Отговори
# 660
  • Sydney
iasdre браво Simple Smile! палци и за утре  Praynig Hug
*dreamer* ако легна на лилавото ни диванче и съм заспала от раз... после цяла вечер ще има да се блещя  Mr. Green Laughing
localgal добре дошла  Hug
аз другата седмица съм на преглед да видим какво ще правим с лекарствата, после ФМ, после по каса...

# 661
Благодаря *dreamer* и benitabeni ... Много се радвам на всички, които са ходили на преглед. Няма по-хубаво нещо от това да видиш бебо. Ние понеже живеем в САЩ и може би тук са други процедурите, но досега имах 3 прегледа и 3 ултразвука, но 2D само. Моята лекарка не ми препоръчва 3D/4D преди 15 седмица и затова си седя кротко и чакам до тогава. На всичкото отгоре имах един куп изследвания, останах без кръв от тези хора  Laughing.

# 662
БХС-то в МД 30лв. ултразвук, ако нямаш и 43лв. кръв за изследване - резултата след 2 дни.

# 663
Здравейте момичета Simple Smile
Вчера бях на доктор на среща с бебчо Simple Smile
Вече е голям 40,9мм, отговаряше на 10г.с. и 6 дни.
Махаше с ръчички, дори ме ритна  (не го усетих развира се  Simple Smile)
Сърцицето си тупкаше, всичко си е нормално Simple Smile
Сестрата ми вика качвай се на кантара, и качвам се аз и какво да видя тя, 40 кг. и вика на доктора, мале 40 кг. а доктора вика е защо толкова много  Joy Joy Joy
Следващия ми преглед е на 05.10, тогава ще ми правят ранен скрининг и БХС.
беше направо невероятно вчера да видя бебчо, не го бях виждала 25 дена.
Пол не ми казаха, но аз не съм и питала, дори забравих да питам дребно или едно върви за сега бебо. А за пола аз имам някакво предчувствие че ще е момченце и може би и затова не давам зор да ми казват, какво ще е, не че смятам че в тази седмица, която съм ще го видят разбира се Simple Smile

Е това е от мен Simple Smile
На всички работещи успешен ден, на всички който им предстоят прегледи днес, успех Simple Smile
 Hug Hug Hug

# 664
Момичета, стискам силно палчета на всички ви Praynig

Бях в Майчин дом днес, взеха ми кръв за БХС. Докато се кача с този асансьор на 14 ет. се изпотих 4 пъти Rolling Eyes
Ако някой му предстои ходене - БХС се прави на 14 ет. Работното време е от 8:30 до 14, с почивка от 12:30 до 13 часа. Но кръв започват да взимат чак към 9, така че...
Цената е 43 лева. Резултатът след 2 дни на сайта им. Или на място, но на мен втори път не ми се стъпва там Rolling Eyes

# 665
sladuranata, браво,много се радвам за вашата среща с бебчо и че всичко е минало добре и аз се надявам на същото дове4ера.
 newsm17 newsm17 newsm17
Стискам палци и аз на всички!!! smile3522

# 666
Iasdre, Sladuranata , чудесни нови и за бебоците  Laughing
Dreamer , благодаря!!!  Hug
Samm, браво и на теб за бечо  Laughing Аз съм на БХС в Майчин Дом другата седмица, така че и аз ще се потя в асансьора   Grinning Иначе как е - има ли много чакащи? Бавно ли става?
Benitabeni, къде другаде да пробвам за по-ранен час за ФМ? Във Фемина ли? Там не се ли записват пак с месеци напред?

Лек ден засега от мен, момичета  Hug

# 667
Здравейте момичета! Мина цяла вечност от последния ми пост, но  истината е, че нямам какво да напиша около моето бебче  Sad Имах уговорка с док след 1 преглед в 6 г.с. да се видим след месец и познайте - звъня аз  и ми съобщават, че излязъл в дълъг отпуск.Започна едно чудене, сега какво да правя - друг ли да търся, да чакам ли....Предпочетох да изчакам, така или иначе в Бургас не са много свестните доктори и не искам да хабя талона си за ЖК при друг.Та за момента съм в края на 12 г.с. без нито едно направено изследване, без да съм заведена в ЖК, без чути тонове и вече съм на ръба на нервна криза.  Rolling Eyes то от чуденка и маенка дали всичко е наред пропускам да се радвам на бремеността си - и ходя като свободен електрон изнервен при това. Другата седмица вече бил на работа и силно се надявам да си запиша 1 възможен час за да имам и аз какво да споделя  Praynig Лек ден на всички и до нови срещи!

# 668
  • Варна
Момичета, здравейте  Simple Smile
Присъединявам се и аз към вас, втора бременност, 12г.с., термин 12 април...

Истината,е че ви чета от съвсем начало, но ...тъкмо реша да се представя и излизаше нещо "по-важно"  Crazy

Днес ми направиха първите изследвания, ранния БХС и другите" приятни "неща за регистрирането.
Смея да твърдя,че засега всичко е ОК, след десетина дни ще разбера и кръвния тест какви резултати е дал

Ами ...като за първи пост-да не се отплесвам много-много.
Успех на всички с предстоящи изследвания и чакани резултати Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 11:16 от Г-ца Димитрова

# 669
Andromeda_84 Благодаря ти за хубавите пожелания! Hug

Аз тъкмо се похвалих, че вече не ми се гади и ето , че днес ми е много зле. Е, винаги може и по-зле да е! Сега се мъча с едни кисели ябълки.
Момичета, извинявайте за тъпият въпрос, но кога трябва да се запиша на ЖК. Доки нищо не ми е казала или тя ще ми я води Thinking...
Аз като отида при нея и забравям какво съм искала да питам, трябва да си записвам въпросите. Откакто съм бременна имам чувството, че леко съм затъпяла Laughing-забравям думи и понякога не мога да си структурирам изречението ooooh!
Хубав ден!  bouquet

# 670
Здравейте на новите мами Simple Smile!
Радвам се за всички, които скоро са били на преглед и са се запознали с бебчетата си от близо... аз да кажа какво ме тревожи Simple Smile .. Преди седмица и нещо (бях в 14та), точно след като се оправих от стомашния вирус, усетих дългоочакваното пърхане в корема ми. Все едно детски ветропоказател, от тези кръглите - хартиените, дето като ги духнеш се въртят и са шарени ... говоря несвързано. Усетих пърхането,  като лежах настрани и леко с корема на долу. Знам, че в 14-15 г.с. може да се усети, особено от жени, които преди това са били бременни и знаят какво да чакат (е, аз не съм била бременна преди, но чаках!). Беше страхотно! И на следващия ден - сутринта - отново! А след това, апетитът ми се подобри (мисля, че е свъврзано, като има повече храна ...) и вече повече от седмица не го усещам. Знам, че всичко е наред, но не го усещам Sad ... отново се чувствам просто дебела, а не бременна! Вече съм 48-49 кг - 15г.с... а бях 44 Sad
Все пак това са хубави новини .. момичета, малко остава и вие ще усетите вашите бебоци!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 14:07 от s.kov

# 671
s.kov , страхотно е , че вече си усетила бебо. Това затишие не е притеснително, може да е сменило позата бебо или ти да не можеш да се отпуснеш хубаво , за да го усетиш....Скоро пърхането ще стане доста по-усезаемо Simple Smile) Аз с първата бременност го усетих в 16 г.с., а чета , че при следваща бременност се усеща по-рано... Така че се надявам съвсем скоро и аз да се зарадвам:))
Аз днес разбрах, че в петък сме на профилактични прегледи от работа.Не знам дали по кардиограмата може да се познае , че съм бременна, но за всеки случай ще гледам да говоря днес или утре с шефа. Като се престраша-  ще пиша как е минало.

# 672
s.kov аз бях в четвъртия месец когато усетих бебчето с предишната бременност,ама не е било всеки ден в началото,после ве4е като порасна го усещах всеки ден,така че е нормално това и както пише ени27,явно си е сменило положението.

# 673
Eni27  Wink не се притеснявай за шефа си и за това как ще му кажеш, по принцип от общ преглед няма как да разберът, че си бременна. Моят шеф също е много странен, много лесно избухва, много крещи за глупости и постоянно си сменя мнението на всеки 5мин. Страх ме беше да му кажа, но исках да си вдигна осигуровките и нямаше начин и искам да ти кажа че със страх влезнах при него, а толкова се изненадах от реакцията му като разбра  Simple Smile зарадва се, честити ми и от тогава се държи по съвсем различен начин с мен, не ме натоварва с работа, но не ме оставя и да си клатя краката де  Laughing не ми прави постоянно забележки както с всички останали.
Бъди спокойна и му кажи колкото се може по-скоро, най-малкото което ще ти падне огромна тежест от плещите и все пак като бременни немогат да ни съкратят, нито да ни уволнят, нищо  Laughing облагодетелствани сме така, че спокойно отивай при него още сега и успех  newsm10 и другите мами с подобен проблем - не го отлагайте, не боли  Laughing

# 674
Здравейте мили мамчета! Не съм писала от преди 45 страници, но и нямаше какво...
днес бях на БХС, УЗИ-то мина чудестно, за първи път си видях бебчето и повярвах в това че го има наистина, всичко си е в норма, 56мм е, а сърчицето му бие с 156 удара в мин., отговаря си на 12.3г.с.
туй то
днес е трудно да свалиш усмивката от лицето ми
леко ми е притеснено какви ще са резултатите от кръвната проба, стискайте палци

s.kov честита пеперудка в коремче, радвам се за тебе и не се притеснявай, в началото не всеки ден се усеща
Добре дошла на Г-ца Димитрова и на останалите нови мами!
целувчици

Общи условия

Активация на акаунт