Отговори
# 645
  • Sydney
iasdre моменталически ги стисвам и за теб  Hug  Praynig при доц. Томова си нали?
Hadji браво, ще отмине, няма къде да ходи  Hug
*dreamer*  Hug

# 646
*dreamer* радвам се за теб че всичко  лошо отминава
 И аз  съм добре ,най- вече днес,бЯх на изследвания и видях бебо,има си всичко,краченца, ръчички и само ръкомаха и се върти, голям е 4 см, на 17.10 съм на БХС

# 647
iasdre, стискам палци и аз ...
suzi_ku, поздрави за бебо ... !
benitabeni, *dreamer*, оставам си тук - живот и здраве ще разказвам какво ви чака като мина преди вас  Simple Smile

Стискам палци на всички с неразположение да им мине бързо .. Eni27 е права - след 12 г.с. всичко се оправя...

# 648
Hadji , аз също не съм казала още на работа и се чудя как и най-вече кога да им съобща.Все пак ми се иска шефа ми да научи от мен , а не от други източници.А и коремчето ми вече започва да личи, особено като имам контракции така щръква напред....че става все по трудно да го скрия.Та може би до края на тази или следващата седмица ще се престраша.
Успех на всички с предсоящи прегледи!
Iasdre , стискам палци и аз! Чакаме да споделиш после:)

# 649
Здравейте, коремчета  Laughing
И аз не съм писала тези дни, че от работа и от ремонти вкъщи не ми остава време  Rolling Eyes
Браво на момичетата с добри новини, а тези, които вече знаят и пола - завиждам им благородно   Wink
Успех на iasdre и другите, които ще са на ФМ тези дни. Peace После разказвайте подробно, момичета. Аз не успях да си запиша час за ранна ФМ, защото при Томова просто всичко беше запълнено. Затова ще ходя чак ноември, когато ще съм в 20 г.с., живот и здраве  Cry Но поне говорих с Томова по телефона и тя ме успокои, че ако ранния ми БХС е ОК, няма за какво да се притеснявам. Стискайте ми палци - БХС ми е другия четвъртък, дано всичко да е наред  Praynig
Hadji, Eni27, и аз не съм казала оше в работата и се чудя как да го направя.  newsm78 Засега си трая, защото сега при нас има смяна на ръководството и не мисля, че е момента. Но днес една колежка ме "разконспирира", та затова предполагам, че вече ми личи и май скоро трябва и аз да поднеса новината. Кажете как е минало при вас като се престрашите  Grinning

nnadiaa, честито за хубавата новина за годежа и предстоящата сватба!!!  Hug Пожелавам ви да сте много щастливи, винаги влюбени, а на пролет щъркела да ви зарадва с най хубавия подарък  newsm07

S.Kov, радвам се, че оставаш при нас!  Hug Не ни напускай!  Wink

Много стиснати палчета за всички мами с повръщане и други неразположения  Peace Дано след края на третия месец вече всички да сме по-спокойни и усмихнати  Hug

Лек ден на всички и само приятни бременни емоции!!!  preggo

# 650
Jasdre  стискам палци,както и на всички със скорошни прегледи!!!
И аз утре имам преглед,така дългоочакван,дано всичко да е наред!!! Praynig Praynig Praynig

# 651
Мамчета, преди малко се върнах от преглед. Един час бях в кабинета и е просто страхотно да си видиш детето така детайлно, да ти обяснят всяко нещо!

Беб е супер подвижно, едва го уловихме да преброим пръстчетата, чух му сърчицето, бие със 160 удара в минута, има си всичко и си му е точно на място, с правилна форма и прочие; нухалната гънка е в норма. Върви със седмица по-голямо, 16 грама е, 6.47 см. Обобщението беше: чудесно бебе.

Направиха ми картон и се заеха и с мен – мериха ми корема с един инквизиторски изглеждащ уред и с метъра, акушерката като видя колко ми е и се засмя, че съм слаба. После килограми - +1 съм, кръвно – нормално.

Утре трябва да ходя в Майчин дом, да дам кръв за БХС (идеи за цени?). После с резултатите при док. Тогава ще дам и урина за „регистрация на бременност”, каквото и да е това...

Щях да имам и филмче за родата от прегледа, ако имах свястна флашка в себе си...Сега съм просто с една снимка от 4D. Но нищо – ще си взема филмчето другия път като ходя.

Следващ преглед – 25 октомври. Тогава има шанс за пол Sunglasses

От утре се разделяме с Утрогестана Whistling И с фолиевата също. Започвам витамини - http://jamieson.bg/bg/product/12.

Благодаря ви за палците Hug Стискам и за всички вас!

# 652
# 653
samm,толкова благородно ти завиждам,че си успяла да се порадваш на бебчо,браво,че си има всичко и че са ти обърнали достатъно внимание.Стискай ми палци за утре!!!
Аз по принцип ходя при един от големите специалисти в града ни,ама се ми се струва ,че не ми обяснява всичко надълго и широка,моля се ве4е утре това да се случи!!! Praynig Praynig Praynig

# 654
  • Sydney
ехееее, samm страхотни новини, бравооо  Hug някой преди време беше писал, че БХС-то е 43 лв.  Rolling Eyes ако греша да ме поправи... сега едно хубаво БХС ти пожелавам  Hug
mirenamell палци за утре  Hug Praynig
Andromeda_84 защо не записа при някой друг?
искам в къщииии, боли ме главата вечееее...

# 655
Ами, ако може и аз при вас да се впиша...Нашето бебче го очакваме на 12ти Април.

# 656
Моят преглед също наближава и много се вълнувам Simple Smile
Иначе много се радвам за всички, които вече са се успокоили за своите бебета, че са добре Simple Smile

# 657
завиждам ви за прегледите. Моят е чак в средата на октомври

# 658
  • Пловдив
samm, така хубавко си го разказала. Много вълнуващо. Браво на твоето бебоче!  Hug

localgal, добре дошла!  Hug

mirenamell, палчета за утре от мен!  Hug

Andromeda_84, ще ти стискаме и на теб палци!  Hug

benitabeni и аз като теб искам да потеглям към къщи, да се излегна на диванчето и да си пусна тв. Тази седмица ми е последна в безгрижие и след това отново ДДС-та, интрастати и разни там щуротии.

anichka.bs  Hug

wood-nymph и аз имам още три седмици до следващата среща с малкото човече.  Hug

# 659
При мен прегледа мина много добре и всичко е ок, следващата ФМ ми е записана за средата на ноември. Утре ще правя БХС в МД, така че пак стискайте палци! Успех на всички и здрави бебета на финала:))))  Всичко ще е наред. Май бебчо ще е момче - най-вероятно е да се повторим:)))

Общи условия

Активация на акаунт