виждам, че тук дискутирате това/  - както каза тя по телефона: "Резултатите са добри"   до тук добре, най-вероятно имам недостиг на желязо и оттам недостиг на кислород, което води до задух, което се коригира с пиенето на желязо. Но трябва да изчакам края на седмицата за резултатите от по специфичното изследване /сега не мога да кажа името, но после като го видя ще го напиша/. Та в общи линии търпение, спокойствие и силна храна!!!
Но аз съм поуспокоена - пак ми каза, че бебето е добре!
s.kov ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО! Когато си готова със снимките ще очаквам да те видя като булка!

Аз си записах час за 10/11/2011  за кардиоехография при Доц. Томова, ФМ я прави моята докторка.

И нещо малко в страни:
Моят син Илия на 3г. и 6м., в петък обяснил на учителката в детската градина, че толкова много се нахранил, че му станало лошо на коремчето, а там имало бебе и трябвало да внимава Shocked. После мъжът ми като го взимал го попитали за какви бебета говори Илия и дали си измисля за да са наясно как да говорят с него, при което той им отговорил, че детето правилно им казало, но бебето не е в неговия корем, а на мама и че това са моите приказки Joy и днес като го заведох аз на градина, учителките заговорнически ми се усмихваха.
Та малката "панта" съобщи новината.
Аз се опитвам ненатрапчиво да го подготвя, но той си дава вид че не ме разбира, а явно си попива.
wood-nymph - добре дошла сред нас!

Лек ден от мен!

# 529
аз гледах много хубави неща в Mothercare... жалко, че няма всички неща в магазините тук в БГ  Rolling Eyes
Мчи пазарувай директно от там Simple Smile
Аз от 6 години само зарзаватите си купувам от България  Laughing
Сега за бебока (живот и здраве) от февруари март започвам голямото дебнене, че пак ми е мерак  Mr. Green

# 530
  • Sydney
duhi_puhi че може ли директно от Mothercare да си поръчам newsm78 дали ще дойде до БГ?
Hadji браво мила, всичко ще е наред  Hug и аз съм на 11.10. при доц. Томова на ФМ обаче, ти нали говориш за Октомври, не за Ноември? иначе малките са такива - не държат много информацията за себе си  Laughing

# 531
duhi_puhi че може ли директно от Mothercare да си поръчам newsm78 дали ще дойде до БГ?
До UK на адрес на "превозвач" и после до БГ с тях Simple Smile

# 532
benitabeni - можеш да поръчаш ще дойде до БГ! duhi_puhi ти е казала как!
Аз говоря за 10/11 Ноември - тогава съм в 20-та седмица за кардиоехография само за сърцето, другото ще го прави моята докторка.
А ти на 11 Октомври, в кооя седмица се пада да бъдеш?

# 533
  • Sydney
duhi_puhi ще се пробвам, в такъв случай  Peace мерси  Hug
Hadji аааа... абе аз видях, че си написала 10.11, ама пак да си попитам  Mr. Green иначе аз на 11.10. по сметки на доц. Томова, която като ме записва ми определи и деня ще съм в 13 г.с. и няколко дни  Peace

# 534
и аз съм пазарила от Англия по интернет, в някои сайтове, ако сумата е над определена граница ти поемат сумата за доставка, обикновено пристига с Бългаски пощи в страната ни за около седмица или 2, зависи от вида на доставката.

# 535
D&G виждам те Wink кажи как си?

Честно казано, аз постоянно ви чета, но не ми се искаше да ви стряскам и за това не съм писала доста отдавна. Бях споменала преди време, че съм имала доста силни болки в кръстта и веднага на следващия ден ходих на доки. Оказа се отлепване на плодния сак и ми изписаха доста лекове и инжекции. Трябва много да лежа, че да се закрепи. Седмица по-късно ходих на контролен и почти нямаше разлика в картинката. Беше се залепило само с 1,5 мм, което е много, много малко. Сега съм цял месец в болничен и сигурно така ще изкарам до края. На моменти губя надежда. Ето сега например така ме боли кръстта, и по-точно опашката, че не мога нищо да правя. Даже не мога като съм легнала да се завъртя на другата страна. Да не говорим за други движения, като това да отида до тоалетната и докато седна ....  newsm45 . И това с мен. Много ме е страх и дано не съм ти натоварила излишно.
Това от мен на този етап. Стискайте ми палци и с бебо всичко да се оправи.
Добре дошли и на новите майчета.
 Hug

# 536
benitabeni - ти реално отиваш на ранна ФМ и после към 19-21 седмица пак трябва да имаш или бъркам?
Моята докторка реши само едно да е ходенето при Доц. Томова.
Само за инфо. ще кажа, че през 2007 тя гледа и синът ми  - изключително внимателна, интелигентна и професионалист. Обяснява всичко бавно и ако имаш въпроси не те претупва.

D&G - стискам палци всичко да е наред, вероятно ти е тежко, но това е само период и ще мине - търпение!

# 537
  • Пловдив
Здравейте, банда!  Hug
Добре дошли на новите априлки!
Честито на булката! Много, много любов, разбирателство и уважение.
Честито и на момичетата  донесли добри новини. Все така и за напред.
Момичета аз вече съм в 8 г.с, а все още нито някой ме е телглим, мерил, пуснал изследвания, не съм чула и сърчице....нищоооооооо. Утре съм при док, да видим какво става.
И моите гърди са много наедрели, една част ми са извън сутиена. Скоро ще се купуват нови. И нещо друго-от както съм забременяла съм станала вегетарианка, да не видя месо.

D&G стискам палци за бебо и за теб!

# 538
  • Sydney
D&G ей, мило...не ни натоварваш, тук сме за подкрепа  Hug много си почивай и само положителни мисли...знам, какво е всеки ден да си между надеждата и отчаянието, но през Април ще си с бебче  Hug лежи си спокойно, ние тук ще ти стискаме палци и много позитивни мисли  Hug
anichka.bs и ние си поръчваме (ebay, sportsdirect), но идват директно, без разни превозвачи и тнт... всъщност не знам каква е схемата на Mothercare, но време много - ще я разуча  Peace
Hadji да, на ранна ФМ ще ходя, после и на следващата и на следващата... и аз "чух" хубави дими за нея  Hug
*dreamer* аз дори не съм записана на ЖК, ако това те успокоява  Grinning чак на 19.10. съм, когато ще съм в 14 г.с., но си ходя на платени, които протичат по друг начин от ЖК по каса  Peace и на мен в последно време не ми се яде месо  Rolling Eyes ...

# 539
D&G, имаш нашата подкрепа, почивай си и вярвам, че всичко ще е наред с теб и бебчето.
Аз от както съм бременна не понасям пилешко месо, пробвах с пуешко - същата работа, започва да ми се гади. Но телешко си хапвам, него винаги съм го обичала.

Тук сме , за да си споделяме хубавото и да се подкрепяме в по-трудните моменти, не го забравяйте!!!

Общи условия

Активация на акаунт