Отговори
# 255
  • София
kopche доволна ли си от плуването в 145? Това ми е май най близкото училище , ние сме в Панчарево и се чудя къде да го запиша на плуване? Whistling
Нямам никакви впечатления и няма да мога да ти бъда полезна.
Нито басейна съм виждала, нито имам аз някакви наблюдения.
Имаше открити уроци по плуване, които поради часовете, обявени за посещение, не посетих.
Но детенце беше щастливо и ходеше с голямо желание, предвид дори неудобството, че басейна е в отделна сграда и зимата чувах, че по чехли и боси крака "преджапвали" разстоянието от основната сграда до тази на басейна.... Joy
Отказах ли ви вече напълно?  Simple Smile

# 256
 kopche, а може ли да споделиш и каква е цената? Поне тя да компенсира. Simple Smile

# 257
  • София
20лв беше плуването и то, май за целият срок.

# 258
20лв беше плуването и то, май за целият срок.

Уха, звучи повече от добре. Че то аз на месец давам двойно и отгоре. Хм, като разстояние даже ми се пада по-близко, може и да пробвам. Иначе аз съм доволна от плуването там, басейнът винаги беше чист и топъл, но....действието се развива през `90-та година.  Mr. Green

# 259
  • София
Мда, в ДГ - преди 2-3 години, плуването си беше такса- 20лв с треньор. Както другите извънкласни дейности
В 145то, не знам, какво ги правят, но цената е нищожна. Wink

# 260
  • В светлината на слънцето
Ами Теди си мокреше косата - най-вече в основата, на тила и малко от бритончето. По-миналата зима изобщо не сушахме, слагаше само шапка после и не се разболя за цяла зима нито веднъж. А от басейна до нас има около 300-400 метра поне. Миналата зима от кумова срама купих сешоар (у дома такова нещо по принцип не се ползва) и подсушавахме едва-едва. Според мен е въпрос и на каляване.

# 261
kopche доволна ли си от плуването в 145? Това ми е май най близкото училище , ние сме в Панчарево и се чудя къде да го запиша на плуване? Whistling
Нямам никакви впечатления и няма да мога да ти бъда полезна.
Нито басейна съм виждала, нито имам аз някакви наблюдения.
Имаше открити уроци по плуване, които поради часовете, обявени за посещение, не посетих.
Но детенце беше щастливо и ходеше с голямо желание, предвид дори неудобството, че басейна е в отделна сграда и зимата чувах, че по чехли и боси крака "преджапвали" разстоянието от основната сграда до тази на басейна.... Joy
Отказах ли ви вече напълно?  Simple Smile

Не Mr. Green Ще отида до училището да проверя, но първо ще си набележа и други в района.И Дружба ще трябва да проуча ooooh!

# 262
Bebo_sn  Hug страхотна тема   bouquet
Ей докато се мотаем по последна предучилищна почивка сте изписали сума ти нещо  Wink връщам се да чета  Grinning

# 263
 В 144 също има плуване и ми е по близо.Ако някой знае нещо за Дружба да казва,че времето лети...

# 264
  • В светлината на слънцето
За дружба не знам. Но мога да кажа за Гео Милев. Дъщеря ми ходи там на плуване. Става дума за басейна на "Академик", който се намира зад сградата на хореографското училище.

# 265
# 266
  • sofia
Много неприятно. 
В крайна сметка решено ли е първолачетата да са с 2 комплекта учебници?

Аз записах Иренче на рисуване и Фарос, всичко на 2 пресечки от нас и от у- щето, много удобно.

# 267
  • София
Аз да се похваля, че във 2ро са излезли списъците по класове и ние сме при желаната госпожа. А утре ни е Рс, на която мисля да заведа и ученикът, за да се запознае с обстановката преди тарапаната на 15.

# 268
Мина ли родителската среща при вас? Чета, че някъде учителките искали да се съберат пари и да се купувам еднакви моливи, боички, букви, пръчици и т.н.
Нашата е чак на 13-ти и се чудя да купувам ли всичко от списъка, да чакам ли...
От 18 ч. е, каквото и да кажат, ще е късно за пазаруване, на 14-ти имам рожден ден, не знам дали ще успеем да обикаляме и става сложно, да не се окаже, че ще даваме два пъти пари  Tired

Готови сме с тоалета за 1 учебен ден  Simple Smile облече се и не иска да го свали, успях поне обувките и чорапогащника да махна, че ще се свари в тая жега  ooooh!
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/1klas1.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/1klas.jpg

Чоколина, много грация, много, страхотна Heart Eyes

# 269
  • България
здравеите Hug
до като ви намеря сте изписали многооо страници стигнах до 9та и  Embarassedсе отказах да чета
отдавна не съм писала но Hug може да ме помните
Мики ще е първи клас,на 7год и 8месеца е-от провинцията сме.
на 12.09 ще е родителската среща,още не знаем при коя госпожа ще сме,нямаме и списък с необходимите неща.аз като нетърпелива маика накупих почти всичко което мисля че ще е нужно Simple Smileе ще има неща които ще си останат в шкафчето,но нищо дните ни притискат,няма време ooooh!на 13 ще трябва да ходим за дрехи е близкия по-голям град newsm78изчаквам за тях защото не знам да ли ще имат униформа,нямаме и официални дрехи за 15.09.
купих раница лилава с мики маус с колелца/от мола в Бургас/.много е лека и удобна.
тази година съм в 1ви клас и 12клас- каката завършва #Crazyняма да ми е мн лесно,само да са живи и здрави Praynigи ще учим и бал ще имаме.

Не се сърди, човече прекрасна бъдеща първокласничка имаш!много е красива!
покъсно може и да почета малко назад.лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт