Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Споделям пчелно млечице и имуностимулант. Разорих се. Омръзна ми да съм болна или разболяваща се. Ай ..... да не казвам.

Наздрав на всички празнуващи!

# 211

Или просто не обича бира Grinning Как го пиете това нещо?
Нападат ме оси, колегите твърдят, че налитали на кафе, ама те се завират в косата ми. Дали не е защото  се наплесках с парфюмно масло...Ще чакам да се стъмни, та да ходя навън да пуша.

# 212
  • Майничка
Споделям плик с рекламни материали за контрацепцията, изпратен от "Гедеон Рихтер", очевидно предназначени за разпространение сред тийнейджъри.
Едните са като комикс, озаглавен "Съветите на Маги" и предложих на №1 да ги пласира на съучениците си на 15.09. (тя също се казва така). Благоверният обаче нещо се спече, хвана го шубето да не го викнат при директора явно. Joy

# 213
От бирата не се дебелее, а от мезетата.
Днес благославях египтяните, задето са измислили бирата. Или пък шумерите, и за тях съм чела, че са я измислили. Който и да е - браво на него! Simple Smile

# 214
  • Казанлък of all places
... и наздраве!

# 215
  • о`майна лунна нощ е
Благодарение на съфорумка бях просветена в мистерията на Казанлъшката поничка.  Mr. Green
Сватбата мина, предаването на ключовете - също. Леко и безпроблемно и на двете места. Сега къщата ми е с краката нагоре. Децата надуват кавали, свирки и още куп вдигащи невероятен шум неща. Благоверният предремва от диван на диван, а аз се правя, че готвя. От утре отново на въртележката.  Confused Сама с децата цяла седмица ... дълга работна седмица .... ще  лудна. А ми беше толкова хубаво вчера, когато гледах спокойния град отвисоко.

# 216
Някой кара ли сноуборд?

# 217
  • Пазете Гор
Една девойка в зеленчуковата тема е отгледала 37 кг тиква! Хвала и бравос. Ще се пробвам да я навия да я оползотвори в баници. Моето парче - с орехи и канела.

Според мен алкохолът и цивилизациите са връстници.

Животът бил това, което се случва, дорде кроим планове.

# 218
И студена бира не помага. Ужасно горещо е. Уфффффффф...

# 219
Единственото предимство на това да се развали миялната, е че съпругът вече мие чинии всяка вечер безпрекословно  Mr. Green
Ха наздраве!

# 220
  • Пазете Гор
Накарай го да ги мие само по престилка, Мяу. Полезно е цялостно, пък и не си лекьосва дрехите.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 22:46 от Куркума

# 221
  Това последното е адски секси.. Heart Eyes Почнахме ремонта, демек се гмурнахме дружно в дълбокото. Дали ще успея да го навия да боядисва само по престилка?  Thinking

# 222
  • Майничка
 Това последното е адски секси.. Heart Eyes Почнахме ремонта, демек се гмурнахме дружно в дълбокото. Дали ще успея да го навия да боядисва само по престилка?  Thinking

Да провокирам твореца у теб - а мислила ли си за бодиарт? Wink

# 223
  • Москва
Който и да е измислил бирата е бил НЕчовек. Втора вечер играя карти и на загубилите се налагах да пият на екс по чаша бира.
А като заваля дъжд,та цяла неделя.... Така де, неделя няма,ама все още не е спряло.

# 224
*Lorelei*, щом се оплакваш, май сте губили само Wink
Споделям много вкусно барбекю с всичките му там екстри - бол зеленчуци и мръвка, и картофки във фолио. И бира, де Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт