Отговори
# 555
Къдричка - добре дошла и на теб, ако не бъркам ти си от мартенки 2008?
Теб задочно те познавам, моят син е Март 2008, тогава повече четях и не пишех, по разни причини, но от онази тема съм до ден днешен близка с Diana,Galinana и други - не те бъркам, нали?

аз съм, да, по онова време бях много активна в писането Wink
сега като ми е за втори път, ми е по-спокойно, не се притеснявам и не се вълнувам толкова от всяко нещо  Blush

# 556
@User, Брук Дейвис, благодаря и на двете ви!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 12:59 от suzi_ku

# 557
Къдричка - при мен някои неща са тотално изтрити от главата ми, други ги помня все едно беше вчера /аз минах през много силна депресия след раждането и оттам имам малко "дефекти"/.

Но сега тук с новата дружина никакви лоши помисли!

# 558
[ Моята кърма спря, когато Адела навърши 3 години Simple Smile  Но за това пък до ден днешен не е боледувала сериозно и не е вдигала температура пу, пу, пу.

това е до детето и колко силна му е имунната система. Аз съм кърмена 4 месеца и съм вдигала температура може би не повече от 10 пъти досега в живота си, като дете рядко съм се разболявала, за разлика от другите деца, които все боледуваха.

# 559
  • Sofia
Здравейте мами, аз съм доста пасивна. Нещо се чуствам като изсъхнало мушкато да видим до кога Simple Smile Но ви чета редовно и виждам доста хубави сабития са минали сватба, сърчица Simple Smile Супер !!!
Да дам отчет аз от петък съм на антибиотик Аугментин, направих пилонефрит (ако се пише така) надявам се бебо да преживее ситуацията и да ми е последната болежка, че тея антибиотици са ми старшни. А иначе аз съм на ФМ 2рата седмица на октомври. Не са ме питали направо ми казаха.
Да ви питам имате ли идея за някакъв чай, който може да се пие с антиоксидантно действие?
Пожелавам ви здрав стомах и нерви   bouquet

# 560
силен антиоксидант е зеления чай, но той е забранен за бременни, другите неща с антиоксиданти са на таблетки, не и чай.

# 561
  • Sofia
anichka.bs   благодаря за информацията, но чесно вече едвам пия хапове. Затова питах за чай...Ама знам ли ако ще си помогна може да се пробвам с хапчета newsm78

# 562
Витамин Е е антиоксидант. Съдържа се в растителното и животинското масло, зеленчуци, мляко, яйца, черен дроб, месо, а така също в зародиш на житни растения. В качеството си на хранителна добавка се обозначава като E307 (α-токоферол), E308 (γ-токоферол) и E309 (δ-токоферол).
Набавяй си го естествено, не чрез добавки.

# 563
  • Пловдив
Момичета да си изплача болката при вас. Тъкмо каф. течение ми беше спряло и днес пак. Днес съм при док. Пия толкова хапчета, сега имам по-малко работа и не си давам зор, вечер си почивам, пазя се, не се движа много и пак пустото му течение се появи. И тая смотана депресия ще ме довърши.

# 564
силен антиоксидант е зеления чай, но той е забранен за бременни, другите неща с антиоксиданти са на таблетки, не и чай.
Какво му е на зеления чай? Предполагам, че няма да се наливаме с него Simple Smile 1-2 чаши на ден (което отговаря на 1/2-1 чаша кафе) не мисля, че е проблем Simple Smile
Не съм чела някъде да го забраняват?
Имам предвид китайски зелен чай, а не зелен чай за отслабване, както доста често погрешно се разбира.

# 565
dreamer,спокойно,изчакай да мине прегледа,всичко ще е наред,стискам ти палци Praynig Praynig Praynig

# 566
Привет, мами! Аз съм октомрийка, ЖиЗ терминът ми е на 13.10. Само минавам да ви кажа, че подарявам дрехи за мъничка бременна мама. Висока съм около 157 и съм 54 кг (9. месец).След около месец подарявам:
1) екрю дълги панталони с тесен пастик )под пъпа) за бременни
2) екрю 3/4 спортни панталони за бременни
3) дънки 3/4 H&M за бременни
4) 4-5 блузки H&M за бременни (1 потник, 2 тениски, 2 блузи с дълъг ръкав)
5) 2 ризки с къс ръкав (бяла и на раета) Н&М за бременни

Пак подчертавам, че дрехите са за мъничка мама-бременелка.

Успех на всички!!! Който желае - да пише на лични! Живея в Сф.

# 567
Здравейте, мили мами   bouquet
Аз днес бях на док и ми вземаха кръв за един куп изследвания  ooooh! Жалко само, че в МД има големи опашки и много се чака  Sad
Екатерина, здравей  Hug Радвам се, че и ти ще се записваш там, може да се засечем някой път.  Laughing На мен обаче не ми е никак близо, но там си избрах. А за опашките - не мисля, че има някаква закономерност, аз като отида винаги има много хора и все си чакам  Sad А и самата лекарка е много заета, доколкото виждам!
Привет и на другите нови мами!   bouquet
Dreamer, спокойно, не се притеснявай. Всичко ще е наред Peace Лежи си вкъщи,гледай хубави, забавни филмчета и мисли само положително.   Grinning Ние тук ще ти стискаме палци!  Peace Praynig
D&G, кажи какво става? Притеснявам се за теб! Помогна ли ти това, което ти писах? Пиши ми на лични да ми кажеш!  Hug

Лека вечер от мен на всички  Hug

# 568
Кофеинът съдържащ се в кафето, зеления, черния и белият чай предизвиква контракции!!!
Който иска да поема този риск, аз съм любителка на тези чайове, но предпочитам временно да не ги пия, отколкото после да плача от грешката си.

# 569
Здравейте мами някоя от вас пие ли Хуск, за регулиране  на чревния тракт действа ли добре?. От както спрях цигарите и кафето място не мога да си намеря,  имам сериозен проблем. Ям много плодове, пия течности, Дуфалак не действа, Чай от Сена и майчин лист действа по 2, ама не ми се иска да прекалявам с него.

Общи условия

Активация на акаунт