Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   2
Отговори
# 195
  • До хладилника, който обичам
Ръкавичка смята, че щом човек има еднакво нещо с някой друг, може да го чукне и да си викнат "Наздраве!"
Вдига наздравици освен с пълни чаши (бивало и да не), с разнообразни неща. Например, ако имаме всеки по вилица в ръката, или по една праскова. Или, както преди малко, възгордяна от това, че й обух истинско момичешко бельо - с дупе, обуто в гащи Laughing

# 196
  • Майничка
... с дупе, обуто в гащи Laughing

Joy
Вероятно така се е зародило "конфу"-то или както там се пише този танц.

# 197
  • София
Тъкмо се питахме у нас и има ли в софийския зоопарк ленивец  Grinning

Миналата година имаше. Тази, покрай тичането след бесния таласъм, освен тези животни в чиито клетки се опитваше да влезе, други не успях да видя и затова не мога да потвърдя дали още е там Laughing На излизане от зоопарка с пищящия звяр в ръце направо бях убедена, че ще ме спрат за кражба на маймуна  ooooh!

ПП: Възможно е и миналата година да не е имало ленивец, а покрай много гледане на Animal Planet да ми се е присънило някоя нощ. По същия начин след някакъв много реалистичен сън доста дълго се опитвах да убедя мъжа ми, че имаме червен сервиз, който Х ни е подарил за сватбата. След запитване на Х се оказа, че подобно нещо не се е случвало и такъв сервиз няма... а беше толкова хубав Laughing

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 01:06 от Клише

# 198
има ленивец, но не съм сигурна дали под това име или някакво по-специфично.

# 199
Понеже тук си имам фен на ленивеца (до миналата година му казваше левениц  Laughing) ще посетим някой път софийския зоопарк специално за това Simple Smile

# 200
  • До хладилника, който обичам
Виртуално ви черпя с една от кулите-близнаци, издигната у дома в чест на пристигащата след малко американска делегация (сестра ми с домочадието). 2 седмици почти ще сме 6 възрастни и 4 деца на 100 квадрата и ще е интензивно, но надявам се, весело  Laughing

# 201
Бу, срама нямаш, сега си запълних следобеда.

# 202
Оф, как ме изнервиха някакви хомофоби  Rolling Eyes Ок, мразете ги гейовете. Ма чак пък реплики да ги убиваме с камъни, ай стига бе, вербалната агресия я мразя също толкова, колкото реалната. Блах. Малоумници.

# 203
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Катюшка, честит рожден ден със закъснение  Hug
Да си все така весела, да си здрава, да те радват всички около теб!

# 204
  • sofia
И аз на патерици, ама от сърце: Да си здрава, късметлива и много щастлива, Катюш  Hug
Споделям си сутрешното кафе, , което вече се превръща в обедно. Не ми се излиза грам, смятам да посветя последният ден от отпуската си на тотално разложение и разплутост. Съзирайки кулата на Бу, жестоко ми се прихапваха елементите на творбата, но няма, няма да направя - ще лежа и ще мързелувам,ама ха!

# 205
  • Варна
Благодаря за поздравите!  Hug
Споделям, че хубаво си купонясахме по женски снощи Simple Smile.

# 206
  • Казанлък of all places
Споделям,че ще си имам племенниче!

# 207
  • Варна
И от мен благопожелания, Катюш! Хубави работи да се чуват за теб само!
Споделям южен тен. Сега мижам срещу слънцето на терасата и си почивам от почивката. Така се получава, когато се тръгне с деца на море.
Анджи, поливайте го обилно това племенниче! Наздраве от мен за новината!

# 208
  • Пазете Гор
Един разправя, че много бира съм пиел. Не че пречело, ама можело и да пречи. Ако не за друго - то за талията ми вредяло и за формата ми цялостно, а и на потенцията се отразявало. Не на моята конкретно, там не знаел, санким, ама можело. Пу..о.

Предложих му да си избере дистанция, на която да се надбягваме, като му дам 10% от нея преднина. Отказа, не бил със съответните обувки. Предложих за компенсация аз да бягам с два двукилограмови чука в ръцете. Пак отказа.

На един народ все нещо му пречи, ми беше мисълта.
Един подобен не заговаряше избраниците си, че не бил - кога с подходящи дрехи, кога с подходящи доходи. И до днеска е същият, мята крачоли като алипав, и все по-неподходящ става.

# 209
  • Москва
angelina.bgk , живо,здраво и щастливо да ти е племеничето   bouquet

Споделям две нощи без сън. С един украйнец така мие тръгноло,че за 5 мин да се видим и става на половин нощ.
Два дена не е спряло да вали....

Общи условия

Активация на акаунт