Отговори
# 540
  • Пловдив
Бени и аз ходих платено, но от както ми изписа антибиотика се отказах от нея. Сега ходя само при роднина, пътувам 60  км. но искам познат доктор, че не знам на какъв ще попадна. Не, че това е някаква гаранция, всичко е най-вече Божа работа, но за мое лично спокойствие. Той пари не ми взема и дума не може да става за това. Каза ми да си взема някакъв талон от личната за изследвания. Дано ми пусне някакви. Нищо не знам. Аз ходя вечер и той идва да отваря поликлиниката, по това време няма никой, освен нас. Той ли ще ми вземе кръв за изследвания, пълно затъмнение ми е всичко. Но утре ще видим.

# 541
Hadji, радвам се да чуя, че бебето е добре, това с желязото - ще го оправят .. не се коси...
D&G, не се тревожи - много мами са минали през отлепяне - все пак си у вас - това значи, че не е толкова фатално - в болницата, където бях като прокървих - ги задържат, когато е още по-критично, на системи, инжекции и не мърдат въобще ... а ти си у вас - само горе главата, не се движи и съвсем скоро ще се похвалиш, че е минало ... стискам палци .. а, като ти стане тъжно, тежко или криво - ела тук и си поплачи ... помага, честно - аз в началото как ви надувах главата с моите депресии!

Това с ФМ вече съвсем ме обърка - аз май ранната я пропуснах, мен ме вика в 16та (т.е. след две седмици и мъничко).. нер-де-не в 16та?? или аз пак нещо не съм разбрала !

# 542
Здравейте момичета,
Много ми е приятно да ви се представя Екатерина - Куки. Бременна съм с дългоочакваното си второ ЩАСТИЕ. newsm44 Имам си голяма дъщеричка на 5 години ( 6 май 2006) Адела. От 3 години се взирах да видя двете чертички  EFP , но все не ни спохождаше радостната вест.  Стигнахме до клиники за стерилитет, но господ ни изненада напълно естествено!  Термина ми е 2-ри април, но съм се настроила да правя подарък на половинката - 8-ми април е рожденник.
Не съм чела нищо от предишните страници. Обещавам да се включвам редовно.
Утре съм на биохимичен скрининг в майчин дом. Не се притеснявам, по-скоро го приемам, като нещо задължително Simple Smile
Сигурна съм, че ще станем много близки с всички вас момичета. Със съфорумките от Май 2006 имахме нещо повече от приятелство. Споделяхме всяка емоционална секунда, давахме си съвети и невероятно се подкрепяхме

# 543
Добре дошли на всички нови майчета!!! Hug Hug Hug

# 544
Не разбрах трябва ли да се записва час за БХС в МД или не?

# 545
Екатерина, здравей!
Много ми е приятно да те видя ПАК Mr. Green в бебешка отчетна  Hug Е те тамън по това време преди 6 години си заформихме МАЙската Simple Smile

# 546
  • Плевен
Добре дошли. Честито на булката!!! Бъдете много щастливи заедно, отгледайте си здрави деца и имайте общи мечти!
Сега за mothercare - аз съм им фен. Постоянно поръчвам от там. До преди последния път винаги си ги поръчвах нещата на домашния ни адрес. Лошото е, че доставката е над 24 лири, което си е много. Но случайно попаднах на един сайт, хората ти доставят нещата за 12 лева, а ги поръчваш на техния адрес в Лондон. Оня ден ми пристигна пратката, наистина така става по-бавно, но пък е доста по-евтино. Сайтът е юкейшопинг. Нещо ми заби латиницата и не мога да ви го изпиша, както трябва...Нещата в сайта на мадъркейър са доста по-евтини, отколкото в магазина им в България. Страхотни дрехи - и като качество, и като модели, и като цветове....изобщо супер са.

# 547
Екатерина, здравей!
Много ми е приятно да те видя ПАК Mr. Green в бебешка отчетна  Hug Е те тамън по това време преди 6 години си заформихме МАЙската Simple Smile
|
Ето това се казва съвпадък Simple Smile)))) Тъкмо си мислих, че тук ще съм "старшата"... А то какво се оказа. И с кърменето си ме надбягала. Моята кърма спря, когато Адела навърши 3 години Simple Smile  Но за това пък до ден днешен не е боледувала сериозно и не е вдигала температура пу, пу, пу.

Andromeda_84  И аз мисля да се запиша при Савчева, че работя наблизо. А и ми се видя много контактна и позитивна т.е. от моята кръвна група....  Единствено се притеснявам от опашките, сподели ако откриеш някаква закономерност.

за информация - записах си час и при доц. Томова за ФМ (10ти ноември - 20-та седмица)

# 548
Здравейте Hug

Преди бях в мартенска тема, сега съм за априлска, карам подред Mr. Green Всъщност е страхотно да имаш пролетно бебе, винаги тайничко съм се надявала пак така да ми се случи .... и ето Whistling Термин 29 април, имам момиченце на 3 и половина.

Пожелавам на всички лека бременност, вълнуващи емоции и здрави бебета за Великден   bouquet

п.п. ама сме се събрали някои сериозни кърмачки ... кой 2, кой 3, кой 4 години ....  Hug

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 23:37 от Къдричка

# 549
Екатерина - добре дошла при априлки!
И това ако не е съвпадение - моят термин също е на на 02/04/2011 и аз съм на ФМ при Доц. Томова на 10/11/2011 от 14:30ч. - 20 седмица - ти в колко часа си?

Къдричка - добре дошла и на теб, ако не бъркам ти си от мартенки 2008?
Теб задочно те познавам, моят син е Март 2008, тогава повече четях и не пишех, по разни причини, но от онази тема съм до ден днешен близка с Diana,Galinana и други - не те бъркам, нали?

# 550
Hadji - СТРАХОТНО!!! Аз съм от 14.00 часа при доц. Томова. Дано да се разпознаем Simple Smile  Висока и руса съм Simple Smile))) с дълга коса

# 551
Гледам групата сериозно взе да се увеличава Simple Smile Август 2007 бяхме около 130 дано да минем тази цифра Simple Smile А и за кърменето моите адмирации, аз кърмих  10м., че започнах да работя, но този път имам намерение да си карам 2 години майчинство, и да си се радвам на децата, кога друг път ще ми се удаде тази възможност, освен ако не реша да ставам многодетна мама Simple Smile

# 552
момичета, ще ме извинявате за тъпия въпрос както виждам май всички сте наясно, с тези изследвания  но не и аз, какво означаван ФМ ? аз сам 9 г.с и не са ми правили никакви изследвания до момента.

# 553
suzi_ku, напиши "фетална морфология" в гугъл и прочети - подробно е обяснено  Peace ако ти преразлажа, мога да объркам.  Peace И аз не съм наясно с всички изследвания, затова влизам в темата и после питам и доктора. Аз съм 10-11 седмица и аз не съм правила още тези изследвания - към 12-13 седмица ми каза доктора.

Edit: Аз гледам да разбера основни неща, не се задълбавам в термини и много надълбоко, защото се подтискам, не ми се отразява добре. А е важно да сме спокойни!! Мисля, че така е най-добре. Ще направя изследванията, които трябва без да се притеснявам!  Hug

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 12:09 от @User

# 554
  • София
момичета, ще ме извинявате за тъпия въпрос както виждам май всички сте наясно, с тези изследвания  но не и аз, какво означаван ФМ ? аз сам 9 г.с и не са ми правили никакви изследвания до момента.
Здравей! Ето, тук можеш да видиш какво е ФМ, кога се прави . - http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

Общи условия

Активация на акаунт